Clubul BRASOVENCELOR (9)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Off, Cristina, mult curaj, multa putere, multa determinare! Si stii doar ca ai langa tine cel mai bun motiv, cel mai bun medicament: COPIII TAI!
Esti o frumoasa, o curajoasa, o optimista!
Tot binele din lume iti urez!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Azi, recunosc , am stat si am citit tot forumul unde ai dezvaluit boala ta, am citit cum te-au sustinut prietenele tale virtuale, sora ta, am vazut pozele cu familia ta... Si am plans, caci esti frumoasa, esti tanara, ai o familie senzationala si acolo, si aici, si nu meriti nimic din ce ti se intampla! Ma bucur ca te afli in Canada si nu in Romania, caci ai sanse fantastice de vindecare! Te pup, te imbratisez strans si, fara sa vrei, mi-ai dat cea mai mare lectie de viata din ultima vreme!
![](images/user_woman.png)
ligia13 spune:
Am ezitat mult timp...deoarece nu stiu cum sa ma exprim mai bine. Cristina...m-ai impresionat... si nu-mi gasesc cuvintele.
Multa sanatate...sper din tot sufletul sa fie totul ok in continuare si medicul care ti-a spus ca este o "tumoare buna" sa fi avut dreptate!
Optimismul tau...sprijinul familie...te vor ajuta mult!
Altfel tu in poze arati f bine. Bravo, nu lasa boala sa te rapuna!
Si ai o familie minunata!
Radu cred ca va mai merge la FTK. A fost tot anul trecut si sper sa-l mai inscriem si anul acesta! La scoala de vara nu a fost ...vara asta ne-am profilat pe inot! si de la noi si de la Radu!
diuna, ai ajuns la sala..cum e?!
La circ ati fost? Noi de data asta am fost (nu radeti ..cand a fost langa noi in Bartolomeu nu am ajuns..dar pe carpatilor am ajuns). Acelasi spectacol rasuflat (si f scump)...dar lui radu i-a placut!
Va pup si va doresc weekend placut!
(Noi botezam o fetitza weekendul asta...suntem 4 perechide nasi..astept cu nerabdare sa vad ce va fi
)
sanziana72 spune:
Cristina, iti tinem pumni sa fie totul bine!
Ligia13, vezi ca din toamna FTK isi va schimba sediul. Momentan nu se stie inca unde. Eu sper sincer sa nu fie prea departe ca ne-ar putea probleme cu transportul.
Unde exact e circul langa ICIM? De fapt unde e ICIM? Cum se ajunge cu transportul in comun?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
ligia13 spune:
sanziana...nu stiam ca se schimba sediul la FTK.... cand afli amanunte sa-mi spui si mie te rog!
Circul e pe Carpatilor chiar aproape de capat...La capat e Roman...inainte sa ajungi la Roman un pic!
Daca ai fost la expozitia de gaini si alte oratanii ...circul e vizavi!
Cu transp in comun nu prea le am. Cred ca poti merge cu ceva (cu 5) pana la capat si va intoarceti inapoi un pic.
uite ce cadou am pt tine: http://www.ratbv.ro/harta_mare.html
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diuna/diuna.jpg)
diuna spune:
Da, cu 5 ajungi la circ, are statie chiar acolo, la biserica noua.Peste drum de bisericuta e circul. Mai circula pe acelasi tronson 5 barat, 7, 33. Toate opresc la circ. Deci, distractie placuta! Va astept la Kaufland dupa aceea, ca tot e in zona.
Daniela, sala care ma tenteaza e aproape de Piata Decebal. Din pacate eu nu cred ca apuc sa merg decat DUPA ce incepe scoala. Deci, fii tu prima! Au tae-bo, pillates, aerobic, fitnes si ball-gym, intelegeti voi despre ce e vorba, sigur nu le-am scris corect si nu am chef acum sa-mi bat capul...pardon!...neuronu'
Nicoleta spune:
Diuna, asa, Pillates ma dusesem eu sa fac si am iesit lesinata de acolo (au combinat cred cu tae bo)... Si in Kaufland ajungem des, unde te gasim?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei