FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)
Raspunsuri - Pagina 15
rodicuta32 spune:
Oricum am zis ca luni o sa fac o ecografie macar asa ,pt. mine ,sa vad cat e de mare foliculul pt. ca luna trecuta in ziua a 16-a ovulasem deja,desi dr.Chicea zicea ca foliculul trebuie sa aiba 23-24 mm ,dar la mine s-a spart pe la 20 mm.
rodicuta32 spune:
Multumesc mult, sper si eu,daca nu... cealalta sau poate cel mai tarziu in octombrie (atunci avem concediu) si poate ca incerc cu stimulare.
Tu ce faci luna asta? Mergi la Sibiu?
simonete spune:
Asa as vrea , dar totul depinde de z1 ,pt. ca daca intarzie putin , nu ma pot duce in timpul ovulatiei la Sibiu , am niste probleme atunci cu serviciul si de asta trebuie sa astept z1 si sa calculez bine zilele , pt. ca o sa fac stimulare .
Imi doresc ca luna iulie sa fie luna mea !!
diana23ct spune:
buna fetelor. am fost azi la dr si mi-a dat sa mai fac si in seara asta o serie de injectii si maine la 20:30 ora romaniei trebuie sa fac ovitrelle iar luni la 12 sunt programata la inseminare. Am ales azi si donatorul si sper ca de data asta sa fie cu noroc.
cam atata am noutati. am zis sa raman la arad pana la aflare rezultatului in caz ca nu se prinde sa pot merge luna viitoare iar la dr, cu toate ca eu sper ca de data asta sa fie bine.
va pupic pe toate va doresc numai bine
rodicuta eu zic sa mergi la sibiu ca poate faci ceva. eu am avut programare in ungaria in ziua 15 a cm si mi-a gasi un folicul pe care l-a ajutat putin sa creasca si uite ca o sa fac inseminarea luni. Nu iti pierde speranta pana nu auzi ce spune medicul.
bytzi spune:
diana,iti tin pumnii,poate luna asta e norocoasa pt tine
simonete,chiar imi era dor de tine
da vreau sa fac laparo dupa CM din august,dar inca nu am gasit dr
am vorb cu asistenta dr ION IONUT ,pina in august nu este si plus ca sotul nu mai vrea sa mearga la Giulesti 
acum caut prin Iasi un dr bun,pina la urma mie trebuie sa-mi verifice doar trompele si orice dr care face laparo stie...
sper sa gasesc cit mai repede un dr ,dar sint asa ocupata in ultima vreme ca nu mai reusesc
deci in iulie iti tin pumnii,dr nostru a fost plecat sapt asta...
rodicutza,eu zic sa "iei taurul de coarne"si sa va faceti timp pt plecat la Sibiu,nu mai lasa timpul sa treaca...eu iti tin pumnii poate reusesti sa ajungi totusi la Sibiu
va
pe toate
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
bytzi multumesc frumos. chiar ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa reusesc luna asta in Ungaria. Macar bebe daca ar veni ar umple putin golul lasat de disparitia lui Mike. Sper ca macar bebe sa ma poata face sa trec peste aceste momente grele in care sunt f singura...
andrabirni spune:
Diana, mult succes.Sa fie cu ochisori!!!
Va tin pumnii si sa aveti parte de multe reusite