Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 19
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa gata a'ti dat stingerea? ![]() Andreea, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!! Sebicu web'site![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... |
Neeee

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
wonderful spune:
daca v-ati dusuit impreuna,ca cauti aici si nu va 'beti cafeaua'?Acuma cat va lasa tartorii aia micuti.
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui wonderful Adinooooo,ma pisti,ma inciti,ma starnesti si ma lasi balta?! W |
Ahh, ma pasionase un subiect in care tosata lumea discuta despre cum e viata in romania. toata lumea reprezentand 90% dintre cele ce evident NU locuiesc in Romania, da' evident ca se pricep. (sorry Maru
)Si uite-asa pana l-am citit...ati mai scris doo pagini
A_Iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Neeee ![]() _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. |
Da' chiar...dupa dus ce mama mamutilor mahmuri cauti pe DC?
wonderful spune:
Si de unde stiu cum e aici?Din auzite,canale rom. internationale,barfele de la bisericile de acolo?
Aida e ca Penelopa,numa' ca nu tzese ci-si impleteste cositele pana vine Laci.
Ayla21 spune:
Cum ce?
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
wonderful spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia ce misto liniute face Ayla la semnatura, le creezi cu manuta ta? |
Neee,ii ies asa numa' cand are chef de prostioare...

Sebi are nevoie de voi!!!