Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 18
wonderful spune:
Mei,dobitocii astia au lansat ideea ca n-au bani sa ne dea salariul pe vacanta.
Adinuto,ma mai invidiezi?Ma c... pe ea de vacanta daca ma lasa fara un chior in buzunar.
mexxa spune:
W lasa ca rezolvi tu cu vacanta si cu banii...voi sa fiti sanatosi
Si pana la urma ce alegi...bleaga...teapana, flexi, jucausa...![]()
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
wonderful spune:
Da,asa este,dar ma scarbeste magaria asta.
Cat despre...cafea,o vreau STRONG si cu senzatii.Voi de care ...beti?
wonderful spune:
Mexxa,La Multi Ani,draga noastra prietena,si sa treceti cu bine peste necazul pe care-l aveti.
Daca tot esti singura vezi ca a mai ramas ceva 'beutura' de la orgia noastra de acum cateva zile.
wonderful spune:
Cine a vazut ultimul episod din 'Fetele marinarului'?M-a intrebat o amica dar eu nu stiu.
mexxa spune:
W nu ma uit la telenovele....
Si eu vreau cafeaaaa...cu menta nu am baut niciodata...cu senzatii tari nici atat![]()
pentru urare
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
maru spune:
ba ma duc zi de zi. Inainte de ei ma duceam de 3 ori pe saptamana. Ieri mama m-a asteptat cu friptura, piure si salata, asa ca...azi am fost again la spinning
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Buna seara,fetele.Cred ca Maru n-o sa mai aiba timp de 'spinuiala' cat stau ai ei acolo.Sa vezi ca iar o sa bombane ca s-a ingrasat. W |
mexxa spune:
gata a'ti dat stingerea?
Sebicu web'site
wonderful spune:
Nicio stingere dar merge greu pc-ul meu.
Marule,daca-ti face mama numai mancare buna,tre' sa te 'spinezi' dublu.Le place alor tai noua voastra casa?