FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

bytzi sa treci in dreptul meu pe prima pagina in loc de FIV o IAD in Ungaria cu dr Zadori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

bytzi la multi ani iubita!, sa fiti sanatosi si multi multi ani inainte si sa dea d-zeu sa va impliniti visul cat mai curad.
De ce nu incerci o inseminare la giulesti cu asa foliculasi frumosi e pacat sa nu incerci, daca la sibiu e scump , merge sa incerci una cu 2 mil, nu ai nimic de pierdut.te pup
diana mult succes, sa fie cu ochisori, tinem pumnii.
gabriela,iuca, monty, ciripica, simionete, dma si toate fetele, scuze daca am uitat pe cineva va pupic si va doresc numai bine.
Noi suntem bine, ne-am increstinat si in weekend acum plec la tara cu bebelica la aer curat, e ff cald aici si nu se poate respira, plecam la curte si o sa mai lipsesc ca o sa stau cam toata vara dar mai vin si pe acasa asa pt 1 sap de provizii, lapte, pampersi etc.
Va pupam dulce si speram din tot sufletul ca atunci cand intram aici sa auzim numai vesti bune si cat mai multe fete cu bebe la purtator.va pup dragele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

inna multumesc frumos pt gandurile bune si incurajari. va multumesc tuturo pt ca sunteti alaturi de mine in fiecare moment greu.va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Off! Nenorocitii astia de bani Bytzi, stiu prea bine despre ce vorbesti ......imi pare rau de folicul , dar daca e sa fie bebe , o sa fie si peste 2 luni cand faci tu .
Diana , tu nu plecasei croita pe FIV ? IA sau FIV , iti doresc sa ai rezultatul mult dorit II
Raluca o veste buna ! Peste 2 sapt. astept rezultatul II.
Inna sa pupi baietelul pt. mine .
Iuca cred ca esti ff. ocupata , dar e frumos , nu ?
pt. fetita si pt. baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

simonete-tu ce planuri ai,daca nu sunt prea bagacioasa
mie mi-au disparut azi senzatiile de ieri,am ramas doar cu o foame de nestapanit,cred ca daca a fost ceva nu s-a prins bine,altfel greturile ar trebui sa continue...mai sper..poate luna viitoare al meu sot se decide sa faca o spermograma desi nu vrea...barbatii pot fii uneori nesuferiti...
diana-iti tin pumnii sa ne dai vesti bune
va pup fetelor

Mergi la inceput

Eeeeeeeeeeeeeeeee ......as avea eu planuri mari......dar sa vedem ce se va alege de ele...
Deocamdata astept sa-mi vina "minunatia" , ca fara ea nu pot sa misc in front. Sper totusi in iulie sa dau lovitura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

simonete,scumpa mea,iti tin pumnii ca totul sa mearga bine si in iulie sa dai lovitura
inna,multumesc tare mult ,multa sanatate si voua

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Bytzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Buna seara dragutelor!
Mie mi-a cazut net-ul de 2 zile, asa ca draga mea Bytzi iti urez acum multi ani fericiti impreuna cu sotul tau, iar Dumnezeu sa va daruiasca la vreme potrivita copilasul mult dorit!
Eu n-am mai plecat nici la Sibiu,nici eco la mine in oras in ziua a 15-a( macar asa sa vad ce folicul aveam) n-am reusit sa fac.
In schimb am plecat la munte in week-end si ne-am mai relaxat putin.
Sa vedem ce-o mai fi la ciclul urmator, din 31 iulie incepe si Postul Adormirii Maicii Domnului...Ma bucur ca ai un folicul asa maricel,nu stiu ce sa zic si cu Fsh-ul asta,mie cand l-am repetat dupa un an mi-a iesit mai mic ca prima data.
Diana iti tin pumnii stransi!Mie mi s-au parut super ok doctorii de la Sibiu (eu am fost la Dr. Chicea,dar era si dr.Ispasoiu prezent)si am incredere in ei.Sa ne dai o veste buna peste vreo 10 zile!
Raluca-nu se stie niciodata! Sa dea D-zeu sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Gabri-ela-noi am stat f. aproape de clinica Polisano,chiar vis a vis ,cred ca acolo a stat si Bytzi, cu 110 lei pe noapte,conditii destul de bune,iti trimit un PM cu numele pensiunii ca poate nu-i voie sa scriem aici ...Bafta!
Cip, Simonete, Maya,Yarina,Inna, Iuca,si toate celelalte fete cate un !

Mergi la inceput