Condica salajencelor[95]!!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am uitat sa specific faptul ca in fiecare dimi pana la ora 12 trebe consumate fructe , din 2 in 2 ore. Apoi de la 12 la 20 se papa pranzul si cina. Asssaaa ... si , din nou, in fiecare dimi se consuma 1 pahar de apa minerala bogata in sodiu sau 1 cana de apa calduta cu 1 lingurita de ote de mere si una de miere. Asta poti sa o faci si daca nu tii dieta . ajuta la eliminarea toxinelor si grasimilor din intestine . Daca imi mai amintesc ceva , mai scriu .
De aia nu voi scrie nimic de mic dejun, ci doar de pranz si cina. eventual voi scrie ce fructe am papat zilnic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Sa inteleg ca azi ai avut zi de fructe? Sau cum ii zice?Interesant. Vreau sa imi fac un mic ghid, sa vad cum m-as descurca. oricum ma apuc doar dupa nunta, ca doar nu oi sta tzeapana acolo sa nu ma ating de nimic Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Sa inteleg ca azi ai avut zi de fructe? Sau cum ii zice?
Interesant. Vreau sa imi fac un mic ghid, sa vad cum m-as descurca. oricum ma apuc doar dupa nunta, ca doar nu oi sta tzeapana acolo sa nu ma ating de nimic

Dulciuri

m-ai spart.
io la nunta nu am gustat decat din aperitiv.si adica rosia cu branza.in rest nik.nu am putut manca si pace.is curioasa daca tu ii putea papa.

Mergi la inceput

adriana, moama, bine ai dat jos.baga dieta zilnica si kg pierdute sa motivezi fetele doritoare de slabit.oricum io is ptr cura asta ca se papa bine si nu apar carente de nik.
bafta in continuare.

Mergi la inceput

Citat:

Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esti cea mai nese blonda pe care o cunosc. Tu m-ai invatat sa pun telu pe silentios cand doarme Alex si amu faci pe blonda? Ha????

fata da daca e pe silentios mai uita-te din juma in juma de ora pe el.
lasa fata ca ma mai plimb io prin zona si mai incerc sa te sun.io faceam scenarite ca numeri banii sau alte cele.
eram nese daca apaream in ocol neanutata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Biaaaa, atunci nu trebuia sa imi zici ca ai fosta atat de aproapeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:

Biaaaa, atunci nu trebuia sa imi zici ca ai fosta atat de aproapeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Dulciuri

am gresit,da nu m-am putut rabda

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!! Alex .sa ai parte de o mie de luni frumoase,fericite ,implinite si pline de sanatate.pui mic si scump si dulce te tuca blonda apasat.

oti,sa-ti ofere strumful mic doar fericire si bucurii.moama ce iute au trecut 8 luni.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

78.2

Deci, in 3 saptamani 7.2 kg

Mergi la inceput