Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (10)
Raspunsuri - Pagina 14
alinutahu spune:
simonali bine ai venit si sper din suflet sa ti se inplineasca dorinta de a fi mama...
nu ai mentionat daca sotul tau este ok?si oricum eu zic ca pt inceput o pastila pe zi este suficient....daca nu raspunzi corespunzator stimulari o sa iti mareasca doza
numai bine 

buburneak
pufoasalaura spune:
povestea me e lunga.asa cum am precizat am sopc...doctorii imi spuneau ca voi ramane destul de greu insarcinata.stupoare(asta se intampla acum 5 ani) am ramas insarcinata pe cale naturala, dar DOAMNE-DOAMNE a stiut sa ma lumineze si sa iau o decizie crunta.in urma amniocentezei a reiesit ca fatul era malformat,asa ca la 20 sapt.am trecut prin calvarul unei nasteri provocate(caci numai asa se facea,eu vrand cezariana, dar doctorul considerand ca era inutil sa ramai cu o taietura de pe urma careia sa nu ai vreo bucurie), in fine, nici acum nu sunt prea impacata, si durerea e inca acolo.
revenind la subiect,eu am facut stimulare in urma cu 1 an cu clomifen, am raspuns din prima.dar eu am fost la eco destul de tarziu,parca prin ziua 14 si deja foliculul dominant era in regresie,iar medicul endo mi-a dat gonal 2 fiole si pregnyl 5000 si prestari seara si dimineata.noi am prestat doar seara...si bebe nu a aparut...oricum acum am descoperit o super femeie endo.dr.neamtu pe care vi-o recomand daca sunteti cu aceeasi problema ca a mea,deoarece sopc este mai mult de domeniul endocrinologie...sa auzim de bine...
simonali spune:
Povestea mea incepe din adolescenta cu o dereglare hormonala care s-a manifestat cu o amenoree "stranie", prima mentra avand-o la 17 ani si aceea datorita anticonceptionalelor diane35.De atunci mi s-a spus ca am SOPC.Ciclul menstrual a aparut si de la sine la 23-24 de ani chiar daca se intampla la 2-3 luni...eu ma bucuram si asa...Stiind ca sunt probleme mi-am dorit sa facem un bebe cat mai repede si dupa ce m-am casatorit am inceput sa tratez mai serios problema...de un an si jumatate iau duphaston pentru a avea cm regulat si acum dr meu a decis sa incepem si stimularea, pt ca in urma unor foliculometrii s-a vazut clar ca nu ovulez...i-am facut si sotului meu ceva analize dar nu suficente...el este pana acum in regula.
Mi-as dori tare mult sa se intample minunea si la noi pt ca si el isi doreste foarte tare un
.
Va pup si sa ne ajute Dumnezeu sa vorbim despre scutece si biberoane..
edennoa spune:
dupa eco de z22, am 2 foliculi pe OD (25 si 21 mm) si 2 pe OS (21 si 17,5 mm); endometru de 3.3 mm; nu mai inteleg nimic din toate valorile astea, mai ales ca deja sunt la a 8a zi de duphaston (nici nu stiu sigur daca a fost ovulatie luna asta, deci poate de aia e aiurea)
cred ca nu o sa imi dea voie la clostil in conditiile astea 
poate primesc AC inainte, cine stie...
galliciana spune:
bine ati venit,fetelor, 

si sa nu ramaneti mult pe aici!
| Citat: |
| citat din mesajul lui edennoa dupa eco de z22, am 2 foliculi pe OD (25 si 21 mm) si 2 pe OS (21 si 17,5 mm); endometru de 3.3 mm; nu mai inteleg nimic din toate valorile astea, mai ales ca deja sunt la a 8a zi de duphaston (nici nu stiu sigur daca a fost ovulatie luna asta, deci poate de aia e aiurea) cred ca nu o sa imi dea voie la clostil in conditiile astea ![]() poate primesc AC inainte, cine stie... |
uffffffffff,draga mea, endometrul e micut...
optim ar fi minim 8 pt implantare.
la ce dct mergi? duphastonul cum il iei?
simonali spune:
Azi e a doua zi in care iau ovamit si maine ar fi ultima...deocamdata e totul ok...mie dr. nu mi-a zis nimic de vreo injectie, am vazut ca voi ati mai facut...poate o sa-mi spuna si mie miercuri cand am sa ma duc la echo(ziua 9)...depinde cum o sa arate foliculii mei...sper sa fie cativa pe acolo.Luna trecuta cand am fost, fara stimulare, aveam in z10 endometrul de 9 mm,un singur folicul dominant pe od de 10 mm, care in ziua 12 a ajuns la doar 13.7 mm(a zis dr. "tras de par 13.7 "), iar testele de ovulatie pe care mi le fac de cateva luni bune ies negative...si asa a decis sa incepem stimularea si in continuare duphaston 2tb/zi din z 16-25.
simonia spune:
edennoa, este cam subtire endometrul tau, e cam greu sa se fixeze sarcina. dar cine stie? 
anamira spune:
Al meu e activat ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana fetelor,activati-va pm!! ![]() ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)