Prietenie la plesneala 54 - La bucatarie!
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Miho astept telefonul tau poate ne vedem,daca nu eu pe 17 iulie ajung la eforie nord si dau eu de voi ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
fac tot posibilul...sambata,duminica este bine pt voi?
care mai vrea poate stabiliti un loc comun si ne intalnim acolo...cum ziceti si voi....
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
BEY....eu va urasc din toata imina mea...
va intalniti, va cafeliti, va suculiti...
nu e cistit asa.
daca pleaca omu meu la "ochi albastri" calatoare ma numesc...sui fundu in masina si incep a ma plimba pe la fiecare din voi ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Ne incadram si noi in ...voi Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Pai normal
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
Pai vb la telefon si ne vedem la o cafeluta,hai ma Delph si tu ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Ana68 spune:
aliclara,faine poze si frumoasa distractie!Sa va fie de bine!
La noi e liniar...asteptam si speram...Va tzuc si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
aliclara spune:
Buna dimineata puturoaselor!
Deloc nu scrieti acu cand po si eu sa mai arunc cate un ochi, saptamana viitoare nu cred ca o sa ma delectez prea tare cu voi. Asa ca sa nu ma dati disparuta.
Multumesc pentru aprecieri, am fost o mireasa nu prea ortodoxa, spre dezamagirea socrelei si spre incantarea fotografului si a mea personala. Si orice mireasa este cea mai frumoasa.
Nu e corect ca va intalniti pe litoral, k eu nu o sa vad concediul anul asta decat cand incepe Clara scoala. Va pupic mult pe toate, am luat o cafeluta si bag un pai si ma apuc de predat o groaza de lucruri.

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/
Teledon pt Mihaita
ancadragoman spune:
Aliclara te-ai coafat la Abatte?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Dodo-pui spune:
Anuska
si numai bine si voua
Raportam Oana e in CT restul povesteste ea sau 007![]()

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aliclara spune:
Anca nu stiu ce este Abatte, m-am coafat la un salon pe Iuliu Maniu, sincer, nici nu stiu cum se numeste. Dupa ce am facut proba la co cu o saptamana inainte si ramasese sa vina coafeza acasa, miercuri inainte de nunta ma suna sa imi zica, din pacate, ca nu mai poate veni. Asa ca m-am dus la primul coafor si m-am rugat efectiv de ei sa ma programeze. Si a fost o coafeza super tare. Cand m-am asezat pe scaun i-a zis ca nu vreau un coc clasic de mireasa, sa aiba grija ca m urechile un pic departate sa nu se vada si sa ma faca cat mai zuza. Si asa am iesit!
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/
Teledon pt Mihaita
Puppa spune:
Azi noapte una din jucariile Amaliei a luat-o razna. Din cand in cand, incepea sa cante singura..."we are the nu stiu ce..ta-na-na-na"...dupa care tacea...apoi iar "ta-na-na-na". Pe la 1 jumate, cheauna de somn, m-am ridicat din pat sa vad ce naiba are. Nu am aflat, buton de off nu exista, asa ca am exilat-o in bucatarie sa cante cat o vrea...Oi avea fantome? Sau ii era dor de Amalia si o chema la joaca?

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita