FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)
Raspunsuri - Pagina 12
raluca30 spune:
bytzi-nu stiu ce sa-ti zic despre inseminari,ai facut destule momentan,ce nu inteleg eu este daca mereu ai facut stimulare cu gonal,daca da ..de ce nu incerci cu menopur?...sincer pe ciclu natural nu cred ca mai e cazul tau.
cip-sa ne tii la curent cu bebelul

pe toate fetele
bytzi spune:
ralu,din cite stiu eu ,gonal se da pt a obtine cit mai multi foliculi si menopur pt a obtine ovocite de calitate si pt a le maturiza,de aceea se da mai mult gonal la inceput si apoi se continua cu menopur
in cazul meu nu stiu daca vre-o unul e mai bun ca altul,caci la FSH meu e tot una,va trebui sa bag o stimulare mai greoaie si combinata
te pupic
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
rodicuta32 spune:
Cipcirip,draga mea, ma bucur din toata inima , sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat!
.
Acum mi-e putin ciuda pe mine ca n-am intrat de atata vreme pe forum si am aflat printre ultimele, dar nu mai conteaza sunt binevenite felicitarile mele si acum, nu?![]()
bubu30 spune:
cipcirip,
te rog scrie-mi mie PM cu ce ai luat si te-a ajutat asa tare ca m-ai facut f. curioasa si poate iau si eu din norocul tau la urmatoarea inseminare din august
merci
rodicuta32 spune:
Dragele mele, eu sunt in a 5-a zi de ciclu si daca o sa am folicul vom merge la Sibiu la inceputul lunii iulie pentru inseminare.(in sfarsit!)
Miercuri voi face o ecografie loco ca sa nu mai patesc ca si luna trecuta,iar apoi in functie de ce se va vedea,voi suna la Polisano sa vedem cand ne programeaza.
Va pup
pe toate!
Sper s-o urmam cat mai multe pe cip cat de curand!![]()
cipcirip spune:
Fetelor
multzumesc inca odata pt felicitari, vad ca am atras fete shi de la alte subiecte
...multzumesc Avalon
sarcina ushoara shi la termen!!... Rodicutza
multzumesc shi bafta in iulie......iulie va fi luna ta
!!
Bytzi
pe CM natural nu cred ca vei avea rez dar cu schema aceea a Danielei_B da. Indif ce varianta alegi itzi tzin pumnii pt ca-mi eshti tare draga.
Ufff... eu nu mai am simptome, doar sanii putzin sensibili shi mi-e tare frica sa nu se fi intamplat ceva
..... pana la ecograful cu confirmarea saculetzului in uter ma urc pe peretzi
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">

Cirip
gabri-ela spune:
rodicutza multa bafta de data asta si sa fie cu noroc. Tu ai facut stimulare? Si cu ce?
cipcirip spune:
Unde atzi plecat? Pe mine ma doare spatele de atata stat in pat
, uffff vreau sa treaca timpul mai repede pana fac ecograful.
Luna iunie e luna meawww.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-3-de-sarcina.aspx" target="_blank">.

Cirip
diana23ct spune:
buna fetelor. am fost plecata la mare si din pacate a fost cel mai urat concediu din viata mea. am primit o veste ingrozitoare cand am fost plecata, cineva foarte drag a plecat dintre noi si cu toate ca nu imi era ruda a fost pt mine un om special si fara sa a-l mania pe Dumnezeu, Michael Jackson (ca despre el este vorba) a fost mai mult decat un tata pt mine. A fost omul care nu m-a dezamagit niciodata. Nu vreau sa va intristez, oricum eu sunt distrusa, daramata si nu stiu momentan ce voi face in starea in care ma aflu. Urmeaza sa plec in Ungaria la prima intalnire pe 1 iulie si daca imi gaseste un folicul sa fac o IAD in luna iulie, daca nu in august sa incerc un FIV, dar sincera sa fiu nu stiu daca voi reusi sa duc la bun sfarsit aceste planuri in starea in care ma aflu.
cipcirip felicitari pt reusita si sarcina usoara. sa dea Dumnezeu ca de data asta totul sa fie bine si sa reusesti sa duci la bun sfarsit cele 9 luni de sarcina

35+
Laura Ioana