FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)
Raspunsuri - Pagina 17
bytzi spune:
diana,pumnii mei sint strinsi pt tine,doamne ajuta
cine urmeaza?yarrina,gabi,simonete,care urmati?nu a inceput nimeni injectatul?
cip,mi-e tare dor de tine
iuca
si de tine scumpo
rodicutza,ce ai mai facut?ai reusit sa ajungi la Sibiu?
dodo,inna,monty,dma,voi ce mai faceti?
evanescente tu?nu ti-a facut DD o surpriza ?ziceai ca nu mai faci nimik si ca astepti sa se intimple natural ..
va pup pe toate
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
yarrina spune:
Neata
La mine nici o veste inca. Astept urmatorul CM care va fi pe 16 si apoi operatiunea injectarea.
bytzi spune:
azi am facut si eu o eco de control sa vad cum mai stau cu ovulatia
sint in z12 si am un fol de 16mm pe ov sting si endometru de 7,2mm
sint asa de bucuroasa ca pricajitele mele de ovare inca mai produc cite ceva 

si tot astazi am 13 ani de casatorie 
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
andrabirni spune:
Bytzi, sa ai parte de nunta de aur!!!!

Si poate anul asta vei avea pe vreo data de 13 doua liniute.
raluca30 spune:
bytzi-La multi ani va urez si sa fie un 13 cu noroc
sa va dea Dzeu ce va doriti mai mult,un bebic![]()

evanescence spune:
Pupici fetelor

Va citesc regulat dar nu mai postez pt ca nu am ce...noi nu mai facem nimic decat Dragoste ![]()
![]()
![]()
....si asteptam...poate ,poate...cine stie va anunt in curand ca sunt cu
la purtator...
Doamne ajuta sa fie asa si la voi toate va pup...si va tin pumnii
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
simonete spune:
Bytzi sa aniversati 50 de ani de la casatorie inconjurati de copii si nepoti
!!
De ce nu esti la inseminare cu un folicul asa frumushel si cu asemenea endometru ?? 
gabri-ela spune:
bytzi sa va dea DD multa sanatate si multi ani impreuna fericiti. Ca sunt convinsa ca o sa fiti inconjurati pana la urma si de copii si nepoti.
Eu pe la sf lunii incep injectatul, iar acum ma preocupa sa-mi fac rost de gonal. Sper sa reusesc sa-mi dau comanda saptamana asta. As vrea sa-mi spuneti pe unde va-ti cazat voi in Sibiu. Pe unde este mai rentabil.
Dar nu vreau nici in afara Sibiului, pt ca in Z9 voi pleca singurica si apoi va veni si sotul meu cu masina acolo.
Pupici pt toate fetele

diana23ct spune:
buna fetelor.
bytzi casa de piatra si sa va ajute Dumnezeu sa aveti si bebelusul mult dorit. Eu zic sa inerci o inseminare pe cm natural daca tot ai folicul asa mare si endometru bun, nu sti de unde sare iepurasul.
acum am ajuns si eu acasa din Ungaria. Am fcut azi inseminarea si sper ca de aceasta data sa am mai mult noroc. Mi s-a parut mult mai bine decat in Sibiu si medicii mult mai atenti si profesionisti. Inaintea inseminarii mi-a facut eco sa vada daca am ovulat si nu s-a facut cu vezica plina ca la Sibiu. Nu m-a lasat nici sa ma dau jos de pe masa, a venit cu un pat pe rotile si m-a pus pe el si m-a dus apoi in salon unde m-a lasat sa stau vreo ora intinsa. Inainte sa plec mi-a facut o injectie cu progesteron si apoi m-a chemat medicul in cabinet si mi-a dat de luat niste medicamene pana la aflarea rezultatului. In cateva cuvinte...mult mai mult profesionalism decat in Sibiu. Nu stiu cu ar fi fost in Gilesti daca acum si la Sibiu mi se pare indiferenta, cel putin asa mi se pare dr care am avut-o in sibiu fata de Ungaria.
va pupic pe toate si sa auzim numai de rezultate pozitive.