Cismigiul si mamele false
Raspunsuri - Pagina 10
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Nu neaparat tre' sa faci spectacol ... mai ales in parc, unde se pot face ff usor conversatii (pt. persoanele mai sociabile). O vorba, un gest, un zambet ... Daca si in parc esti Gica Contra ca pe-aici, sigur ca iesi in evidenta si "ai lipici" la persoane. Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic. |
faci conversatie in parc, zimbesti...rinjesti...pai cum ramine pina la urma?
sintem vigilenti sau ne bagam asa in discutii aiurea cu necunoscutii?
poate sa te traga de limba si apoi vine si te tilhareste de identitate......ar fi primul caz?
abramburika spune:
Sunt persoane de-astea care zambesc si ranjesc aiurea, cum zici . NU e cazul meu, asa cum spuneam nu sunt prea sociabila cu pers. straine.
Poate lisaelisa e una dintre persoanele din prima categorie, de aia are lipici la batrani, in special. Si chiar cunosc o astfel de persoana in viata reala, crede-ma e ff enervanta sa ti se bage asa pe suflet .. mai ales cine nu agreeaza comportamente de genul asta.
In fine, ca nu o analizez acum pe lisaelisa .. poate sa fie cum vrea, bagata sau bagatoare de seama .. eu da, o sa fiu retinuta si precauta cu persoanele straine, pe strada, in parc, in autobuz etc., cu riscul de a fi catalogata rece si a-mi primi mistourile de rigoare.
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
dayanara spune:
asemenea subiecte demonstreaza ca guestus si alti baieti au dreptate :)
demult n.am mai ras asa, mai ales la faza cu ambulanta si transplantul de creier
Guestus spune:
Pai yo stiu de ce are lisaelisa lipici la batrine...poate ca seamana cu doamna Iliescu ...nu pot sa decit sa ghicesc ca exact habar nu am.
kariguld spune:
mei, pe vremurile cand mergeam io cu copii din dotare in Cismigiu, erau atatea persoane in vartsa care ieseau zilnic in parc, doar pentru a vedea lumea care se plimba pe acolo.
banui ca si acuma e la fel. bartanii ies pentru a socializa, poate suntt unii care nu schimba o vorba cu nimeni in casa, parcul le ofera putina conversatie, destindere. un copil mic e o incantare pentru oricine, numai sa-l priveasca. ce este rau in a zambi si schimba doua vb civilizate si amabile cu o mamica/persoana in varsta?
Guestus, io zic sa mergi tu in parc, ochiul tau vigilent si bine format poate detecta ceva nereguli.....mamele sunt ocupate, tu poti fii un observator foarte bun!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
diana21 spune:
...,simbata trecuta am impartit "desertul" nostru cu inca doua fetite de pe plaja si care se jucasera cu ale mele "cautam comoara"-comoara fiind bomboane (pe fete le stiam,sunt vecine de cartier ,si parintii ii stiu dar nu i-am vazut nicaieri,ce era sa fac,sa las copiii sa saliveze la ai mei ??? |
Hannen, fara suparare, dar pe mine ma scoteau din minti cei carora "li se rupea sufletul de mila fiica-mii care saliva la deserturile lor" pt. ca ea nu avea voie sa manance NIMIC care continea lapte (a avut intoleranta la lactoza). Uneori, un gest din asta imi ducea copilul direct la doctor, cu diaree. Nu mai zic ca o "enterocolita" ma costa, in general, cateva milioane de lei.
Plus ca sunt parinti care nu vor sa le dea copiilor dulciuri intre mese, plus, plus...Nu se face, pur si simplu, sa oferi ceva de mancare unui copilas fara acordul parintelui sau!
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui OanaP A, si daca le plac copii atat de mult asa cum le plac lor, de ce nu au proprii lor copii/nepoti? Sau daca nu pot, de ce nu infiaza? |
Oana P
Eu înteleg foarte bine ca nu-ti convine sa vina niste straine si sa îti ia copilul la pupat si în brate... Aici îti dau dreptate.
Dar în locul tau as fi un pic mai atenta cu sentimentele atâtor persoane de pe forum care se chinuie în toate felurile, unele de ani de zile sa aiba copii si nu reusesc. Iar tu care nu ai asemenea probleme, le expediezi nemaipomenit de usor cu "daca le plac, de ce nu si-au facut?..." e cam crud, sa stii :(
Aaa, si cine nu poa' sa faca copii, gata, se duce mâine sa înfieze se duc mâine sa înfieze si poimâine, gata, au copilu' acasa?!... Vezi sa nu!...
Daca ai sti câte cupluri asteapta degeaba sa înfieze un copil :(
iar o femeie singura chiar nu cred sa aiba vreo sansa macar... desi ar fi probabil perfect capabila, în multe cazuri, sa creasca foarte bine un copil...
Dar în fine, sper ca doar te-a luat gura pe dinainte si ca n-a fost chiar o rautate premeditata din partea ta...
AVoogt spune:
Gluma, gluma dar eu cred ca ar trebui sa se tine cont de ce a spus OanaP. Sunt tot felul de oameni pe strada sa nu mai zic de parcurile mari ... cu intentii mai putin bune.
Mie nu mi-ar placea sa vine cineva la fata asa din senin si sa o atinga /i-a in brate. Daca ii zambese, vorbeste, glumeste e normal , nimic mai mult.
Acum nu ma refer la alte mamicile cu care ne intalnim mereu in parculet ci la cei complet necunoscuti.
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
Pai hai ca iti raspund eu. Probabil nu au copiii lor pentru ca nu pot. Pentru ca dupa ani si ani de tratamente, ani in care s-au chinuit, au pierdut sarcini, si-au pierdut ovarele tot nu au reusit sa fie mame. Iar cand s-au gandit la adoptie s-au lovit de o lege imposibila care nu le ofera nici macar aceasta alternativa. Ca de exemplu daca unul dintre soti nu este cetatean roman atunci adoptie este imposibila pentru familia respectiva. Asa ca unele dintre aceste femei se multumesc sa se uite la copiii din parc. Sa atinga buclele unei fetite , sa se opreasca in fata unui carucior. Nu m-am gandit niciodata ca aceste gesturi ar pune pe ganduri si ar ingrijora o mama. Eu promit sa nu mai fac. Tu ar tb sa te gandesti de doua ori inainte de a posta o asemenea intrebare la modul asta. Catalina coltul meu de rai |
Catalina... nu ar trebui sa (mai) pui la suflet "duritati" de-astea... poate te-ai obisnuit între timp... dupa ce ai auzit "glumitze" rânjitoare pe la prrieteni, cunostinte, chiar în familie :(
Nu mai dau exemple deoarece sunt atât de stereotipe si imbecile încât nu se poate sa nu le stii pe de rost.
Daca tu doresti sa înfiezi un copil; îti tin pumnii tare de tot... poate se va gasi o cale... oricât de complicata ar fi ea. Sa ajungi sa ai si tu copilasul tau acasa la tine
Capul sus... si tie si altor fete în situatii asemanatoare car or citi pe-aicea :)
PS: sunt de acord ca nu e Ok ca cineva sa se apuce sa mângaie pe strada - în parc un copil strain. E foarte probabil ca mama sa intre la idei, saraca... are si ea dreptatea ei. Altceva e daca se întâmpla sa intri întâi în vorba cu parintele si vezi ca omul nu e stresat daca îi zâmbesti copilululi lui, sau îl mângâi ...
IreneCAM spune:
Mie nu mi se pare nimic exagerat in ce a povestit Oana sau in avertizarea ei,nu inteleg scopul comentariilor de genul "daaaaa, si nu-i asa ca o sa fim rapiti sa ni se ia organele?":(
Si eu sunt f atenta, ma enerveaza adultii necunoscuti sau cunoscuti care simt nevoia sa sara pe copil sa-l pupe pe manute...nici eu nu o pup pe manute, si-s ma'sa. Acum duc lupte de convingere cu sotul meu, care e mai aerian decat credeam, si-mi povesteste cu seninatate cand vine din parc ca fata plecase cu o tanti sau ca cineva filma copilasii jucandu-se!! Ma rog, chipurile ii filmau pe-ai lor, dar mai intrau si altii in cadru. Cand i-am spus sa nu mai permita asa ceva se uita la mine ca la extraterestrii
Si eu cand nu o aveam pe Miruna eram topita, ma uitam lung si zambeam copilasilor, dar atat, nu ma duceam prin parcuri sa-i iau in brate si sa-i pup.