FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)
Raspunsuri - Pagina 11
inna30 spune:
ciripica nostra draga FELICITARI! ,sa ai o sarcina usoara pana la 9 luni si un bebe puisor frumos si sanatos si mai ales papacios.BRAVOO, FELICITARI INCA O DATA, MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL CA AI REUSIT.felicitari mamico!

Sa curga sampania!
iuca spune:
cirip FELICITARI din tot sufletul iti doresc o sarcina usoara si pana la termen. Sa ai grija de tine, sa te menajezi cat poti de mult, sa nu te stresezi, sa nu te obosesti (asa mi-a spus si mie dr
)
Multa sanatate si numai bine 
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
dma2007 spune:
cip felicitari din tot sufletul!!!!!!!!!!! ai grija de tine si de samburel
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic
sa creasca mare
montytaiana spune:
cirip felicitari din inima
si ai crija de puishor
scuze de intarziere... mai ai si pt fata un paharel de sampanie?
k de cand astept sa sarbatoresc minunea alaturi de tine mie cam sete
sanatate la amandoi e tot ce va doresc
si 1000 de pupici
bytzi spune:
cipcirip,te felicit pt reusita ta,chiar daca nu am intrat pina acum aici,tu stii ca sint alaturi de tine si ma bucura nespus reusita ta
te pupic si iti doresc din tot sufletul sa duci sarcina pina la capat si la anul sa primesti un martisor deosebit de la dumnezeu
te asteptam cu bhcg 2 ,doamne ajuta
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bubu30 spune:
Buna fetele!
La noi problema e doar la sot (oligoastenospermie severa), mie mi-au iesit bine analizele anul trecut in iulie. Asa ca in decembrie am facut ICSI la Cluj, nereusit, si apoi am facut 2 inseminari pe ciclu natural , tot nereusite.
Asa ca acum as vrea sa incerc la Sibiu si desi eu ovulez natural, ma gandesc sa fac cu stimulare ca sa am sanse mai mari . Voi ce ziceti, are rost sa mai incerc pe ciclu natural?
Stiti cumva daca la sfarsit de iulie-inceput de august se lucreaza la Polisano sau sunt toti in concediu?
Si va rog sa nu va suparati ca va bombardez cu atatea intrebari, mai am doua - ce produs folosesc pt. stimulare cei de la Sb? si daca stiti daca lucreaza sambata si duminica sau te paseaza pana lunea daca ar pica in weekend inseminaea?
Yarrina tu cand mergi la inseminare?
Va multumesc
cipcirip spune:
Fetelor
multzumesc pt urari, shampanie e destula ... chiar mai ramane shi pt fetele care vor veni cu rez pozitive...... sunt happy... o sa am un Puishor
. In zi 14 BHCG 89
. Eu am luat shi cate ceva fara sa shtie dr.... care m-a ajutat f mult.... care doreshte sa-i spun ce am luat sa-mi scrie pe PM.....vreau sa plecatzi toate de aici la odisee
(am sa raspund numai fetelor de la ac subiect)
Bubu cei de la Polisano merg pe Gonal F. Shtiu ca pt inseminare te amana dc itzi pica in WE dar pt FIV nu shtiu.... cred ca dep shi la ce dr eshti.
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">

Cirip
Avalon spune:

FELICITARI, Cipcirip!
Ma bucur enorm pentru tine, sa ai parte pana la capat de o sarcina perfecta!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
18+ 

yarrina spune:
Neata!
Bubu mie mi-a dat sa fac Gonal F de 75 mil. Nu stiu daca lucreaza in weekend dar pp ca macar sambata da. Eu trebuie sa merg cam pe 24-25 iulie pentru eco din Z9 si apoi vedem cand facem inseminarea.
bytzi spune:
buna,dragutzele mele
astazi m-a sunat dr Ispasoiu
nici nu ma asteptam ca se mai gindeste la cazul meu desi ultima data ma vazuse dezamagita si intr-un final ii zisesem ca imi voi face un dosar de adoptie
mi-a zis ca a vorbit cu prof Sthromer despre cazul meu,au zis ca ei cind au un caz mai dificil ii cere si lui parerea,el avind multa expierenta in spate
ca o ultima solutie pt cazul meu FSH 20 ar fi
inca o laparoscopie pt trompe ,sa vedem daca intradevar sint permeabile ,poate sint aderente care nu s-au vazut la HSG si trebuie indepartate(desi dr Dracea ma pus sa o repet din nou a3a oara ca vazuse ea ceva la trompa dreapta in neregula si eu la 4 inseminari am avut fol doar pe dreptul)
dar sa nu umble absolut deloc la ovare ,chistul endometriozic care il pe ov drept sa il lase acolo ca orice particica din ovar e f importanta pt mine acum
toate astea pt a mai incerca o sau citeva inseminari pe CM natural,dar cu un optimism mai moderat
avind in vedere inseminarile de pina acum fara rezultat
asta fiind singura solutie pt mine ,dar tot aproape de 0
,au zis ca ei fac tot efortul ca bebe sa fie macar al meu din punct de vedere biologic
de FIV cica nici nu este vorba ,nu ne sfatuie sa ne implicam atit emotional cit si financiar caci sansele sint ffff mici chiar 0
chiar de vom obtine 1-2 foliculi ,cu o inseminare avem sanse mai mari decit cu fertilizare pe aceii foliculi...
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)