tauroaice(34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Buna dimineata si o saptamana faina tutror. Mult succes scolarilor si un an cu note mari.
Miha tot respectul pt Ty cu limba ceha. Eu am stat 9 luni in Praga si abia am invatat formulele de adresare si multumire + ingredinetele de pe alimente,legume, fructe - in rest nu s-a prins nimik.Este f greu de invatat, parerea mea, daca nu stii macar limba rusa. Oricum mult succes.
Asteptam povesti de la micuti scolari.
Jenn imi pare rau pt micutza, dar cam asta-i in Ro. No comment.
la tauroaice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

gata prima zi de scoala.cu emotii si tot tacamul.stef s-a comportat bine, zic eu...deja mi-a zis ca s-a imprietenit cu colegul de banca.doamna e dragutza, la prima vedere...vom vedea pe parcurs.dupamasa avem sedinta cu parintii.
va pup.o saptamana minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Mult succes scolarilor !Ma bucur ca Stef a trecut cu bine de prima zi.Cred ca emotii mai mari as avea eu ca parinte!Fetelor, sa stiti ca sistemul medical de aici nu e asa breaz cum poate ati crede.O saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gabitz, felicitari lui Stef. Asteptam ceva pozici!
Asa e Jenn, si aici sistemul medical are lacunele lui. Oricum cred ca daca e sa te imbolnavesti, te imbolnavesti oriunde, nu tine de tara. Eu in astia doi ani de cand sunt aici, am fost mai bolnava ca in ultimii 5 ani in tara. Asta e, clima noua, tara noua, virusi noi.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Gabitza multa bafta scolarului

Aszi si nepotica mea cea mare a inceput claas I

Si a fost O ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara dragele mele!
Ceva vesti noi aveti?
Eu sunt singura acasa si dupa multe zile in care n-am avut acces la PC, iata-ma prezenta la apel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Edi a inceput cu bine gradinita - grupa pregatitoare.In prima zi a mers stirb pentru ca in weekend am reusit sa scoatem primul dintisor si sa-l predam zanei Maseluta care a lasat ceva banisori in loc

Mergi la inceput

carmen - lui edi cel stirb.
si azi a fost bine la scoala, ma intreba cat mai e pana maine.
pupare.ma ba si eu la somn....ca in ultimul timp am cam lipsit la capitolul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Carmen, cred ca e tare scump Edi stirb! Succes la gradi!
Gabitz, succes in continuare si scolarelului tau!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

lexi - cum mai e maria cu gradinita? va pregatiti de petrecere?

Mergi la inceput