Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 20
Ayla21 spune:
Adina, cate as face, dar nu primeste DC-ul caracterele.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Si de unde stiu cum e aici?Din auzite,canale rom. internationale,barfele de la bisericile de acolo? Aida e ca Penelopa,numa' ca nu tzese ci-si impleteste cositele pana vine Laci. W |
Habar-n-am, da' se pare ca stiu tot
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui wonderful Du-te Aylo si leagana-ti barbatul ca pe noi tot aici ne gasesti. W |
ahahaha, esti in stare!
Vezi ca maine dimineata am serbarea fii-mii la gradinita, poate ma mahmuresti intr-asa un hal de n-am s-o mai pot duce, sa vezi ce-ti face Alladin (ca fii-mea are rolul printesei Jasmine)
Ayla21 spune:
Wonderful
somn usor!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui wonderful Ma car sa ma spal si restul.Pup fetele si ne 'auzim ' maine. ![]() ![]() ![]() W |
Aha, bine ca dai bir cu fugitii.
Ai grija cum te speli in urechi, de exemplu. Vezi ca a apraut un spray special, ti-l dai in ureche si dizolva ceara.
Pentru nas nu stiu.
mexxa spune:
pleaca omu 10 min si voi umpleti 2 pagini...![]()
Vreau si eu dush...da nu am cu cine
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
maru spune:
iar surpriza si aici: mamei ii place tare mult casa (nu ma asteptam) dar tatei nu prea, ca cica e ca si la bloc, c tot ai vecini la stangas i la dreapta. Cand i-am aratat in cartier cum sunt single, a zis, aaa, ok
mamei nu ii plac cartierele, ca sunt prea uniforme la culoare: ba gri, ba bleu, ba bej si tot asa...
dar ii place tare mult ca sunt flori peste tot, peste tot
| citat din mesajul lui wonderful Nicio stingere dar merge greu pc-ul meu. ![]() Marule,daca-ti face mama numai mancare buna,tre' sa te 'spinezi' dublu.Le place alor tai noua voastra casa? ![]() W |