Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (10)
Raspunsuri - Pagina 17
kikisen spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxi25 kikisen, da, am cumparat acum doua luni pregnyl de la ei |
Eu sunt din Galati si la noi nu se mai gesete pregnyl si voiam sa cumpar de la medlife(prin cineva) si sa mi le trimita prin curier, dar nu stiu daca trebuie transportate la rece sau in mod normal...stii cumva daca conteaza ? ms
roxi25 spune:
eu stiu ca se tin la rece, cred insa ca daca nu le tii, trebuie utilizate intr-un nr de zile (cred o luna, scrie in prospect) de cand nu le mai tii la frigider; trebuie sa citesti un prospect
kikisen spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxi25 eu stiu ca se tin la rece, cred insa ca daca nu le tii, trebuie utilizate intr-un nr de zile (cred o luna, scrie in prospect) de cand nu le mai tii la frigider; trebuie sa citesti un prospect |
da...am sa caut pe internet un prospect; mersi mult!
simonali spune:
am fost azi la echo(ziua 9)si dupa stimularea de luna asta cu ovamit din zilele 3-5 (1tb/zi) am obtinut un singur folicul pe ovarul drept de 12mm. dr. meu a zis ca e ok...ne vedem luni(ziua 14)si mai vedem atunci cum stau lucrurile...eu ma gandeam ca o sa se formeze mai multi foliculi,pe ovarul stang nu s-a vazut nimic...dar speranta moare ultima...daca nu o sa se intample luna asta...luna viitoare si tot asa...
va pup!
alinutahu spune:
simo imi place optimismul tau...de cand incerci sa faci bebe?eu de vreo trei ani si cam miam pierdut optimismul
buburneak
simonali spune:
alinuta, si noi tot de 3-4 ani incercam sa facem un bebe dar de un an si jumatate facem tratamente si...nimic...stiu ca sunt probleme si trebuie sa am rabdare, asa imi zice dr. meu, ca o sa se intample pana la urma...am incredere in el...nu vreau nici sa exageram cu medicamentele...dar am si momente in care pic in butoiul cu pesimism, noroc am ca ma mai "pescuieste" sotul meu.
hai, incredere! o sa fie si la noi cu noroc 
alinutahu spune:
ei bine si eu anul trecut in august am inceput tratamentul adica stimularea ...la noi eu nu ovulez ,sotul este ok, acuma cred ca o sa incep insemanarea...
speranta si la mine inca este vie dar uneori ,mai intales cand vin rusi,2-3 zile sunt cu moralul la pamant
te asteptam cu vesti
buburneak
kikisen spune:
Simona,Alinuta va urez multa bafta si sa se intample minunea cat mai repede
Si eu trebuie sa fac pregnyl luna asta dar inca nu mi-a venit ciclul , desi au trecut 7 zile decand am term de luat duphaston...oare sa fiu atat de dereglata incat nici cu duphaston nu mi se regleaza
Va pup