Clubul BRASOVENCELOR (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Diuna, ce sa zic? Poate se schimba ceva intre timp , ori vom sta mai mult... Si macar ne vom bucura de ocazia asta (si noi am mai fost in Viena, ne-a placut!), copiii vor invata germana, vom prinde Craciunul acolo ... vom schimba aerul...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Nicoleta e o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Da, Daniela, ai dreptate! Nicoleto, ce lucreaza sotu' asta al tau? N-are nevoie de un asistent(asistenta)? Ne oferim cu drag sa dam o mana de ajutor!!!
Noi facem bagaje si suntem bucurosi ca petrecem o saptamana impreuna!E o forfota la mine in casa...

Mergi la inceput

Diuna, doar nu te astepti sa ma laud pe forum si cu asta! E de ajuns ca am zis de plecare, altele....face to face.

Deci? Cand ne vedem, brasovencelor?

Mergi la inceput

Din partea mea, numai spre sfarsitul saptamanii viitoare e posibil. Daca se amana pana atunci, e important sa hotaram ce fel de intalnire ne dam: in parc, cu copiii, sau numai noi, mai pe-nserat, lasam copiii cu taticii si ne facem de cap? Adica stam pe o terasa, undeva...

Mergi la inceput

Diuna, mie, oricat mi-ar surade propunerea cu "facutul de cap", nu am nicio sansa! Saptamana viitoare sunt singura cu ei acasa, deci... Mai bine cu copiii?

Mergi la inceput

Dap, atunci ne vedem in parc daca e vreme buna, exclus weekend, ca sunt tot la datorie! Daca e vreme nashpa( cum ar scrie fiica-mea!), as propune ceva gen Eliana sau My Place, unde copiii stau la joaca si noi...tot NE FACEM DE CAP!!!
? Ce ziceti?
Si va rog sa hotarati fara mine, eu nu mai am internet pana joi seara,poate chiar pana vineri la pranz...

Mergi la inceput

Deci vor intalnire...

Diuna
Nicoleta
Anca
Daniela

... si mai cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Eu vin dar daca e saptamana viitoare, atunci vin fara Vlad ca e la bunici.
Pentru mine e ok orice locatie ziceti voi.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

vin si eu, cu Diana , dar luni nu pot, marti seara dupa ora 18 ar fi ok? la Magnolia nu va place?

Mergi la inceput