cum e in Romania?

Raspunsuri - Pagina 66

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Cu atat mai mult cu cat interpretarea ta e ceva asaaa, ultra-mega-super generalizat.

Absolut! Nu am avut nici o clipa pretentia ca este altceva.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Si tu sustii ca tot romanul...

Nu am sustinut ca tot romanul, adica fiecare persoana. Eu nu am vorbit nici o secunda de indivizi ci de societate ca o unitate. Da, romanul ca natie este foarte corupt, nu respecta legile, este agresiv, este iresponsabil, nepasator si are justificari si scuze la toate problemele enumerate mai sus. Asta nu inseamna ca fiecare individ este asa.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

da asa..de curiozitate..tu ti-ai dat tie ceva diagnostice ?
yo nu cred ca un om este OK atita timp cit vede numai mizerie si sociopati in tara in care a crescut.
mergi si vb cu psihiatru...sa vezi si parerea lui.

cu toate ca apoi se duce distractia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Citat:
Cu atat mai mult cu cat interpretarea ta e ceva asaaa, ultra-mega-super generalizat.

Absolut! Nu am avut nici o clipa pretentia ca este altceva.

Bird, n-am zis-o in sensul bun :)).

Hai sa reluam criteriile :

1. Incapacitate de a se conforma normelor sociale in legatura cu comportamentele legale.
2. Incorectitudine, mintitul repetat, uzul de alibiuri, mani****rea altora pentru profit sau placerea personala.
3. Impulsivitate, iritabilitate si agrevisitate.
5. Neglijenta nesabuita pentru siguranta sa sau a altora.
6. Iresponsabilitate considerabila, incapacitatea repetata de a avea un comportament consecvent in munca ori de a-si onora obligatiile financiare.
7. Lipsa de remuscare, indicata prin a fi indiferent ori a justifica de ce a facut sa sufere ori a maltratat sau a furat de la altul.

Mari modele tre' sa fi fost Manea Manescu si Elena Ceausescu si mult unt si portocale tre' sa fi fost la alimentara, ca zau daca nu erau ne-sociopatii perfecti omenasii de traiau inainte de '89 .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
Pai daca criteriul nr.1 ar caracteriza in masa societatea romaneasca, nu-ti dai seama ca tara ar fi neguvernabila?

Daca incepem sa dam exemple stricam totul, e doar un exercitiu si nu se potriveste exemplelor concrete. Dar hai sa iti dau unul: munca la negru, exista o regula si totusi nu este implementabila, practic din punctul asta de vedere po****tia este in momentul de fata neguvernabila pentru ca nu se reuseste rezolvarea acestei probleme. Poti sa te uiti si dupa alte exemple, reguli de circulatie, mita, etc.

Citat:
Dar, oricum, n-ar fi o tragedia pentru ca, indeplinind criteriul 5, o asemenea po****tie si-ar gasi sfirsitul destul de repede.

Sistemul de sanatate este un exemplu de neglijenta nesabuita sau felul cum se circula pe strazi .

Anyway, imi pare rau ca am deschis discutia asta, raspunsurile sunt strict emotionale si nu asta era ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hai ca am ametit de tot cu sociopatie, individ etc.
Ia luati o pauza. Huh.

Daca traiesti numai in Ro si absolut deloc intr-o alta tara, nu ai cum sa stii cum e in Ro, ptr ca nu ai cu ce sa compari.
Normal ca esti multumit cu ce ai si nu stii ca poate fi si mai bine sau , evident, mai rau.
Dupa ce locuiesti si "afara", ca asta este termenul exact folosit de "emigranti", intervine inevitabil comparatia.
Si la locuit afara nu ma refer la scoala, burse, etc. Ma refer la locuit ca orice alt cetatean, cu servici, stat cu chirie, etc. Numai asa poti face o comparatie apropiata cu realitatea.

Daca ma intrebai acum 4 ani cum e in Ro, as fi raspuns clar si raspicat: BINE!
Era bine atunci, dar nu ar fi fost bine si acum, cand am familie si sunt mama.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

A , pai atunci suntem liberi sa punem ca :
-blondele sunt proaste
-brunetele serioase
-roscatele focoase
-barbatii porci
-autralienii urati si criminali
-americanii obezi
-canadienii molai
-negrii inculti
-femeile cu sani mici dezinhibate in pat
-grecii innebuniti dupa sex anal
-grecoaicele grase
-doctorii hoti
-cei fara facultate prosti
-toti cei din inchisoare vinovati
-braziliencele bune la pat

samd.

Bird , cred ca pana sa ajungi la sociologie ai sarit peste logica unde ai invatat cu siguranta ca nu toti A sunt B (era toata "ecuatia" aia )

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Citat:
Mari modele tre' sa fi fost Manea Manescu si Elena Ceausescu si mult unt si portocale tre' sa fi fost la alimentara, ca zau daca nu erau ne-sociopatii perfecti omenasii de traiau inainte de '89 .

Interesant! De ce crezi asta? Eu cred exact opusul, fostul regim a fost cel care a excelat in asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
Pai daca criteriul nr.1 ar caracteriza in masa societatea romaneasca, nu-ti dai seama ca tara ar fi neguvernabila?

Daca incepem sa dam exemple stricam totul, e doar un exercitiu si nu se potriveste exemplelor concrete. Dar hai sa iti dau unul: munca la negru, exista o regula si totusi nu este implementabila, practic din punctul asta de vedere po****tia este in momentul de fata neguvernabila pentru ca nu se reuseste rezolvarea acestei probleme. Poti sa te uiti si dupa alte exemple, reguli de circulatie, mita, etc.

Citat:
Dar, oricum, n-ar fi o tragedia pentru ca, indeplinind criteriul 5, o asemenea po****tie si-ar gasi sfirsitul destul de repede.

Sistemul de sanatate este un exemplu de neglijenta nesabuita sau felul cum se circula pe strazi .

Anyway, imi pare rau ca am deschis discutia asta, raspunsurile sunt strict emotionale si nu asta era ideea.

Bird, te rog sa te opresti. Pe langa sociopatie mai suferim si de hipersensibilitate in opinia ta. Ma duc sa-mi sterg raul de lacrimi si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

pai da nanamotoc...dupa ce ai si piciorul de porc in fasole ii intrebi pe altii cum de pot sa manince doar fasole goala. asta faci tu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Bird70, este si cazul sa-ti para rau pentru aprecierile facute, numai ca vezi ca n-ai primit raspunsuri emotionale, ba chiar dimpotriva.

Daca incerci sa analizezi mai in profunzime, strict in mod logic, presupunerea ta (natia romana e sociopata si se caracterizeaza prin criteriile 1-7), daca iti duci mai departe studiul, vezi bine ca pici in absurd. Argumentatiile tale pot fi atit de usor demontate ca mi-e si lene sa o fac.

Asta e, ai zis si tu o prostie si nu mai stii cum s-o dregi acum...

Mergi la inceput