Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (10)
Raspunsuri - Pagina 16
kikisen spune:
Buna,fetelor!
Revin cu o intrebare: la cate zile dupa ce am term de luat duphaston ar trebui sa vina CM?
multumesc
galliciana spune:
kiki, teoretic, cm vine cam la 3-4 zile dupa intreruperea duphastonului. dar poate veni si la 2 zile. ar fi bine sa iti notezi undeva, pt a vedea diferentele de la luna la luna.sau mai bine sa vina bb,sa nu mai ai batai de cap!
alinuta, de ce,iubita? cum poti crede asta?
hai,cate un
pt fiecare!
simonali spune:
kiki, mie mie-a venit mereu la 3 zile dupa ce terminam duphastonul. teoretic, asa ar trebui , avand in vedere ca daca il iei din ziua 16-25...la 3 zile ar fi ziua 28.
pup!
kikisen spune:
Asa stiam si eu ca la 3 zile dar deja maine ar fi 5 zile la mine; am mai luat acum 1 an jum dar nu mai stiu exact la cate zile dupa duphaston imi venea; stiu doar ca mi-a venit regulat in cele 3 luni in care am fc tratam...
Multumesc pt raspunsuri

adina270898 spune:
Vand 8 doze de Pregnyl 5.000 ui (o doza=injectabil+solvent), pastrate in frigier, valabilitate 01.2012, 30 lei/doza.
roxi25 spune:
mie mi-a venit la 4-5 zile de cand am intrerupt utrogestanul, acum au trecut deja 5 zile si sper sa-mi vina azi-maine
kikisen spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxi25 mie mi-a venit la 4-5 zile de cand am intrerupt utrogestanul, acum au trecut deja 5 zile si sper sa-mi vina azi-maine |
Si la mine deja au trecut 5 zile si nimik...doar sanii mi s-au intarit-semn ca trebuie sa vina,cred.
Tu ai cumparat cumva pregnyl de la Medlife?
kikisen spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana kiki, teoretic, cm vine cam la 3-4 zile dupa intreruperea duphastonului. dar poate veni si la 2 zile. ar fi bine sa iti notezi undeva, pt a vedea diferentele de la luna la luna.sau mai bine sa vina bb,sa nu mai ai batai de cap! alinuta, de ce,iubita? cum poti crede asta? hai,cate un pt fiecare!ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Si eu as vrea sa vn bebe dar din cate s-a vazut la monitorizare nu am ovulat si aveam si endometrul in z17 6,5 mm-f subtire
Avand antecedentul cu sarcina extrauterina mi-e frica sa nu se fi infundat si trompa ramasa,de aceea as fi vrut sa vad intai dc e permeabila si apoi sa incep tratamentele...acum ce-o fi o fi