Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!
Raspunsuri - Pagina 4
wonderful spune:
Salut fetele toate!
Mexxa sa ne luam de mana ca si al meu a plecat la mami a lui.
De unde tre' sa vina Aida?
Printeso,de ziua lui tati o iei de la capat cu pregatirile?Daca da,de unde p. ma-sii ai atata energie?Iei vitamine cu linguroiul?Apropo,mi-ai lasat o felie de p... sau de tort ca sa stiu ce sa fac,halesc sau ma ung cu frisca.![]()
aidaciolac spune:
sunt la cap alalant
pe la pag 12 sa va recuperez
si vin si io ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
maru spune:
aida, lasa recuperarile, vino la petrecerea lui mexxa, ca fetili astea termina salata de vinete, termina tortul, terminara bucatarii![]()
mexxa spune:
GATA am aparut...
Am fost afara...ne-am plimbaaatttt...ca ma dor picioarele asa ca imi pun ceva
sa imi revin![]()
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
wonderful spune:
daca terminati mancarea si o lungiti cu petrecerea pana maine,vin eu cu niste ardei umpluti,daca nu mi-o fi lene...![]()
Dodo-pui spune:
petrecaretelor

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mexxa spune:
w 

, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
wonderful spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Mexxa sa-nteleg ca vrei?!O oala de 8 kg ajunge?Si o mamaliga maaare. Gata,maine asta fac dupa ce vin de la scoala. |