Cismigiul si mamele false

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Ghici ghicitoarea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
pai tii tu minte ce ai patit la 3 ani?
ca la 89 ani si yo pot sa povestesc cum am plecat cu prietenul Gagarin in jurul soarelui....concluzia este ca nu ai o poveste credibila.

Ai o logica de fier, ce sa zic ...Iti imaginezi cumva ca bunica-mea a tinut secret episodul pana la 89 de ani? Sau vrei sa-ti spun cati ani avea ea cand eu aveam 3 ani ca sa afli cati ani am eu acum ?

In orice caz, tinere , ai fost cam pe langa cu gluma asta, mai incearca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mie mi se pare total, dar total aiurea sa imi mingiie o persoana necunoscuta copilul pe strada.
nici lui nu-i place absolut deloc, are o reactie de respingere evidenta daca se intimpla.
si mie imi plac unele persoane necunoscute pe care le vad pe strada. asta inseamna ca trebuie sa ma duc la ele sa le mingii?
si de ce ar avea copilul meu obligatia sa suporte atingerea unei persoane total necunoscute pentru el.

ma inteleg superbine cu toti prietenii lui fi-miu si cu cei pe care si-i face ad-hoc in parc, dar nu mi-a trecut prin cap vreodata sa ii ating, sa le pun sau nu caciuli pe cap, sau sa le dau ceva de mincare fara sa am acordul parintilor.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Eu ma duc in Cismigiu aproape zilnic, dar nu am vazut persoanele despre care vorbeste OanaP.

In orice caz, nu las un adult sa faca o conversatie prea prietenoasa cu fetita mea, nici nu primesc bomboane de la straini, oricat de draguti ar parea ei. O invat continuu pe fii-mea sa nu vorbeasca cu strainii si sa nu primeasca nimic de la ei.

Nu stiu din ce motiv, eu si fii-mea suntem foarte bagate in seama de persoane mai in varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Nu stiu din ce motiv, eu si fii-mea suntem foarte bagate in seama de persoane mai in varsta.

Nu-i ca te faci bagata in seama? Ca si pe-aici??

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Eu ma duc in Cismigiu aproape zilnic, dar nu am vazut persoanele despre care vorbeste OanaP.

pentru a evita toate discutiile astea inutile...de ce nu mergi cu OanaP in parcul Cismigiu?
miine la ora 15.00 va intilniti si asa ne convingem si noi ca se intimpla ceva dubios acolo. poate iti arata si ambulantele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:

Nu-i ca te faci bagata in seama? Ca si pe-aici??

Adica ce crezi ca as putea face pe strada ?!

Eventual as putea sa dansez ori sa cant, doar pt a ma remarca batranii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

pentru a evita toate discutiile astea inutile...de ce nu mergi cu OanaP in parcul Cismigiu?
miine la ora 15.00 va intilniti si asa ne convingem si noi ca se intimpla ceva dubios acolo. poate iti arata si ambulantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nu neaparat tre' sa faci spectacol ... mai ales in parc, unde se pot face ff usor conversatii (pt. persoanele mai sociabile). O vorba, un gest, un zambet ... Daca si in parc esti Gica Contra ca pe-aici, sigur ca iesi in evidenta si "ai lipici" la persoane.

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

hai ma ca deja exagerati,auzi "cum sa suporte copilul mangaielile unor straini!" de parca l-ar lua la palme,sau s-ar topi...
banuiesc ca nu (vi) se intimpla asta de citeva ori pe zi,sau nici macar in fiecare zi...
Nici eu nu am facut din asta un obicei ,de obicei ii admir,le zimbesc,ma maimutzaresc ca sa-i fac sa zimbeasca ...rar recunosc ca mai mangai cite unul,mai ajut cite unul mai marisor sa coboare de pe unde s-a catarar,daca si-a pierdut echilibrul...,simbata trecuta am impartit "desertul" nostru cu inca doua fetite de pe plaja si care se jucasera cu ale mele "cautam comoara"-comoara fiind bomboane (pe fete le stiam,sunt vecine de cartier ,si parintii ii stiu dar nu i-am vazut nicaieri,ce era sa fac,sa las copiii sa saliveze la ai mei ???
Mai caut mamici disparute cu cite un copil pierdut si care plinge de ti se rupe inima cu mucii pina in barba.(si mamica sa aflu ca era la cumparaturi si copiii,unul de vreo 5 ani si fetita de vreo 3 ani singuri in parc,de-am turbat nestiind unde sa ma duc dupa ma`sa sau unde-i o sectie de politie...
si daca ma vedeti in bucuresti chemati politia?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput