Prietenie la plesneala 54 - La bucatarie!
Raspunsuri - Pagina 18
Delphinas spune:
aida tu esti bine mamicule? cam tacuta zilele astea...esti ok sper.
legat de ce obsesii am eu, pe baza a ce ai scris tu acolo, recunosc: obsesiile: casa pe pamant; Coelho(nu e o obsesie, imi place sa-l citesc si asta pt ca imi aminteste de cineva si acum drag mie care ma face sa suspin din greu); telemelei de capra....e
delicoasa...mor dupa ea; chiar daca post 3 mobile dupa mine nu-s obsedata de ele. abia astept octombrie sa scap de unu din ele; "daca ala nu face, de ce sa fac io?" caracteristic balentei din mine....sa tragem chiulu asa frumusel
aveam obsesia sa fie maturat, hainele calcate, chilotii, sosetele, prosoapele de bucatarie s.a.m.d dar am realizat ca in stilul asta nu ajungeam mai departe de sectia nebuni, asa ca am devenit pamanteana ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Dodo-pui spune:
prin zona cu doi copii![]()

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas aida tu esti bine mamicule? cam tacuta zilele astea...esti ok sper. legat de ce obsesii am eu, pe baza a ce ai scris tu acolo, recunosc: obsesiile: casa pe pamant; Coelho(nu e o obsesie, imi place sa-l citesc si asta pt ca imi aminteste de cineva si acum drag mie care ma face sa suspin din greu); telemelei de capra....e delicoasa...mor dupa ea; chiar daca post 3 mobile dupa mine nu-s obsedata de ele. abia astept octombrie sa scap de unu din ele; "daca ala nu face, de ce sa fac io?" caracteristic balentei din mine....sa tragem chiulu asa frumuselaveam obsesia sa fie maturat, hainele calcate, chilotii, sosetele, prosoapele de bucatarie s.a.m.d dar am realizat ca in stilul asta nu ajungeam mai departe de sectia nebuni, asa ca am devenit pamanteana www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euro ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
...si eu din ciclul"cum am devenit pamanteana ca sa nu ajung la case de nebuni"
Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
Aida sa zic si eu:
-casa pe pamant vreau...dar m-am mai calmat 
-la TV nu mai am rabdare sa ma uit ![]()
-Coelho nu mai citesc ca am terminat ce a scris ![]()
-la tzatze nu ma bag,eu vroiam mai mici
mai dau de la mine...cine doreste ![]()
-cu messengeru,cam da
recunosc
-obsesia haiduceasca nu se pune ca nu-s barbat,da' de beut nu-mi place....
-masina vreaaaaauuu![]()
-carne am in congelator...ca nu se stie niciodata ![]()
-celulare n-am ...doar unul si-l schimb la 1 an,max 2 ![]()
-dca ala nu face,eu de ce sa fac? nu stiu...ma mai gandesc 
CONCLUZIE: sunt o fata pasnica 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
aidaciolac spune:
asa zic toti
dar daca esti pe aici nu te prea cred ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
woooow , am intrat io si nu mai intra nimeni ![]()
![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
marami spune:
la ora asta mahalaua e linistita
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
marami spune:
eu am o singura obsesie -MASINAAAAA!!!
ba doua ... si messengerul![]()
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
aidaciolac spune:
ma mir ... ar fi trebuit sa fie ... mahala ![]()
, merg la
ca nu mai tine ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami eu am o singura obsesie -MASINAAAAA!!! ba doua ... si messengerul |
daaaa , masina aia a ta beton

Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi