FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Bytzi La mai multi ani si mai frumosi! Sa va dea Doamne Doamne cadoul mult dorit!
Gabriela pe ce data trebuie sa ajungi la Sibiu? Si eu tot spre sfarsitul lunii merg...si la fel incerc sa caut o cazare.
Diana iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor,multumesc fff mult pt urari,sa va dea si voua dumnezeu bucurii si darul cel mai de pret care il asteptam atit sa vina

diana,iti urez mult noroc de data aceasta
eu am fost tare multumita de Sibiu sau mai bine zis de dr meu,am mai fost in 3 locuri inainte dar nu a fost nici pe departe ca la Sibiu
ieri cind a venit dr din concediu m-a sunat sa-mi rec niste dr unde pot face laparo,tot ieri i-am scris de eco care am facut-o si am primit mail ca e bucuros ca inca mai lucreaza ovarele si mi-a zis sa-l tin la curent cu evolutia lucrurilor si daca am intrebari sa nu ezit sa-l contactez,pina acum nu am gasit un dr ca el...si-a dat interesul in cazul meu si sper din tot sufletul sa reusim pina la urma...

dar pina la urma ne dorim sa reusim ,nu mai conteaza cum a fost pe la o clinica sau alta..

simonete,chiar ma gindeam la o inseminare ,iti dai seama pina aj foliculul la 18-20mm endometrul va fi si el de 8-9mm,asa era si cind am facut cele 3 inseminari pe CM natural,dar nu fac fiindca ma gindesc daca intradevar sint aderente pe trompe si asta ar fi cauza nereusitelor....va dati seama unde visez eu...daca ar fi mai ieftin cum e Giulestiul as fi riscat o inseminare ,dar cu 20 mil la Sibiu ,nu ,nu risc...fac intii laparo prin august si o inseminare prin septembrie daca ma ajuta dumnezeu...

stiti ce ma gindeam ca poate un ovar nu mai functioneaza deloc si de aia un FSH asa de mare...acum vad ca lucreaza mai mult stingul si dreptul deloc si inainte era invers...ufff doamne ajuta sa fie bine ,caci va fi ultima inseminare pt mine....

va pup pe toate si tin pumnii pt diana ,gabi,yarrina....simonete si pt tine?incerci in iulie o inseminare?

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

aaaa..gabi,cazare gasesti ...este chiar si vizavi de clinica pe niste stradute,noi pe acolo am stat 2 nopti ,altele pe la periferie...nu-ti fa griji pt cazare ca vei gasi...
tie ti-a dat sa faci 1gonal/zi? nu mai stiu cit ziceai ca ai FSH -ul?
doamne.. si noaptea visez doar FSH ...

bytzi

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

azi am facut si eu o eco de control sa vad cum mai stau cu ovulatia
sint in z12 si am un fol de 16mm pe ov sting si endometru de 7,2mm
sint asa de bucuroasa ca pricajitele mele de ovare inca mai produc cite ceva

si tot astazi am 13 ani de casatorie

bytzi

(Thornton Wilder)

Bytzi, ma bucur pt tine!!! La multi ani! de ziua casatoriei, chiar daca iti spun cu intarziere de o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

bytzi eu FSH il am de 5,7 si mi-a dat sa fac cate un gonal pe zi.
Cam cat a fost cazarea pe o noapte acolo unde ai stat tu? Intreb ca banii sunt cam numarati si as vrea sa stiu la cat sa ma astept.
Stii si cum se numeste locatia. Poate-mi fac si o rezervare.
Eu cred ca ai facut cea mai buna alegere. Sa faci laparo si apoi inca o inseminare. Sa-ti dea DD mult noroc!!!!!
Diana sa dea DD sa fie cu noroc de data asta. Sa stai cumintica zilele acestea. Bafta multa!
yarrina eu astazi sunt in Z13, si CM vine intre 24 si 30 zile, deci dupa calculele mele , dupa data de 18 iulie trebuie sa-mi vina. Poate ne vom nimeri in aceeasi perioada. O sa fie mult de lucru pe la Sibiu in acea perioada, dar si cu multe reusite....sunt convinsa.
Cip mai vrem sa auzim vesti de la tine. Hai mai scrie-ne si noua cateva cuvinte. Imi este dor de tine.
Inna, Iuca sa va creasca mari ingerasii!!!!!
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

bytzi LA MULTI ANI, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va dea DD darul cel mai de pret cat mai repede.
gabriela iti tin pumnii sa iasa totul bine
diana abia astept sa ne dai peste 2 sapt vestea cea mare

Fetelor va pe toate si sper sa va vedeti visul implinit cat mai curand.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

maya,iuca,merci mult
gabi,uau ai un FSH beton..de aia ti-a dat doar un gonal/zi..
unde am stat noi cazati era 1 mil pe noapte ,nu era cine stie ce ,dar pt 1-2 nopti ce mai conteaza,era curat ,baie si TV in camera ...nu iti trebuie rezervare caci tot timpul erau camere si plus ca sint mai multe pe acolo,dar am uitat cum se cheama imi intreb sotul diseara si iti scriu pe PM caci el tine minte mai bine ca mine
iti tin pumnii pt iulie

bytzi

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

fetelor va multumesc din suflet ca va ganditi la mine si sunteti alaturi de mine si sper ca de data asta sa fie bine. va doresc tuturor sa va indepliniti visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

bytzi-si eu cred ca tu ar fi trebuit sa mai incerci acum o IA...
Fetelor eu sunt un pic extaziata sa-i zic asa,nu stiu daca stiti povestea mea,de fapt a sotului meu care s-a stresat asa rau cand am vrut sa facem un copil si a ramas fara sperma..ei bine luna asta i-a revenit sperma..si am sarbatorit evenimentul f intens in special in ziua mea fertila pe 1 iulie,nu am mari sperante,dar am una f mica pentru ca azi de dimineata am mancat un ou fiert si l-am vomitat imediat,desi eu nu vomit niciodata...suna poate scarbos,ma scuzati,dar ma intreb daca nu cumva e un prim simptom de sarcina,dar poate e cam devreme...sper si eu..speranta moare ultima!
va pup pe toate si va tin pumnii sa ramaneti gravidute curand

Mergi la inceput

raluca,minuni exista ,asa ca trebuie sa ne rugam la dumnezeu ca poate ni le ofera si noua..
daca ia revenit sperma ,nu se stie poate sint si spermatozoizi
roaga-te la dumnezeu ca poate se intimpla o minune

bytzi

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput