Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

galliciana, eu nu prea stiu sa folosesc f bine tot ce e pe aici si marturisesc cu rusine sa habar nu am ce este "pm", sau nu-mi dau eu seama...si nici nu stiu unde sa ma uit......dar o sa mai caut si sper sa reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

simo,mesaje private.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikisen spune:

Buna,fetelor!!

Am 29 de ani , o extrauterina in 2008 finalizata cu scoaterea trompei ;luna aceasta am inceput monitorizarea ovariana si am aflat ca nu am avut ovulatie(folicul in z11 20 mm,dar nu s-a spart) asa ca luna aceasta dupa CM voi face o histerosonografie pt a vedea dc trompa unica nu s-a infundat intre timp si apoi voi incepe un tratament de stimulare si/sau injectii pt spargerea foliculilor ; imi puteti spune,va rog,cam cat costa o injectie pt spargerea foliculior si cate se fac pe luna si daca au efecte adverse aceste stimulari/injectii daca iau in acelasi timp si duphaston? Duphaston iau pt reglarea CM, cate 2/zi din z16-z25;
Va multumesc mult si urez multa bafta tuturor aspirantelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

kikise eu primesc injectie de spargere a foliculior o singura data pe luna in z 10 in cazul unui ciclu de 28 de zile si costa ...ovitrelle de ex 140 de lei sau choragon care este 160 de lei trei fiole

buburneak

Mergi la inceput

buna,kiki!!! bine ai venit!
eu nu am facut decat pregnyl - care nu prea se mai gasesc in tarisoara asta, fetele au facut alt tip de injectii.
Fii optimista, e cel mai important!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

choragonul e corespondentul lui ovidrell in afara, ex: unguri, austria.
pregnylul e hcg obtinut din urina unei femei gravide
toate au acelasi efect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikisen spune:

Multumesc mult pt raspunsuri!!!
Acum sper sa imi iasa bine histerosonografia si sa incep injectiile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

simo,mesaje private.

ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

gata, am gasit...multumesc mult, sunt chiar caraghioasa...dar incep sa invat, am citit si regulamentul...

Mergi la inceput

bravo,simo! ma bucur! lasa,nimeni nu s-a nascut invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

gali ne-ai lasat balta ...

buburneak

Mergi la inceput