FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)
Raspunsuri - Pagina 16
diana23ct spune:
andrabirni multumesc frumos, sper sa fie bine de data asta. nu mai sunt asa de increzatoare ca prima data, dar cine stie de unde sare iepurasul
. va pupic pe toate si va urez weekend placut.
alexia_ada spune:
Bytzi in Bucuresti este un doc ce este foarte bun pe laparoscopie...Nayeleste la spitalul CFR sau la cele 2 cabinete ce le are . Daca vrei mai multe detalii, astept PM. Ma bucur ca ai reusit sa te aduni umpic si sa mai duci o lupta 
Diana iti doresc sa ai mult mult noroc si sa fie cu II
Noi am zis sa incercam cu o injectie ce a aparut in octombrie la noi, NEBIDO ce pare a forta spermatogeneza, daca nici asta nu da rezultat pana in noiembrie ( se face 1 la 45 zile) ...apelam la donator
va pupacesc pe toate si mult noroc sa aveti 

diana23ct spune:
alexia_ada multumesc frumos. sa dea Dumnezeu sa reactioneze bine la tratament sotul tau si sa aveti rezultate bune din prima inseminare. daca tot aveti de asteptat pana in toamna macar profitati de vremea frumoasa si mergeti i concediu sa va relaxati. puici si multa bafta.
Maya_I spune:
Buna, fetele... am revent si eu dupa o absenta cam lunga... am fost tare ocupata si acum m-am mai linistit. Ce s-a mai intamplat pe aici? Cum mai stati, fetelor? Puneti-ma si pe mine la curent, va rog....
Cip, felicitari!!!!
Bravo, am vazut pe prima pagina ca esti pe lista gravidutelor! Ma bucur tare pt tine, iti doresc sarcina usoara si la termen. Sa nu ne parasesti, sa mai stai cu noi, sa ne incurajezi... 
diana23ct spune:
buna fetelor. am facut aseara ovitrelle si maine pevremea asta o sa fiu in ungaria la inseminare. sa imi tineti pumnii sa fie cu ochisori de data asta.
Maya_I spune:
Alexia, am citit putin despre Nebido... vad ca e pt tratamentul hipogonadismului masculin primar si secundar, recomandat in timpul andropauzei, adica pt barbati in varsta in special.... Nu vad nicaieri ca ar stimula spermatogeneza, dimpotriva, poate sa reduca spermatogeneza si marimea testiculelor. Dar, ma rog, eu nu sunt experta, poate gresesc. Sa aveti grija si sa va documentati bine inainte. Sa vad daca gasesc ceva in limba romana.
Maya_I spune:
Uite, am gasit prospectul: http://www.medipedia.ro/Dictionarmedical/Medicamente/tabid/59/prospect/W42689001/NEBIDO-1000-mg-4-ml.aspx
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana23ct buna fetelor. am facut aseara ovitrelle si maine pevremea asta o sa fiu in ungaria la inseminare. sa imi tineti pumnii sa fie cu ochisori de data asta. ![]() |

diana23ct spune:
Maya_I multumesc frumos pt incurajari. Sper ca de data asta sa fie bine pana la capat.
alexia_ada spune:
Maya , pai aceasta injectie din cate ne-a povestit doctorul este ptr mai multe chestiute, in functie de cum se face (injectarea) .El este in special un testosteron si conform analizelor, chiar daca la al meu acesta se incadreaza in limitele permise, impreuna cu FSH-ul si LH-ul de 3 ori mai mare ne-a spus doc" vreau sa dau in alba sa intre neagra" ceva de genul. Acum iti dai seama, am zis sa incercam, ca 4 luni nu avem ce pierde, apoi daca nu incerc am sa am constiinta incarcata cu " daca". Te pup
tu in ce stadiu mai esti ?
Diana , bafta multa
. Poate luna iulie este a ta
. Noi pe 12 plecam la mare , intru si eu concediu, 1 saptamana !!!