FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor. azi am fost in Ungaria la prima intalnire cu dr Zadori. Mi-a gasit un folicul pe ovarul stang dar e cam mic pt ziua in care sunt si mi-a zis sa fac azi si maine cate 2 injectii cu Merional si vineri la ora 9 (ora Ungariei) mi-a zis sa merg la clinica sa vada cat au crescut si poate reusesc sa fac o inseminare luna asta. Mi-a mai zis ca analizele hormonale sunt f bune si ca la varsta mea nu imi recomanda inca FIV, dar daca totusi vreau sa merg pe acest drum trebuie sa dau jos vreo 10 kg.
cam atata pt moment, va tin la curent cand mai am noutati.
va pupic pe toate.

Mergi la inceput

fetelor unde ati disparut toate? toata lumea a plecat in concediu, nu mai e nimeni pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

diana-bafta pt vineri ..sa dea Dzeu sa ai folicul bun si sa iasa cu ochisori..in ceea ce priveste FIV cred ca e f sanatos sa slabesti 10 kg inainte,nu de alta dar sigur le pui la loc dupa,si eu am aceeasi problema cu greutatea de aceea acum tin dieta,am slabit 3 kg intr-o saptamana,dar mai am mult de dat jos:)
ce mai ziceti fetelor?va pup pe toate

Mergi la inceput

raluca mulumesc frumos. sper sa fie bine de data asta, daca nu inseamna ca trebuie sa ma apuc de slabit ca sa fac fiv-ul. sper sa nu fi suparata e mine ca nu am reusit a ne vedem la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bun gasit dragele mele!
Va vine sau nu sa credeti,am dat-o iar in bara!
Miercuri eram programata pt. eco de ziua a 10-a si...medicul n-a fost la cabinet,e plecat la un simpozion pana sambata.
Eu joi am lucrat toata ziua,iar azi pana la ora 16 si efectiv n-am cum sa merg la Sibiu fara sa fi facut macar o ecografie (n-am gasit nici un doctor disponibil miercuri seara dupa ora 19).
Ma gandesc ca poate si cei de la Polisano sunt plecati, asa ca...
Dupa cum am calculat eu, luni ar fi trebuit sa fac inseminarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Rodicuta , nu stiu de unde esti , dar nu mai sta , "fugi" maine la Polisano , ca au program si poate faci totusi inseminarea luni.
Mai ales daca ai facut si stimulare ....
Cip ce mai faceti voi ? Cresteti mari ?

Mergi la inceput

Bytzi am vazut ca te-ai hotarat sa o iei de la capat !
Eu zic sa faci laparoscopia cu un dr. in care ai incredere si care face frecvent asa ceva , nu te-ai convins ca ce e aproape de casa nu e neaparat si bun ?
Te-ai hotarat pt. vara asta ?

Mergi la inceput

Gabri-ela eu vreau sa incerc pe ciclu natural macar prima data,dat fiind ca am analizele hormonale o.k. si cred ca am ovulatie in fiecare luna.
Daca nu reusesc din prima, voi lua tratament de stimulare(ce-mi vor prescrie de la Polisano).

Diana-te asteptam sa vii cu vesti bune din Ungaria!
Bytzi-pe cand te-ai hotarat sa faci laparoscopia? Cat timp trebuie sa treaca pana poti face inseminarea?
Cipcirip cum te mai simti graviduta noastra? Cand mergi la eco?
Simonete-ce mai faci?
raluca30,dodo,yarrina,andrabirni,montytaiana ,maya va pup cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Daca nu ai facut stimulare poti sa mai astepti urmatorul cm. , dar ar fi bine daca nu poti merge maine , macar du-te luni si daca foliculul e mare faci pregnyl si marti inseminarea .
In ce zi a cm esti luni ?

Mergi la inceput

Simonete ,draga mea , acuma am vazut ce mi-ai scris, asa am zis si eu,sa mergem maine la risc pana la Sibiu ( cam 300 si ceva de km ar fi ),dar stii cum e,sotul meu e mai tipicar si vrea sa fie totul programat si la sigur ca sa zic asa...si in plus Dr. Chicea ne-a zis sa sunam daca am folicul si sa-i spun dimensiunile si in f-ctie de asta sa ne ducem

Mergi la inceput