Condica salajencelor[95]!!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Giulia, sa va fie de bine

Diana, no stress ... asa e la inceput ... pove zilnic si dupa 1 saptamana esti "as"-sa in dieta

restul ?????

Fug la bici juma de ora .... revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

giulia,sa va fie de bine somnu.au ajuns "calatorii"?

diana, spor la dieta.si io zic ca giulia de la LEBENITA viziteaza baia,da mno acu asteptam sa vedem ce zice si ea.

adriana, iara stai pe bici?moama ce ambitioasa esti.

cami, fain chef.muioca de facea cineva asa ceva in romanik, sa vezi ce povesti se scoteau in sat.

otiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,bine ca ai mobil.fata am fost in simleu la o plimbare si am vrut sa ne cafenjim, da nu ai raspuns, asa ca hatra catre casa.

is in zonaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io-s cu vopseaua pe par, cu bagajele facute, azi am mancat un toooort bun cu crema de vanilie si capsuni proaspeti ca desert dupa o rulada buuuuna cu ciuperci si bacon . Stiu ca nu le fac pofta dieteticelor, sper adica...

mai am de imbiat copilu mic, de facut papansii pentru cina si cam atat. Maine dimineata la 4.30 trezirea, ca la 5.30 trebuie sa fim in port, la 6 suntem pe mare deja. Omu' meu spala masina de zor, o aspira, curata, etc sa fie mumoasa pe un drum asa lung...

si nu va mai deranjez vreo 2 saptamani .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

mda, voiam sa zic "imbauat copilu' mic" da iesi altceva .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

si nu va mai deranjez vreo 2 saptamani .

ptr asta te trag de par cand ne vedem.

drum bun.

Mergi la inceput

Terminai 45 minute bicicleta , am "parcurs" 9 km, am dat jos 105 calorii ... amu "fug" sa mai fac vreo 10-20 abdomene ...

Mihaela, drum bun !!!

Mergi la inceput

Mn o , gata pentru seara asta ... mai facui 10 abdomene si inca 20 minute aerobic cu Andreea . Am terminat si dushul , restul familionului inca danseaza

Vreau sa va spun ca acuma seara cantarul arata 80.9 ... dar nu am mai avut rabdare pana dimi sa ma cantaresc. De bune se iau kilele de dimi ... ... de la 87.4 e ceva, nu ????

Mergi la inceput

Fetele cochetele eu va doresc noapte buna . Am fugit in patutz ca dimineata o "taiem" spre Maramures !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Moama Adriana esti tare!Pana nu uit: Miha drum bun sa aveti! Deci, Adriana acum ma intriga cura asta, zau ca vreau si eu. Daca nu e efortul prea mare ai putea sa scrii in fiecare zi ce mananci timp de o saptamana? Poate asa ma apuc si eu daca vad negru pe alb ce si cum... Diana, depinde ce vrei sa faci la iarna cu strugurasii. Daca ii bagi intr-o spuma atunci poti sa ii arunci linistita intr-o punga in congi dupa ce i-ai spalat si uscat si luat jos coditele. Daca vrei sa ii foosesti ca decor, ar fi bine sa ii congelezi pe o farfurie, chiar cu codite si apoi pusi in caserole. Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esti cea mai nese blonda pe care o cunosc. Tu m-ai invatat sa pun telu pe silentios cand doarme Alex si amu faci pe blonda? Ha???? Giulia, intreb si io ca prostu: ce e fata electrostimularea? Tre sa mergi undeva sa te curenteze???? Haaaaaaaaaaaaaaaaa? Io is cu capu. Da zau daca stiu. O fi vreun masaj? Poti sa il faci tu acasa? Hai lamureste o blonda in devenire is in zona. Am culcat clanu. Dulciuri

Mergi la inceput

Oti, nu e deranj, vai de mine ... incep de acum seara ... daca uit in vreo seara sa ma tragi de maneca si sa-mi amintesti

Deci, dimi - 100 gr zmeura ( atat mi-a ramas din zilele trecute ). Mi-am cumparat suc pfaner de portocale fara adaos de zahar si am baut toata ziua cam 3 pahare medii . Am mai baut peste zi multa apa, un ceai din codite de cirese, un ceai verde. Buuunnnnn ... am fost la piata si am luat cirese, dupa cum am scris mai sus. Am papat pe la ora 12 cam juma de kil , apoi peste vreo 2 ore am papat 1 piersica si o nectarina. Dupa alte 2 ore am papat 1 felie lubenita, apoi un pumn de mix de fructe uscate, iar pe la ora 20 un pumn de nuci . Cam atat pe ziua de azi !!!

Pentru maine m-am aprovizionat cu lactate si branzeturi . Mi-am luat branza feta, cas de oaie si telemea de vaca. Un iaurt de baut, un iaurt cu 0% grasime si un iaurt cu musli ( care nu sunt convinsa ca e ok ). Voi papa branzeturile la amiaza cu rosii si 1 felie de paine. Apoi , spre seara voi papa iaurturi , cred ca vreo 2 numai.

Amu , chiar o "tai" la nani

Mergi la inceput