Condica salajencelor[95]!!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mariaaaaaaaaaaaaaaaa,ai tuns=o pe Casia?
cum fu la control ?

te asteptam cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Am venit la cafea, e 6 fara un sfert dimineata si mai am un pic si ies pe usa.
Aseara am ajuns acasa pe la 10, am fost obosita rupta, ca doar am lucrat de dimineata de la 6,30.
A fost ok la party, asa, americaneste facuta (ca doar toti au fost americani pe-acolo, get-beget, numa eu si colegu din alta parte).Fata(absolventa) foarte simpatica, blonda cu ochi albastri, a cintat la un moment dat cu frate-sau care a acompaniat-o la chitara.Au avut masina de facut vata pe batz, masina de facut popcorn (masinile astea sint de inchiriat, nu ii musai sa fie cumparate doar pentru o singura folosinta).
Noi am plecat relativ devreme, cind inca mai asteptau sa apara prietenul fetei cu gasca lui, aranjasera in fata casei facliile aprinse, garajul deschis si in el instalate tobe, chitari - e o familie "muzicala", chiar am fost acu 2 ani la prima aparitie in public a trupei fratelui fetei - cinta heavy rock.
De mincare...the american way: "finger food", adica ce se poate minca cu degetele: tortilla chips, cascaval razalit, smintina, salsa, ceapa verde taiata marunt, vegetale proaspete (broccoli, morcovi, ardei verde, rosii)dressing, hot dogs si ...vinetele facute de colegu.A fost comanda speciala, musai o fost sa le faca din vreo 8 vinete.Ei acuma or descoperit ca se pot pregati vinetele in felul asta si le-o placut foarte mult.
Si mai era, bineinteles, si tort.Asa de dulce, ca de-abia l-am impins pe git in jos.N-am vrut nici sa gust din el, da mi-o fost jena, mi l-o pus in mina cu farfuria si macar de forma o fost musai.
Atit cu mincarea.Nu sapte feluri,de la aperitiv la desert.Ca doar nu ne-am dus acolo sa ne ghiftuim, ci sa o felicitam pe fata si sa ne simtim bine.
Si pina la urma m-am imbracat in blugi si un tricou (tricoul "pe tema", cu un papagal cazut pe spate cu picioarele-n sus si sub el scrie "Polly had a cocktail"), chiar foarte bine a fost, colegu mi-a amintit ca astia nu se imbraca elegant nicicum cu asa ocazie.
De dansat nu s-a dansat, ca ne-am tot invirtit prin casa si pe-afara la povesti.
Colegu ii tot dadea sa manince pe ascuns la catel (un Boston terrier care seamana cu un cirnat).
Cam atita, cind am ajuns acasa am picat direct in pat si am ramas asa pina acuma dimineata.
Am plecat sa ma imbrac ca se face tirziu.

Va pup si revin dupa amiaza.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Cami, ce fain v-ati distrat voi pe acolo . Servici usor !

Mmmmmmm .... ce pofta mi-ai facut de vinete
Dar lasa ca vine ea ziua de amidonuri si imi fac eu cu ceapa verde si ulei ... sper ca le incadrez bine

Mergi la inceput

Eu calc haine si m-am ars cu aburii de la calcator si asa rau ustura
Is asa de plina ca simt ca plesnesc ... si nu am mancat cine stie ce ... juma de kil de cirese, 1 piersica , 1 nectarina, 100 grame zmeura, 1 felie lubenita , 1 ceai de codite de cirese, 1 ceai verde si acum incerc sa pap un mix de fructe uscate ca imediat e ora H , adica 20 si nu mai am voie nimik ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salut
Pana la urma nu am mai mers la vie, adica nu eu, doar mama cu tata si colegu, care a venit pe la amiaza. Eu am stat acasa la tara si am culcat copilu, si mi-am cules niste visine sa mananc si niste coazare rosie (strugurasi), asa ca urmatoarea intrebare e pt Oti: cum le pui la congelator? la speli si le dai jos de pe crenguta, si gata, se pun in pungute la congelator?
Adriana, acu vb cu tine, si vad ca nu e bine ce am mancat. Merci de sfaturi

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Hop si io la raport:
ieri fusai foarte vrednica si facui piata si mancare: ciorba de vita, salata orientala pentru colegu si salata de vinete tot pentru el. eu cereale cu lapte dimineata supa goala la pranz si fructe (lebenita) seara, cantaru se arata prietenos dar nu din cale afara.
ah, mai fac si electrostimulare de-mi ies ochii la la broscoi , cica si prin asta se duc ceva calorii ca se antreneaza muchii pe aqcolo. eu nu vad decat un singur efect, ma pisulesc de numa

azi ne-am trezit fuarte tarziu ca daca am fost singuri, am mancat si iar am dormit si tot asa...
acu fugii , run Giuli, run

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

tu giulia, eu zic ca te pisi de la lebenita

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput