Prietenie la plesneala 54 - La bucatarie!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

raportez...noi inca nu am plecat...oana mi-a facut o surpriza si a venit si pe la noi...si bineinteles ca ne-am intins la barfa si am tot barfit(pardon,vorbit)..despre copii in principiu...si nu ne-a ajuns timpul...putem vb ore in sir despre copii...sonia este o dulce si o scumpica....bineinteles ca la sfarsit ne-a dat seama ca n-am facut poze ...asa ca am tras un filmulet rapid si vreo 2 poze....
va pup si vb!

a,sa nu uit...delphi,come to the sea...

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

bey miha vezi ca iti reziliez contractul de paparatza..poze nu, filmulete abia abia...ce e asa??
si mai am eu pe cineva careia ii voi rezilia contractu de dev scoate nasu la raport

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Delfi,hai ca scot eu nasul..sau al meu nu-ti place?!
Dev?
Irina,hai la fumatoare

mai aveti cafea ca io dorm pe mine de vreo saptamana....nu stiu ce am
nu va ganditi la prostii ca nu e cazul

Ana
Puppa,m-am amuzat tare cu jucaria Amaliei...mi s-a intamplat si mie da' eu am scos bateriile
Aliclara f frumoase poze ...
Miha
Dodo
Anca

nu mai stiu pe cina am "vazut" azi asa ca va pe toate,eu fug la treaba...daca nu dorm pe mine

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Vio ca sa scot bateriile imi trebuie o surubelnita mica si la cat imi era de somn sigur imi scoteam ochii cu ea

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

vio nasu nu apucai sa ti-l vad. am vazut doar buzele rujate si ochii schimbatori.
sa mie imi plac nasele la toate
da am pomenit de ea ca sigur are ceva vesti pt noi....legat de prezentare
si mie mi-e somn asa ca va poftesc la tura 2 de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Am ajuns, acu plecam sa papam ceva si pe urma la baie baie

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si io mahalaua ... aveti rabdare ca va citesc am de recuperat ... sunt abia la pag 12
... aaaa , si in 2 saptamani cred ca o tai si io spre Constanta

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

sper sa va placa
miha ce urgenta a intervenit??

ne place

... si daca vreti sa va molipsiti de la mine , atunci va servesc si niste sampanie , si apoi sa pregatiti si voi o si apoi sa prestati si si tin pimnii ca ... sa va mai si desenez?

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

eU ALERG DE NEBUNA ,NU STIU PE CE SA PUN MANA MAI INTAI.iN URMATOAREA PAUZA VA POVESTSC CUM MI-AM INCEPUT ZIUA.

se vede dupa mesajul postat ... ia o sa te mai E CALMAAAAAA

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput

EXCELENT!!!! Si din pacate, adevarat.....

Top 10

Romanii sunt obsedati. De diferite lucruri...Asta n-ar fi o problema daca aceste obsesii ar fi constructive. Uite, japonezii sunt obsedati de electronica si au ajuns unde au ajuns. Francezii sunt nespalati dar au nasuri fine si sunt obsedati de parfumuri. Si uite unde au ajuns. Si exemplele ar putea continua. Din nefericire, la noi obsesiile nu sunt de natura colectiva. Adica, desi romanii impartasesc cam aceleasi obsesii, ele sunt profund egoiste si privesc fericirea personala chiar in detrimentul tuturor celorlalti.

TOP 10 OBSESII ROMANESTI

1.Obsesia cu "casa pe pamant". Toata lumea si-ar da 20 de ani din viata ca sa aiba casa pe pamant. Nu conteaza ca vei sta ORE IN SIR in trafic!!! Nu conteaza nimic! Casa pe pamant sa fie!

2.Obsesia televizorului. Romanul e devorator de televiziune. S-au facut niste cercetari si cica noi am fi cam cei mai avizi din Europa. Adica ne uitam cel mai mult la televizor. Si, asta e geniala, avem cele mai multe televiziuni!!! Mi se pare fascinant ca romanul este "europeanul" cel mai telespectator avand in vedere ca in Romania sunt, cu cateva exceptii, cele mai imbecile si mai de prost-gust productii!

3.Obsesia Coelho. Daca n-ai citit Coelho.... n-ai viitor frate! "Pai am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger, Marin Preda, Nichita Stanescu..."

4.Obsesia tzatzelor. Aproape toti producatorii TV au urmatoarea obsesie:"Tzatzele aduc rating!" Si stiti ce e misto? Ca de cativa ani incoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la dispozitie internetul pentru laba.. Dai un click si gata! Cine dracu' mai asteapta emisiunea cu " Mama Natura" ca sa-i "de in cap lu' mutu".. (scuze Adriane dar asa e expresia! Daca vrei schimbam: "sa-i dea in cap lu' Chivu")

5.Obsesia messenger.. Asta e, totusi, un fenomen global. Pai daca a ajuns mama sa-mi dea buzz si sa-mi reproseze ca stau pe invisible...

6.Obsesia haiduceasca. Dupa o sticla-doua de vin si cel mai prapadit roman devine haiduc la orice nunta. Fura mireasa, cere rascumparari... Si dup-aia, haiducia maxima. "Pusca si cureaua lataaaaaa...". Apoi recunoaste ca e impotent: "Ce barbat AM FOST odataaaaa..."

7.Obsesia auto. In Romania exista cea mai dinamica piata auto. Punct. Pe strazile noastre exista masini cum n-au vazut nici parizienii, nici londonezii... Punct.

8..Obsesia carnii din congelator. Cu toate ca au trecut 20 de ani de cand gasesti sute de feluri de carne si la 4 dimineata, romanul inca isi mai incarca pana la refuz congelatorul. Sa fie acolo... Cine stie...

9.Obsesia celulara. Pentru roman, telefonul mobil reprezinta un "statement". Am vazut vanzatoare in magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu desi eu poate castig de 30 de ori mai mult. Asta e un mare mister. Cum ajunge un om cu salariu de 10 milioane sa aiba un mobil de 20 de milioane? Si sa dea beep cu el!!!!!!!

10.Obsesia "daca ala nu face, de ce sa fac io?". Asta de obicei e completata si cu o doza de mandrie: "Ce? Sunt mai prost?!" DA!

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput