Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 17
maru spune:
pe aici din umbra
mai, sunt uimita, se poarta exemplar, mai ca imi vine sa ma uit la eticheta sa vad daca sunt ai mei sau am luat alti parinti de la aeroport
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Vad ca si Maru a cam shomat si n-a mai bagat capul pe-aici. Cred ca n-o mai lasa ai ei sa intre, gata, a-ntarcat balaia, pana acum au fost singuri si si-au facut de cap, acum daca au venit parintii acasa...cine stie, or fi pedepsit-o, n-o mai pupam noi pe-aici. Cat a zis ca dureaza, 3 luni? Wendy, o glumita, ceva, asa de noapte buna? |
Ayla21 spune:
Ah, scuzeeeeeee
Am uitat www.portlandmercury.com/images/blogimages/2008/08/04/r_1217884832_simmons-nude-in-salad.jpg" target="_blank">decorul de pe salata.
.-**-..-**--**-...-**-..-**--**-...-**-..-**--**-.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
mexxa spune:
dragelor da ce delicatese avem in seara asta...recomandati'mi si mie bucataru 
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
A_Iulia spune:
Ayla, cine-i "cheliosul" ala?
Maru, pai sunt 2 variante. Ori s-au schimbat, ori nu s-au schimbat. ![]()
si daca nu s-au schimbat...o sa vezi tu pe pielicica ta in curand, acum sunt doar complezentele de inceput.
Oricum, sa-ti fie de bine, cre' ca ti-a fost dor de ei! Sa vezi ce repede o sa treaca 3 luni.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mexxa dragelor da ce delicatese avem in seara asta...recomandati'mi si mie bucataru ![]() |
Sper ca nu-i rost de reclamatie
www.nunzioristoranterustico.com/uploads/admin/image/About%20The%20Chef/aboutTheChefPic2.jpg" target="_blank">Iata-l!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Ayla21 spune:
Si www.stjohnsrestaurant.com/images/chef.jpg" target="_blank">ajutorul sau.
mexxa spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Si www.stjohnsrestaurant.com/images/chef.jpg" target="_blank">ajutorul sau. .-**-..-**--**-...-**-..-**--**-...-**-..-**--**-. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. |
buunn

, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
wonderful spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Ei, pe W o doare-n pix. Gata scoala, a avut serbarea...o asteapta 3 luni de concediu. 3 luni! Pai nici in visele mele cele mai frumoase n-am pupat concediu 3 luni. Vedeti cum sunt unii fericiti ai sortii? ![]() |
Ei,e rau sa te doara acolo.Merg in continuare la scoala,ca_calu' care stie doar un singur drum.Ma gandeam de care as vrea,bleaga,teapana,...Ma mai gandesc...Voi la care v-ati oprit?
wonderful spune:
Da,Marule,ori iti mai lasa ceva timp,strategie clocita in avion,ori sunt sleiti de traiul din Romanica.