Cismigiul si mamele false

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat:
...,simbata trecuta am impartit "desertul" nostru cu inca doua fetite de pe plaja si care se jucasera cu ale mele "cautam comoara"-comoara fiind bomboane (pe fete le stiam,sunt vecine de cartier ,si parintii ii stiu dar nu i-am vazut nicaieri,ce era sa fac,sa las copiii sa saliveze la ai mei ???

Hannen, fara suparare, dar pe mine ma scoteau din minti cei carora "li se rupea sufletul de mila fiica-mii care saliva la deserturile lor" pt. ca ea nu avea voie sa manance NIMIC care continea lapte (a avut intoleranta la lactoza). Uneori, un gest din asta imi ducea copilul direct la doctor, cu diaree. Nu mai zic ca o "enterocolita" ma costa, in general, cateva milioane de lei.
Plus ca sunt parinti care nu vor sa le dea copiilor dulciuri intre mese, plus, plus...Nu se face, pur si simplu, sa oferi ceva de mancare unui copilas fara acordul parintelui sau!
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

corect, de 100 de ori corect!
un copil poate sa fie alergic la alune, de ex. adica poate sa se sufoce daca maninca ceva ce contine alune.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat:
...,simbata trecuta am impartit "desertul" nostru cu inca doua fetite de pe plaja si care se jucasera cu ale mele "cautam comoara"-comoara fiind bomboane (pe fete le stiam,sunt vecine de cartier ,si parintii ii stiu dar nu i-am vazut nicaieri,ce era sa fac,sa las copiii sa saliveze la ai mei ???

Hannen, fara suparare, dar pe mine ma scoteau din minti cei carora "li se rupea sufletul de mila fiica-mii care saliva la deserturile lor" pt. ca ea nu avea voie sa manance NIMIC care continea lapte (a avut intoleranta la lactoza). Uneori, un gest din asta imi ducea copilul direct la doctor, cu diaree. Nu mai zic ca o "enterocolita" ma costa, in general, cateva milioane de lei.
Plus ca sunt parinti care nu vor sa le dea copiilor dulciuri intre mese, plus, plus...Nu se face, pur si simplu, sa oferi ceva de mancare unui copilas fara acordul parintelui sau!

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Pai Diana , eu zic asa :
daca sunt parinti care nu suporta sa aiba copiii nici un fel de contact cu atcineva , sa-i tina in casa sau sa stea cu ei in permanenta.
Probabil daca erau parintii cu fiicele lor Hanen ii intreba inainte sa le hraneasca sau le oferea prajitura si parintii ii explicau frumos ca nu mananca.

REferitor la filmat Irene , daca eu as fi in parc si mi-as filma prietenul/copilul/bunica/catelul , iar copilul tau ar intra in cadru si tu ai veni ofuscata la mine crede-ma ca te-ai intoarce si mai ofuscata la ale tale.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Este foarte bine sa fim precauti cu ce persoane necunoscute intra in contact copii nostri, dar tb sa ii si invatam sa nu vb cu necunoscutii, sa nu primeasca de la acestia nimic, sa nu plece cu ei. Eu am patit un episod de genul asta cand aveam vreo 13 ani, eram la scoala si intr-o pauza, intrucat stateam peste strada de scoala, m-am dus pana acasa sa iau ceva. La iesirea din curtea scolii un barbat peste 40 de ani, imbracat decent si cu o borseta m-a oprit si m-a intrebat unde este cec-ul la noi in oras ca el nu stie fiind din alt oras si ca vrea sa scoata o anumita suma (nu imi aduc aminte suma exacta). I-am explicat eu unde este cec-ul si el mi-a propus sa merg sa ii arat ca se grabeste. L-am refuzat, i-am spus ca sunt in timpul programului de scoala si ca nu pot sa plec, a insistat, mi-a promis ca imi da si mie 25% din suma pe care o va scoate, dar eu l-am refuzat in continuare. Atunci mi-a spus ca ma asteapta pana ies de la scoala ca sa merg cu el sa ii arat unde este cec-ul. Vazand ca insista atat, m-am speriat si am plecat repede inapoi in scoala si imi amintesc ca a strigat dupa mine. Cand am iesit de la scoala nu l-am mai vazut. Chiar si in ziua de azi ma intreb ce s-ar fi intamplat daca as fi fost tentata sa merg cu el?????!!!!! Asa ca mai bine sa fim paranoice decat sa li se intample ceva copiilor nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Dar daca se monteaza copilului de cind e mic un aparat gen GPS...si il urmaresti pe ecranul de la telefon...il vezi de la job...din autobuz...din casa....100% siguranta.
Vorba aia...isi pun astia la mercedes sistem avansat de urmarire si tu tocmai pe copil sa-l lasi fara?
e...ceziceti de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

corect, de 100 de ori corect!
un copil poate sa fie alergic la alune, de ex. adica poate sa se sufoce daca maninca ceva ce contine alune.

dar daca ii da cineva o felie de piine uscata copilului si apoi el se inneaca cu ea....cine e de vina aici? copilul sau ala care a dat piinea uscata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Xio, pur si simplu nu e corect sa dai unui copil ceva de mincare/baut fara acordul parintelui. daca parintele nu e fix linga tine si te rupe mila de bietul copil flamind te deplasezi tu si il intrebi.
consecintele pot fi, in cazuri extreme, chiar fatale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Spun ca umorul isi are intr-adevar locul lui, dar parca insistatul asta cu mistourile, nu. Parerea mea! E un subiect serios si care se potriveste societatii in care traim, cu pericole la tot pasul, de orice fel.

guestus - ai copii? Daca da, fericiti ca au un parinte asa relaxat si fara preocupari in ceea ce-l priveste!

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Apropos de Bulgaria, varianta stiuta de mine este ca o familie cu un copil, a oprit la o benzinarie, domnul a mers sa achite benzina, doamna la toaleta. Cand s-a intors nu au mai gasit nici masina, nici copilul. Au primit un telefon, au fost atentionati sa nu anunte politia, iar a doua zi sa fie in nu stiu ce loc sa recupereze copil +masina.In momentul in care au luat fetita in brate, cea mica a inceput sa planga ca o doare, au dezbracat-o, era pansata, au fugit la spital unde au fost anuntati ca lipseste un rinichi.
Nu stiu cat de adevarata este povestea, mie mi-a fost spusa de catre o prietena de familia a respectivilor. Acum cat de prietena este habar nu am.

Catalina

coltul meu de rai

Oameni bun,
Nici nu cred ca vreuna din persoanele de aici ar avea ideea sa se duca la pipi cānd sotul sta la coada īn benzinarie, si sa lase copilul īn masina. Voi ce credeti??
Lasa-ma sa ghicesc: cheile erau īn contact, nu?

...Mey, ma leshi nitel? Aste-a povesti de speriat pe aia care-s deja speriati de bombe (v. OanaP). Iar pt. indolenti nu sunt de nici un folos, cred io.
Asa ca o iau cu maaare rezerva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
Pai Diana , eu zic asa :
daca sunt parinti care nu suporta sa aiba copiii nici un fel de contact cu atcineva , sa-i tina in casa sau sa stea cu ei in permanenta.
Probabil daca erau parintii cu fiicele lor Hanen ii intreba inainte sa le hraneasca sau le oferea prajitura si parintii ii explicau frumos ca nu mananca.

Sa inteleg ca esti de acord cu asta? De ce nu ma mira? !

In plus, nu pricep ce anume din ce am scris eu te-a dus la concluzia ca nu suport ca fetita mea sa aiba vreun contact cu altcineva. !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Pai Diana , eu zic asa :

Xio, nu cred ca a spus cineva ca nu suporta sa aiba copilul nici un fel ce contact cu alte pers ... ideea este :ca exista o limita care n-ar trebui incalcata.

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput