Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Maru, pai de ce zici ca regreta? Se pot intoarce oricand in RO, nu?
regreta copii ca au facut-o, nu parintii ca sunt in Canada. (banuiesc ca sanatatea se deterioreaza, cheltuielile sunt mari, parintii vor si ei ce au copii si tot asa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Stai ca nu am inteles bine. Mexxa a plecat de la chef?
A luat tortul, bucatarul si a fugit?
Si eu unde eram?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Da!
A luat ornamentul ala care i-a placut, a luat bucatarul pe care i l-ai recomandat...a si zis ca sotul ei e la Iasi deci... da' eu zic ca e dreptul ei azi sa faca ce vrea ea!

Mexxa, sper ca ai prezervative la tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

Citat:

Maru, pai de ce zici ca regreta? Se pot intoarce oricand in RO, nu?
regreta copii ca au facut-o, nu parintii ca sunt in Canada. (banuiesc ca sanatatea se deterioreaza, cheltuielile sunt mari, parintii vor si ei ce au copii si tot asa)

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Ahaaaaa, acum am priceput! Pai si daca-i lasa in RO cine are grija de ei, mai ales daca zici ca nu au alt copil in RO? Mai ce rautati ntz ntz ntz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ayla du-te si mai fa un dus ... gazda e mexxa .
am culcat si eu cupilu mucios si tuns frumos. suntem in desfasurarea actiunii pipi/kk la "deceu". uneori ne iese ... alteori nu ... in seara asta a facut pisu si kk la wc si apoi a mai scapat pe el un kk. deci ... am avut ce spala si copil si kakaciosi ...
adina ... bafta maine printesei jasmine!
aida cred ca pregateste cainii si pisicile casei ca cica in seara asta e furtuna la ei.
w. noapte buna!
maru ... bine ca ai trecut cu bine ctc-ul. macar in prima faza.

eu am o afinata in desfasurare. cine se mai baga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

Mexxa, sper ca ai prezervative la tine!

Pt ce? Pt aia de pe tort?

Deshid subiect nou? sau supar pe cineva daca ma bag in seama.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

Ioana iubito, eu am facut de toate alea, sa mai faca cine n-o facut inca pe ziua de azi.
Dar ce aveti? Vreti sa scapi de mine?

Mergi la inceput

Ioana, eu ma simt nevoita sa te refuz cu afinata, ca sunt in cura de slabire, stii tu .

Pfuaa, deci va educati acum reflexele si sfincterele! Succese mari va dorim si cat mai putine "evenimente neplacute"! Desi...nu e cam devreme? Nu mai tin minte exact cu fii-mea, dar nu m-am stresat pe tema asta, cred ca abia pe la 3 ani s-a prins care-i smecheria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

nuuu ... iti ziceam si noi asa ...
eu as face ... dar sunt posedata de omul rosu zilele astea.

noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

Ioana iubito, eu am facut de toate alea, sa mai faca cine n-o facut inca pe ziua de azi.
Dar ce aveti? Vreti sa scapi de mine?

Ei, pai zi asa! Daca ti-ai facut datoria, atunci tot respectul!
Io ma gandeam sa nu ne urmareasca barbat'tu sa ne ia gatul ca ii tinem sotioara de vorba pe net

Mergi la inceput

Hai ca s-a facut de 11.
Ma culc si io, maine am o zi grea

Va pup. Pa, Mexxa, sarbatorito, ai grija sa nu bei prea mult! Ayla, ai grija de ea sa nu cada sub masa.

Mergi la inceput