Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!
Raspunsuri - Pagina 3
mexxa spune:
AYLA aici sunt...coapta![]()
Am copt azi vinete...moama m-au luat toate caldurileee astept sa se raceasca
Si diseara sunt prezenta la petrecere...cine se anunta?
Sa facem catalogu![]()
Fetele multumesc pentru urari
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Maru ti-l dau tie in seara asta...dar e cam istovit de puteri
...cred ca daca bea un energizant il pui pe picioare![]()
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Ayla21 spune:
Wow, ce bine, mancam vineteeee! Yamy yam
Te iertam atunci ca ai halit bucataru si ne-ai lasat numai pe salate.![]()
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
mexxa spune:
Pai regim fetelor...ca acusi plecati la mare![]()
Sebicu web'site
Ayla21 spune:
Eu regim de ingrasare poate.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
maru spune:
ayla, nu ma depresa!
da-l incoace: red bulls give you wiiiings!
vinete, of, ce pofta imi faci!
mexxa spune:
Pai ce mai asteptati...repede repede la mine punem masa si mancam, bem pana maine dimineata![]()

Sebicu web'site
mexxa spune:
Multumim
Sebicu web'site
mexxa spune:
Eu ma duc putin pe afara sa iau una alta pentru maine la spital...dar acusi revin cu forte noi pentru petrecere
...poate in seara asta apare si Aida
Sebicu web'site