tauroaice(34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Gott - Miha atunci mult succes. Foarte bine ca are ambitie Ty, Doamne ajuta sa reuseasca peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Miha, jos palaria pentru fiica ta, inseamna ca e foarte inteligenta si si foarte ambitioasa. la ce limbi vrea sa dea? Eu am facut Limbi Straine la Universitate, germana-engleza. Chiar ca ai un an cu emotii, dar sunt convinsa ca la finele lui vei fi cea mai fericita si mandra mamica, cu un copil licean si unul student!
Silvia, tu de ce esti asa matinala? Nu stiu daca ti-am spus dar sunt foarte fericita ca Maria pare sa se obisnuiasca ince-incet cu gradi. De saptamana viitoare vom lungi timpul de stat acolo de la o ora la 2 ore. A inceput sa cante de mama focului tot felul de cantecele, nu inteleg nimic din ce zice pentru ca momentan nu pronunta corect in germana, dar mai inteleg cate un cuvant pe ici pe colo. Doamne ajuta!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Bun regasit doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Lexi sunt asha de matinala pt ca imi duc copii la gradi la ora 8 apoi vin repede acasa pt cafelutza&DC . Ma bucur tare mult pt Mariutza ta , ai sa vezi ca pana la urma o sa-i placa la gradi.
Jenn bun regasit :).

Mergi la inceput

Jenn, bine ai revenit! Ce mai faceti?
Silvia, sper sa-i placa intr-un final.
Carmen, Mihaela, Gabitz?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Jenn, bine ai revenit! Te asteptam la povestit
Lexi, multumesc, asa-mi doresc si eu
Tina vrea sa continue cu engleza, si isi va alege si suedeza(are nevoie pentru istorie - masterul la arheologie(viseaza si la doctorat) il va da in Suedia). Ar fi vrut japoneza si araba, dar si-a dat seama ca nu poate invata doar intr-un an pentru examen Vrea ea mai multe, dar deocamdata sa fie multumita doar cu ce face la scoala si cursul de ceha de la consulat.

Ajutati-l pe Dan !

si .... Mihaela de Tatiana si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna doamnelor.
jenn - bine ai revenit!
lexi - sper sa fie bine la gradi...sa-i placa mariei din ce in ce mai mult.
azi am fost la scoala. cand am vazut lista cu clasele mi s-au inmuiat genunchii.deh, incepe o noua etapa in viata lui...si a noastra.
va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Multumesc de primire!Noi am revenit din tara bine,acum ne adaptam.Ella vorbeste neasteptat de bine romaneste ,sper si-mi doresc mult sa pastreze ceea ce a invatat asa de usor.Am petrecut mult timp cu parintii mei,putinii prieteni ramasi,soare,mare,pescuit,cam asta ar fi in mare vacanta noastra.A inceput din pacate cu o infectie urinara a Ellei tratata aiurea la inceput,desi vazusesem 3 medici in 2 zile,analize,etc.A trebuit sa le zic eu sa lucreze antibiograma ca desi prezenti germeni cica erau prea putini ca sa o faca si asa intai a primit tratament cu antibiotice la care Esterichia era rezistenta,bine mersi!Fireste ca platisem si asta ,dar uite asa au experimentat pe copil Ma opresc aici,week end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata!
O calda sau fresh proaspat, succes copiilor la scoala/gradinita si o saptamana minunata
Jenn, imi pare tare rau pentru Ella, dar ... traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ...

Ajutati-l pe Dan !

si .... Mihaela de Tatiana si Mihai

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi! Mult succes celor care incep azi scoala sau gradi! Cred ca gabitz ne cu emotiile cat casa! Te asteptam cu povesti si poze!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput