FIV 230

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alrak, m-ai facut sa plang... imi pare atat de rau...iar povestea este...

Si nu, nu numai fetele scrise cu bleumarin pe lista Danei vor lupta in continuare, ci si o parte din cele scrise cu albastru si aici ma refer la mine, la Kora si la Dana

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Dana, asa este, urasc nesiguranta, nici mie nu imi plac griurile....
Trebuie sa am rabdare, e un exercitiu foarte greu, insa nu am de ales.
M-a fi dus si azi la hcg insa m-am gandit ca e prea devreme.....

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Miruna am facut fiv la Giulesti,cu dr. Codreanu.
Huschi da m-am obisnuit,dar viata s-a schimbat dintr-odata brusc.
Toata familia este bucuroasa si spun acum toti ca ma ajuta sa-i cresc
Cocolyso mai ai putin si tu.
Alrak ,doamne este infiorator.Cat curaj ai avut.Bravo fata draga si sa-ti tii in curand puiul in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

SIMONA VENIM SI NOI ACUM LA ODISEE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Cocolyso -stii cum e ? e devreme dar daca e bebe e pozitiv 100%! - vorbesc de test de sange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Doamnelor, Z8 e un pic prea devreme, mai ales in cazul implantarilor tarzii (plus riscul teoretic ca pregnyl/ovitrelle sa fie inca in sange si dea rezultat fals pozitiv). Eu sunt un summum al nerabdarii, dar ma voi duce la beta "doar" la Z10 (e drept ca in conditiile in care am facut ET la Z2, deci e echivalent cu Z9).

Dana, tu ai fost la primul fiv, nu? Atunci ar trebui sa scrii in listuta ca vei continua FIV1 cu embrioni criogentati, FIV2 ar fi doar cand ai face o noua stimulare, punctie etc. - ceea ce la tine SIGUR nu va fi cazul. :)

Alrak, cum te inteleg... :( Anul trecut pe vremea asta eram in spital, inca speram sa le pot salva....

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Luca_Luca chiar ma gandeam care e pana la urma intervalul de implantare.
Ma risc la un test duminica si hcg marti.
Tu cum te mai simti?

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dana, pai daca modifici la tine cf celor spuse de Luca, modifica si la mine pls... aceeasi situatie.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Dana bebe
Goggy ,din pacate de multe ori ne consumam pentru nimicuri si uitam ceea ce este esential in viata. Spor la treaba (ca ai destula daca esti cu casa in santier) si succes in ceea ce-ti doresti tu.
ingeras26a , imi pare rau ca te-am facut sa plangi, dar s-au mai curatat ochisorii de impuritati (asa-i spun eu sotului cand ma vede ca plang). Sa dea DD ca lacrimile sa ne curga de acum incolo numai de bucurie.
iana mari pentru tine si pentru inimioare,
LucaLuca,Cocolyso sa fie cu ochisori, tin pumnii

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

fetele mele dragi
nu stiu ce sa zic eu consider un fiv incheiat cand se prind sau nu se prind bebelusii - de aia am scris fiv 2 la mine - astept parerile voastre inainte sa modific ceva

Mergi la inceput