Clubul BRASOVENCELOR (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Buna, dragele mele brasovence!

in Quebec nu exista FTK, am contactat o persoana de la FTK International, mi-a spus ca exista un Home Study FTK, asadar un program pt studiat acasa, pt un an de zile, dar pretul chiar si dupa discountul facut mie mi se pare mare, de fapt acum, cum eu nu mai lucrez si sotul face studii postuniversitare nu ni-l permitem... mancarea mea trebuie sa fie "bio" pe cat posibil, si bio e scump foc!
asa mult mi-ar placea sa ni-l permitem mai tarziu!!!
e minunat FTK!

va multumesc mult tuturor pentru gandurile bune!
Doamne-Doamne sa va binecuvanteze pe voi toate si familiile voastre!
pozici din vacanta 2009: http://www.dropshots.com/aaafelinar#date/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, Doamne-ajuta sa fie bine!! Aveti timp pentru toate!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Diuna, vreu eu sa ajung dar nu stiu cand...

Nicoleta, pe Diuna o gasesti la Sensiblu in Kaufland!

Mergi la inceput

Pai sunt clienta fidela Sensiblu Kaufland!! De acolo am cumparat borcanelele pentru la mare, de la Hipp (nu s-a atins copilul de ele!), creme recomandate de dermatoloaga, ceai de alaptare... cam atat . Sunt o mama incercanata cu copilul in brate (cel mic) si cu gura pe cel mare, sa nu strice ceva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Salutare, salutare! Nicoleto, daca ai fi fost singura astfel de mamica te-as fi remarcat! Dar, crede-ma, toate mamicile cu cate doi-trei copii dupa ele sunt la fel, vor sa-i impace si pe ei, si pe bugetul familiei, si pentru ele insele ar cauta cate ceva, dar sunt cu ochii tot dupa copii...Daca mai apare si "tati" de la cassa din Kaufland, situatia devine si mai amestecata! Cand mai intri pe la noi trage-o de maneca pe Adriana, c'est moi!Am lucrat tot wee, e perioada de concedii, abia am reusit sa-mi iau si eu o saptamana incepand de joi;plecam in alta tabara, una numai si numai pentru odihna si liniste si timp de vorba si joaca intre membrii familiei. Am avut o vara imprastiata si tanjim dupa astea. Va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Diuna, fireste ca glumeam! Data viitoare nu mai scapi.

Mergi la inceput

Hai sa anim putin subiectul... Mamicilor, ce ziceti sa ne intalnim acusica repede pana nu incepe scoala? Ca altfel nu ne mai putem vedea... noi plecam o vreme din Brasov... vreun an, asa...

Mergi la inceput

Unde, draguto, plecati, asa...vun an...???
Hai ca ne intalnim atunci, dar peste vo saptamana, ca noi atata doar suntem plecati. Hai ca mor de curiozitate, ca unde, Doamne iarta-ma, sa plecati un an de zile, teleleu... Cu copii cu tot????
Offf, numa' al meu nu vrea si nu vrea sa emigram...

Mergi la inceput

Diuna, nu emigram mai! Plecam un an la Viena, cu jobul sotului!

Mergi la inceput

Un an la Viena? Eu am stat o saptamana, tot cu jobul sotului, si mi-a placut la nebunie! Unde eram cand s-a impartit norocu'...?
Oricum, mi-e groaznic de mila de voi, cand va veti intoarce!

Mergi la inceput