FIV 230
Raspunsuri - Pagina 19
LucaLuca spune:
Dana, faci cum vrei, desigur. Dar dupa stiinta mea FIV inseamna fertilizare in vitro, deci o tentativa de FIV este o stimulare, punctie, fertilizare - indiferent daca rezulta zero sau cincisprezece embrioni. Restul sunt transferuri embrionare, in nr. variabil, in cadrul acesluiasi proces de FIV.
Cocolyso, multumesc de intrebare, sunt ok fizic, parca niste vagi dureri in abdomen de dimineata. In rest, oscilez intre credinta si tagada.
Dana_bebe spune:
Am gasit un tabel cu valoriele HCG la 10 zile de la ovulatie pentru sarcina normala (un bebe)
acesta e site-ul www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single" target="_blank">http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single - gasiti si pt 2,3 bebelusi
valoare medie - e media valorilor inregistrate
valoare mica - e cea mai mica valoare inregistrata pnetru acea zi
valoare mare - e cea mai mare valoare inregistrata pnetru acea zi
Zile de la ovulatie medie mica mare HCG
10 16 1 245
11 23 2 196
12 36 2 294
13 62 4 575
14 99 3 2088
15 135 3 2088
16 198 5 9000
17 290 5 9000
18 405 7 10529
19 598 16 12318
20 841 29 14411
21 1221 41 16860
Dana_bebe spune:
LucaLuca - 
ai dreptatea ta
suna mai bine doar ET - dar atunci toata lista aia de la inceputul capitolului ar trebui refacuta
daca ai vazut tu scrie fiv 1 intrerupt(nu a raspuns la tratamet) urmeaza fiv 2 si tot asa
Avalon spune:
valori statistice pentru beta-hcg - sarcina unica (le puteti pune pe prima pagina):
in ziua 14 de la punctie beta hcg:
-minim 17
-mediu 48
-maxim 119
in ziua 15 de la punctie beta hcg:
-min 17
-med 59
-max 147
in ziua 16 de la conceptie beta hcg:
-min 17
-med 95
-max 223
in ziua 17 de la punctie beta hcg:
-min 33
-med 132
-max 429
in ziua 18 de la punctie beta hcg:
-min 70
-med 292
-max 514
in ziua 19 de la punctie beta hcg:
-min 111
-med 303
-max 758
in ziua 20 de la punctie beta hcg:
-min 135
-med 522
-max 1690
in ziua 21 de la punctie beta hcg:
-min 185
-med 1061
-max 4130
in ziua 22 de la punctie beta hcg:
-min 324
-med 1287
-max 3279
in ziua 23 de la punctie beta hcg:
-min 506
-med 2034
-max 4660
in ziua 24 de la punctie beta hcg:
-min 540
-med 2637
-max 10000
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
17+ 

LucaLuca spune:
Avalon, vad ca astia nici nu au luat in calcul Z12 dupa punctie, cand ma duc eu la beta. Vreau >5, nici nu veau mai mult luni, ca a fost embrionul micut, implantarea se produce taziu (poate chiar acum)! Dar sa nu vad 1, ca mor!
Dana, crezi cum vrei. Daca tu, care mai ai 10 embrioni, vrei ca la final sa spui ca ai facut sase fiv-uri (desi sunt convinsa ca nu vei ajunge la cifra asta de ET-uri, vei reusi mai devreme), eu nu am nimic impotriva.
ankflor spune:
Salutare tuturor,
Pana acum v-am citit din "umbra", ca sa zic asa.
Povestea lui ALRAK, si toate discutiile voastre de pana acum, cu toate incurajarile m-au determinat sa va spun povestea mea.
Totul a inceput cu ceva timp in urma, cand ne-am dat seama ca pe cale naturala nu vom putea avea un copil. Am fost la doctorii de la noi si am avut numai dezamagiri, asa ca am luat calea ungariei. Ajutati de o doamna foarte draga noua am ajuns in debrecen. Acolo am avut primul FIV pe 21 martie care din pacate a fost un esec. Un singur embrion implantat care nu s-a lipit.
Marti am fost la prima eco dupa pauza si am inceput o serie de injectii cu Decapthyl, urmand sa incep si Gonal cel mai probabil saptamana viitoare, pentru al doilea FIV care probabil, daca lucrurile decurg normal, va avea loc la mijlocul lui Iulie.
Pentru toate cele care nu au avut rezultate pozitive la BHCG, le urez multa bafta si sa aiba rabdare si nervi de otel in continuare, pentru ca intr-o zi fiecare dintre noi isi va tine puiul/puiutii in brate.
Celor care au reusit, multe felicitarii si puiutii lor sa stea linistiti in burtica 9 luni.
Sper ca nu va plictisesc cu povestea mea, si daca nu cer prea mult Dana te-as ruga sa ma treci si pe mine pe listuta voastra.
Sa dea Domnul sa auzim numai vestii bune de acum inainte.
Va pup pe toate!

Dana_bebe spune:
Luca - gata am modificat
mi-ar fi placut sa nu trecem de fiv 1 - dar ...
cine modifica insa pagina de capat unde sunt zeci de greseli din astea?
vezi ca site-ul pus de mine da valorile incepand cu ziua 10 de la punctie
iti tinem pumnii!
LucaLuca spune:
Dana, daca vrei sa dezvoltam subiectul, eu pot sa o fac, chiar stapanesc tema, altfel nu ma bagam in discutie: in pregatirea campaniei pentru reglementarea RUAM am fost atenta la ceea ce se intelege dpdv legal/medical prin "tentativa de FIV" (aspect important in raport cu decontarea unui nr. limitat de tentative).
In Franta, daca din motive medicale nu ai ajuns la ET nu este considerata o tentativa FIV, deci macar dpdv al asigurarilor sociale nu ai pierdut sansa. Inutil sa precizez ca eventualele ET-uri nu sunt considerate tentative de FIV, ci ceea ce sunt: transferuri embrionare.
Si totusi: nu e aceeasi situatie - un fiv neajuns pana la transfer (estradiol prea mare, punctie alba, zero embrioni, ...) contorizat ca tentativa si contorizarea ca tentativa a fiecaruia dintre transferurile embrionare cu embrionii rezultati din acelasi unic proces de fiv. Nu mai explic de ce, mi se pare evident.
Pot sa te asigur insa ca, desi in Ro nu exista legislatie care sa delimiteze aspectele, orice medic din Romania iti va incadra transferurile embrionare cu supranumerarii criogenati in cadrul aceleiasi tentative de FIV. Poti sa intrebi.
catalina2307 spune:
ALRAK -m-ai facut sa plang.....
Luca - da, din nefericire anul trecut pe vremea asta, eram amandoua in spital, pline de speranta si luptandu-ne sa ne salvam puii...nu a fost sa fie....dar iti doresc din inima, de data asta luna iunie sa fie o luna cu mult noroc si cel mai important sa fie pana la sfarsit.
coltul meu de rai
camy050277 spune:
Offfff, Alrak, abia acum am vazut povestea ta...
Stiam eu ca in spatele sufletului tau mare sta o poveste trista! 
E bine ca ai reusit sa te descarci, macar putin, ca durerea ti-o poate alina doar puiutul ce are sa vina... si va veni!