FIV 230
Raspunsuri - Pagina 20
Avalon spune:
Luca
, eu iti doresc din tot sufletul sa-ti iasa o valoare formata din 2 cifre cel putin sau chiar 3, de ce nu?

simplificand foarte mult valorile acestea statistice, din experienta va spun ca pentru o sarcina unica valorile arata undeva pe la:
ziua 10 de la punctie=25
ziua 12 de la punctie=50
ziua 14 de la punctie=100
la sarcina gemelara, valoarea pastreaza tendinta de dublare a 48 ore dar valoarea de incepu e dubla:
ziua 10 de la punctie=50
ziua 12 de la punctie=100
ziua 14 de la punctie=200
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
17+ 

ALRAK spune:
Ankflor bun venit , Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa ajute sa-ti implinescti visul de-a deveni mamica
Catalina2307 nu a fost in intentia mea sa aduc lacrimi...
Azi, a fost o zi ciudata pentru mine, m-am trezit pe la ora 3,00 simteam ca am ochii umflati de plans (nu-mi amintesc daca am visat ceva sau nu) si n-am mai putut adormi.
Toata noaptea am spus rugaciuni si imi faceam cruce, la un moment dat chiar m-am speriat de mine (nu pentru faptul ca faceam rau, ceea ce faceam ,in definitiv n-am facut nimic rau rugandu-ma).
Dimineata cand m-am uitat in oglinda intr-adevar aveam ochii umflati.
Si dupa aceea am scris ceea ce am scris, aici, m-am descarcat dupa mult , mult timp.
Subconstientul nostru LUCREAZA permanent si oricat de mult ne-am impune sa uitam anumite lucruri, ele nu pot fi uitate.
Te pup si DD sa te aiba in paza. 
camy050277 stii cum se zice "NU-I DA OMULUI CAT POATE SA DUCA".
Fiecare dintre noi am trecut prin multe, si fiecareia i se pare ca drama ei este cea mai mare. Important este ca ne-am "gasit" aici si ca putem discuta deschis despre ceea ce ne doare si mai ales ca suntem intelese una de catre cealalta, fara sa fim judecate.
Am o deschidere atat de mare fata de voi si aceste amanunte pe care vi le-am spus azi , in mesajele anterioare, nu le-am spus nimanui, pentru ca celor apropiati mie, le-as fi provocat mare durere, iar cei mai putin apropiati (colegi, cunostinte) nu ar fi inteles .
Va multumesc ca existati si ca va simt atat de aproape de mine.

LucaLuca (again) tin pumnii stransi pentru beta mareeeeee.
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
draghiluiza spune:
FELICITARI Huski si Iana Mari.9 luni usoare si frumoase.
La mine BHCG IN ZIUA 12 : 87,44.
Sper sa stea, de acesta data, puiul meu acolo 9 luni.Am o scurgere usoara maronie si nu stiu cat de bine este. Sper sa nu se repete istoria de data trecuta.
Va pup dulce
ALRAK spune:
Madibabi, imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat cu locul de munca.
Trimite-mi un PM cu cateva date despre tine .
In functie de optiunile tale s-ar putea sa te pot ajuta, in Bucuresti sau chiar in Giurgiu.
tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
ellanik spune:
Miruna39 eu acum nu am mai avut punctie.Ba mai mult am sunat la clinica si m-au intrebat daca am facut operatie de apendicita sau daca nu cumva am o criza de rinichi.Nimeni insa nu a pronuntat cuvantul implantare.Le-o fi frica? Azi nu am mai avut decat dimineata dureri usoare ca la CM si parca as simti ceva si la sani.Dar de asta nu sunt sigura .De dureri sigur pot spune ca nu mi inchipui dar de sani...hmmm!
ALRAK imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.Tu, Catalina, LucaLuca sunteti de admirat ca nu ati abandonat lupta.
Dana_bebe asa este cum zice Luca cu FIV-urile.Un FIV cuprinde procedura de stimulare + productia de ovocite/ embrioni care vor fi ulterior implantati in mai multe serii.Se considera FIV acela care cuprinde perioada de stimulare nu doar ET.Eh!sa speram ca nu va fi cazul la niciuna din noi.
Draghiluiza felicitari! A fost de bun augur confundarea ta cu alta fata de aici .....aceea cand a fost asociat numele tau cu un bhcg pozitiv.Iata ca era pozitiv si la tine si nu stiai.Felicitari din suflet!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
Dana_bebe spune:
eu va cred - nu am zis o clipa ca nu va cred cu FIV si ET
cine schimba insa prima pagina?
Dana_bebe spune:
draghiluiza - Felicitari ! te-am trecut si pe tine pe listuta noastra - norocoasa se pare daca numeri reusitele sunt mult mai mari decat esecurile!!!
cu cine si unde ai facut FIV-ul - pentru prima pagina? este primul?
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draghiluiza FELICITARI Huski si Iana Mari.9 luni usoare si frumoase. La mine BHCG IN ZIUA 12 : 87,44. Sper sa stea, de acesta data, puiul meu acolo 9 luni.Am o scurgere usoara maronie si nu stiu cat de bine este. Sper sa nu se repete istoria de data trecuta. Va pup dulce |
Draghiluiza, felicitari! sa fie intr-un ceas bun si bebe sa stea in burtik 9 luni! sarcina usoara, dar in primul rand bebe sanatos!
Alrak, te ascultam oricand cu drag. Asa este, fiecare dintre noi are o poveste in spate...
Madibabi
cu curaj, inainte, soldati! o sa fina si vremuri mai roz! tin pumnii sa gasesti repede.Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
draghiluiza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe draghiluiza - Felicitari ! te-am trecut si pe tine pe listuta noastra - norocoasa se pare daca numeri reusitele sunt mult mai mari decat esecurile!!! cu cine si unde ai facut FIV-ul - pentru prima pagina? este primul? |
Multumesc mult.
Sunt la FIV2. Reusit si primul,dar s-a intamplat ceva, doctorul nu-si prea explica ce, si s-a dus...
Ambele FIV-uri au fost la MEDLIFE cu doctor Albu. Un om deosebit si nu o spun pentru ca am reusit,stie ce face.
Doamne ajuta la cat mai multe fete sa cunoasca aceasta bucurie.