Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Mi-am facut si dozarile hormonale in ziua 4, asa cum mi a zis dr. si vad ca au iesit in limite normale (mai am de primit rezultatul la progesteron si testosteron). Dr. mi-a zis ca nu ovulez din cauza unei dereglari hormonale..insa daca astea sunt in regula, totusi de ce nu se produce ovulatie naturala si trebuie sa fac stimulari? Of... o fi din cauza endometriozei? Asta produce probleme de ovulatie? Voi ce stiti?

Va doresc ca Sfintele Sarbatori Pascale sa va aduca lumina in casa si in suflete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Va doresc
Fericit
multa pace in suflet!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

salut, am si eu o intrebare la fetele care au facut stimulare cu clostilbegyt; de luna viitoare o sa fac si eu, din ce mi-a zis doctorita 2 tablete din z3 in z7; ce am uitat sa intreb daca se iau deodata amindoua sau la interval de timp

oare cele dintre voi care ati luat cum ati luat?

si mai am o intrebare - eu am mai avut uneori chisturi functionale care se eliminau singure; daca cumva se mai fac, ce efect are clostilbegytul asupra lor?

multumesc mult de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Edennoa cu stimularea nu e de gluma. Eu am facut pana acum 2 stimulari cu clostilbegyt 1 pastila/zi timp de 5 zile si de fiecare data am facut hiperstimulare. Prima data in ziua 11 aveam un folicul de 42 mm cu 2 ovocite pe care dr a zis sa-l lasam asa sa nu fac choragonul ca poate ovulez fara si ghinion, s-a transformat in chist si am scapat numai cu anticonceptionale, iar a 2-a oara in ziua 11 nu aveam nici un folicul format, dr zicand ca luna asta nu crede ca se va forma vre-un folicul si ca de luna urmatoare marim doza la 2 pastile pe zi. Ei bine ghinion si de data aceasta, eu prin ziua 18 am simtit o durere crunta la ovarul drept si am stiut ca e ceva acolo. La ecograf confirmandu-mi ca e alt chist de 54 mm Deci ai grija, mai ales daca e prima stimulare eu zic sa vb cu dr si sa nu-ti dea din prima 2 pastile/zi ca s-ar putea sa ai surprize neplacute. Mai bine incei cu doza cea mai mica si daca nu obtii rezultate mareste doza. Succes!

Citat:
citat din mesajul lui edennoa

salut, am si eu o intrebare la fetele care au facut stimulare cu clostilbegyt; de luna viitoare o sa fac si eu, din ce mi-a zis doctorita 2 tablete din z3 in z7; ce am uitat sa intreb daca se iau deodata amindoua sau la interval de timp

oare cele dintre voi care ati luat cum ati luat?

si mai am o intrebare - eu am mai avut uneori chisturi functionale care se eliminau singure; daca cumva se mai fac, ce efect are clostilbegytul asupra lor?

multumesc mult de raspuns

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

edennona eu fac stimulare cu closty de 3 luni si de fiecare data am luat 2 pastile pe zi una dimineata si una seara si tot asa din z 3 de cm si pna in z 7 ...si eco in zilele 3,8.14 de cm ...pana acuma nu am facut nici odata chist dar intodeauna am primit si choragon injectie

numai bine si sa revi cu vesti bune

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

Buna seara fetelor!
si eu fac tratament cu closty...maine merg la eco,sunt in ziua 13.si eu tot cu o pastila pe zi am inceput,din ziua 5.acum 2 ani am mai facut tratament cu closty si prima luna nu a avut niciun rezultat si dr. mi-a marit doza la 2 pastile pe zi pe care le luam deodata(poate ca e totusi bine sa nu fie luate deodata),si in a 3 a zi de tratament,m-am trezit cu un chist de 5 cm.am avut noroc ca l-am eliminat fara sa fac nimik.acum sper sa nu mai am acelasi ghinion.exista riscul sa fac iar chist dar...asta e riscul la stimulare.nu am ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

buna. ma alatur si eu luptei de a avea un bebe.am sopc si o sa reincep stimularea cu ovamit in urmatoarele saptamani.sunt curioasa daca voi raspunde pozitiv...mentionez ca am mai facut stimualare cu clomifen si am raspuns de prima data,dar nu a fost sa fie...

Mergi la inceput

e fetelor...pufoasalaura,codra74,anamira,edennoa eu asa stiu ca in cazul in care nu primesti injectie de spargere a folicurilor ,asta se da in z 10 -14 de cm depinde ce durata de ciclul ai ,atunci se fac chisturile

pt ca nu ajunge sa ai folicuri astia trebuie sa se sparga ca sa se produca ovulatia
eu am facut injecti cu ovitrelle si choragon si fac stimulari su closty de trei luni si nu am avut niciodata chisturi
succes

buburneak

Mergi la inceput

voi ati primit injectie?
intrebati medicul daca este nevoie de ea...

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

Buna,fetelor!
Eu "va urmaresc" de mult timp "din umbra", dar de acum am sa ma alatur si eu discutiilor voastre pentru ca simt nevoia sa mai ma sfatuiesc cu cineva care are aceleasi trairi ca si mine...
Se impinesc aproape 3 ani de cand incercam sa ne marim familia si in tot acest timp am facut diverse testari hormonale, echo, hsg, etc.De maine incep si eu stimularea cu ovamit si sper din tot sufletul sa se vada ceva rezultate...pt ca iarasi o sa pic intr-o stare de pesimism...Mie mi-a presris 1 tb/zi din ziua 3-5 a cm, precizandu-mi ca o sa incepem cu o doza mai mica pt a evita efectele adverse(hiperstimulare), iar in zilele 9,12,14 am sa ma prezint la echo pt urmarirea foloculilor.
Speranta moare ultima, asa ca si eu imi pun nadejdea in acest tratament si ma rog sa nu apara complicatii.

Va pup!

Mergi la inceput