Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 21
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Wonderful somn usor!_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. |
Cu manuta ta faci semnele astea? Ca MsLara cand tricoteaza? Sau dai copy-paste?
maru spune:
am remarcat si eu asta si de asta nu am postat acolo. E la fel ca atunci cand se intreaba cum e in Canada, si raspund numai cele din tara![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adina Iulia
Ahh, ma pasionase un subiect in care tosata lumea discuta despre cum e viata in romania. toata lumea reprezentand 90% dintre cele ce evident NU locuiesc in Romania, da' evident ca se pricep. (sorry Maru )Si uite-asa pana l-am citit...ati mai scris doo pagini |
maru spune:
e posibil, dar nu cred ca ei ar vrea sa stea
procedura e cam asa:
sunt sponsorizati de catre copil, dar in tara n-ar trebui sa mai aiba apartinatori (alti copii). Procesul dureaza cel putin 2 ani...Stiu multi romani care au facut asta, si mai toti regreta![]()
Ayla21 spune:
Adina, le scriu eu, e chestie de imaginatie.![]()
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mexxa, daca ne-ai invitat, pai noi chefuim...chiar daca gazda mai pleaca la plimbare ![]() |
Si cine-i gazda?
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
A_Iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Si cine-i gazda? _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Pai nu la cheful Mexxei suntem azi? M-am imbatat io si am ajuns la alt chef?
Ayla21 spune:
Stai ca nu am inteles bine. Mexxa a plecat de la chef?
A luat tortul, bucatarul si a fugit?
Si eu unde eram?![]()
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

somn usor!