Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 16
mexxa spune:
Asa..asa fiecare cu tortu ei
si mai ales ca sotu e plecat la Iasi...sunt singurica de ziua mea...

, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mexxa, am intrat acum pe site-ul lui Sebicu. Sunteti atat de frumosi amandoi! ![]() Saptamana viitoare am sa trec si eu pe la banca, sper sa strangi cat mai repede toti banii! |
Multumesc

Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
AYLA arata cam tapana...
una mai flexibila nu este![]()
Sebicu web'site
mexxa spune:
Oricum torturile voastre nu se compana cu al meu...a vostru e personalizat...cu dedicatie...ce sa mai zic...fara cuvinte.![]()
Sebicu web'site
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mexxa AYLA arata cam tapana... Andreea, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!! Sebicu web'site![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... |
Acu doar nu vrei una bleaga.
.-**-..-**--**-...-**-..-**--**-...-**-..-**--**-.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
mexxa spune:
noooo.....ma refeream sa fie flexibila si jucausa![]()

Sebicu web'site
mexxa spune:
W da repede ai fugit din peisaj...te-ai speriat de torturi?
Sebicu web'site
A_Iulia spune:
Ei, pe W o doare-n pix.
Gata scoala, a avut serbarea...o asteapta 3 luni de concediu. 3 luni! Pai nici in visele mele cele mai frumoase n-am pupat concediu 3 luni.
Vedeti cum sunt unii fericiti ai sortii? 
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mexxa W da repede ai fugit din peisaj...te-ai speriat de torturi? ![]() |
Poate tine cura, dulciurile ingrasa.

Pregatesc o salata mai bine?

.-**-..-**--**-...-**-..-**--**-...-**-..-**--**-.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.