Condica salajencelor[95]!!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI SI MULTE LUNI , ALEX !!!

Sa-ti dea DD o viata fara greutati , plina doar de multe, multe bucurii alaturi de parintii si fratiorul tau care te iubesc enorm de mult !!!

Deci, fetelor , sunt happpyyyy ... nu mai visam vreodata sa coboare acul cantarului sub 80 kg ... acum mi-am luat pe mine o pereche de pantaloni de in pe care anul trecut nu i-am putut incheia , iar acum tre sa le pun curea ... tananananana tanannananana ....
E foarte ok cura asta ... doar ca tre sa mai balesc din cand in cand , dar dupa rezultatele aratate se merita ...
Cel mai mult ma bucur ca nu mai am straturi de sunculite de la sani in jos

Hai ca fac cinste azi , ca sunt atat de fericita ca nu-mi mai incap in piele

.... astea pentru Bia care ma sustine si m-a sustinut pana acuma

... pentru toate fetele din Salaj

Mergi la inceput

aaaaaaa ... uitai .... da Otilia , ieri a fost ziua de vitamine .

Azi e ziua de proteine, in care se pot manca , de ex., la amiaza 2 pulpe, iar seara 1 , sau la amiaza 3 gratare ca si la restauran , iar seara numai 1 cu multa salata si ai voie la amiaza 1 felie de paine si 300 ml supa strecurata.
Dar eu am optat azi pentru proteinele din branzeturi.
Toata chestia e sa nu amesteci mancarurile. Adica , sa papi si carne si cartofi la aceeasi masa sau in aceeasi zi , la dieta asta.

Va tzuc apasat, cum zice blonda noastra , si mai revin , daca nu swe trezesc fetele sa plecam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neatA!!!!!!!!!!!!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

78.2

Deci, in 3 saptamani 7.2 kg

SUPER

felicitari

fata ,pai in 90 de zile de dieta ajungi la greutatea dorita de tine.bafta fata.te admir.esti ambitioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:

Deci, fetelor , sunt happpyyyy ... nu mai visam vreodata sa coboare acul cantarului sub 80 kg ... acum mi-am luat pe mine o pereche de pantaloni de in pe care anul trecut nu i-am putut incheia , iar acum tre sa le pun curea ... tananananana tanannananana ....
E foarte ok cura asta ... doar ca tre sa mai balesc din cand in cand , dar dupa rezultatele aratate se merita ...
Cel mai mult ma bucur ca nu mai am straturi de sunculite de la sani in jos

Hai ca fac cinste azi , ca sunt atat de fericita ca nu-mi mai incap in piele

.... astea pentru Bia care ma sustine si m-a sustinut pana acuma

... pentru toate fetele din Salaj

multam fata de tratatie.

moama, fata am zis io ca iti schimbi garderoba.fain.
bey,is rea da sa vezi maine ochi beliti la job.
fata bafata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adrianaaaaaaaaaaaaaa Felicitari!!!!Multam fetelor pt urari. Is in zona.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Salutare!

Am intrat sa va salut si... ce sa vezi? Dau de vesti bune!

Oti sarbatoreste cele 8 lunite ale lui Alex! La multe lunite fericite, Alex!

Adriana se transforma in sirena! Felicitari pt. realizare si pt. ambitie! Tine-o tot asa!

Bianca, tu ce mai faci? V-ati mutat?

Eu am crezut ca voi ajunge azi la Zalau sa-l recuperam pe Victor care e la bunici, dar cand am vazut ce vreme e, mi-a trecut avantul de a face 140 km numai ca sa am de unde veni, mai ales cu asta micu' dupa mine. Ne-am propus sa mergem peste 2 sapt. si sa stam atunci mai mult. Bia, daca ne iese te sun - poate reusim sa ne vedem.

you all!

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Hello, Europa !

Alex mic, sa cresti mare si voinic

Adriana, asta da! Tine-o tot asa pina la capat!

Eu - iar la cafea si la micul dejun.E 6 fara 20.Aseara m-am culcat tirziu, nu stiu ce tot am muncit pe-aci ca am uitat cit e ceasul.Colegu a facut o supica delicioasa si pe la 10,30 inca mai spala vase.Ieri la munca a fost ok, tot la special Alzheimer care sint.Se pare ca ma vor acolo o perioada mai lunga, insa nu stiu cit o tine.
Pe-afara s-a racit putin,a si plouat dar nu e frig, nu se cer haine in plus.

ma duc sa ma pregatesc de iesire, v-am pupat

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Alex, la cat mai multe lunisoare! Sa fii sanatos si sa o asculti pe mami!
Vai tu Adi, felicitari! Dar unde sunt kilele astea, ca nu se vad? Eu ziceam ca ai vreo 70-73 maxim! Pe bune.
Noi ne pregatim sa mergem la vara-mea. Oti eu azi sunt la ziua de carbohidrati si am mancat cus-cus cu ciuperci si salata de varza. Si deseara mananc inghetata!!!!!
Lavinia, bine ai revenit printre noi! Te asteptam , poate apari si tu deodata cu miahela, sa ne vedem toate.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Lavinia, te asteptam mai des la povesti

Otilia, uite meniul pentru ziua de azi :

ora 8.30 - un pumn visine + un pumn cirese + apa
ora 12 - 1 iaurt 450 gr dietetic ( 0.1 % grasime )
ora 13.30 - jumate de placinta creata cu branza de oaie ( aici am calcat pe bec, dar placinta creata de la Mesteacan are aluatul foarte subtire ca se vede prin el ) + jumate iaurt de baut cu vanilie de la muller
ora 16.30 - 4 feluri de branza ( cate 3-4 felii din fiecare sortiment ) + 2 felii de paine ( stiu ca e voie numai 1 dar era din aia de varsolt si era tare subtire )+ 1 ceapa verde + 2 rosii mai mici
ora 18.30 - 1 ceai verde

si , probabil, in jurul orei 19.30 voi bea cealalta jumate de iaurt ramasa de la amiaza ...

Cum ti se pare ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor si multumiri de urari. Lavinia bine ai revenit.I-am facut puiului un tortulet, pe care ghiciti cine l-o mancat? Noi desigur.

Citat:
Lavinia, te asteptam mai des la povesti Otilia, uite meniul pentru ziua de azi :ora 8.30 - un pumn visine + un pumn cirese + apa ora 12 - 1 iaurt 450 gr dietetic ( 0.1 % grasime )ora 13.30 - jumate de placinta creata cu branza de oaie ( aici am calcat pe bec, dar placinta creata de la Mesteacan are aluatul foarte subtire ca se vede prin el ) + jumate iaurt de baut cu vanilie de la mullerora 16.30 - 4 feluri de branza ( cate 3-4 felii din fiecare sortiment ) + 2 felii de paine ( stiu ca e voie numai 1 dar era din aia de varsolt si era tare subtire )+ 1 ceapa verde + 2 rosii mai miciora 18.30 - 1 ceai verdesi , probabil, in jurul orei 19.30 voi bea cealalta jumate de iaurt ramasa de la amiaza ... Cum ti se pare ????
Mi se pare tare apetisant. Si cred ca destul de satios. Dupa nunta ma apuc si eu. deci, fiti aproape Dulciuri

Mergi la inceput