FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Buna fetelor,

avand in vedere ca va citesc de mai mult timp m-ati convins sa incerc IAD la Sibiu. As vrea sa va rog sa imi raspundeti la cateva intrebari daca aveti timp
ce analize cer cei de aici? (toate analizele de pe prima pagina?)
daca am analize facute in 14.07.2008 credeti ca mai sunt valabile la Sibiu in august sau trebuie sa le refac pe toate?
daca se nimereste IUI sau ecograf in weekend cei de la polisano lucreaza sau te amana pana luni?
care dintre doctorii de acolo ar fi mai bun la inseminari?

va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri caci sunt foarte dezorientata deoarece am la activ niste inseminari nereusite intr-o clinica de care sunt dezamagita.

va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Asha cum mi-am propus ... luna iunie este luna mea
Zi 12 de la IUI :BHCG 35.... o val bunicica pt ac zi.

Putetzi sa desfacetzi shampaniile.... o sa am un Puishor

Bubu bine ai venit! Analizele sunt putzin cam vechi... repeta doar pe cele de infectzioase. Eu am fost la dr Mutuliga dar mai meticulos este Ispashoiu

Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Cip Sa fiti sanatosi amandoi!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Bubu bine ai venit! Eu merg la dr Ispasoiu. Inca nu am facut nici o inseminare cu el dar e super ok. Eu am facut toate analizele care sunt pe prima pagina mai putin hormonalele pe care le aveam din decembrie si mi le-a acceptat pe acelea. Mai povesteste-ne mai multe despre tine...ce probleme aveti...unde ai facut inseminarile...Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

cipcirip!FELICITARI!sa ai o sarcina placuta si toate sa mearga bine pana la marea ta intalnire cu puishorul fata in fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

BRAVO,BRAVO Cip!!!!!!!
Eram sigura de data asta,ca in sfarsit o sa desfacem sampaniile Chiar eram dornica de o veste asa de buna. Sa dea DD sa creasca mare puisorul in burtica si sa va bucurati de el.
Fetelor sa va mai pastrati si pt luna iulie, pt ca vom avea foarte multe evenimente de sarbatorit.
Haideti ca a dat Cip startul la reusite......cu viteza INAINTE!!!!!
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

CIP puiule , ai reusit !!
Ma bucur mult pentru tine ......Sa ai o sarcina usoara si luuuunga de 9 luni !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Cip, felicitari si bem un pahar de sampanie pentru perseverenta si optimismul tau!!!!Sa ai grija de puiut si sa ramaneti impreuna aceste 9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor multzumesc pt urari, am simtzit ca sunt facute din suflet. M-atzi impresionat. Va doresc la toate sa reushitzi pt ca toate meritatzi sa fitzi mame shi shtiu cat doare infertilitatea.
Sunt optimista si cu ajutorul Maicutei Domnului voi duce sarcina la capat.

Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

cipcirip
felicitari si sa dea d-zeu sa ai o sarcina usoara...si sa fiti amandoi sanatosi...
simonette pe tine te-am urmarit de mult...ai facut inseminarea cu putin inaintea ,mea...pe cand o noua incercare?
multa bafta la toate fetele......

Mergi la inceput