Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa AYLA ![]() ![]() ![]() e greu tare de decis...sa vad poate ma ajutati voi |
Paaaaaiiii.... depinde, daca iti place ciocolata sau frisca.

_.-**-..-**-..-**-...-**-..-**-..-**-..
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
mexxa spune:
bey nu dau nimic lui principe... doar tortu ....decoratiunea o pastrez![]()
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
A_Iulia spune:
Vad ca si Maru a cam shomat si n-a mai bagat capul pe-aici. Cred ca n-o mai lasa ai ei sa intre, gata, a-ntarcat balaia, pana acum au fost singuri si si-au facut de cap, acum daca au venit parintii acasa...cine stie, or fi pedepsit-o, n-o mai pupam noi pe-aici.
Cat a zis ca dureaza, 3 luni?
Wendy, o glumita, ceva, asa de noapte buna?
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui mexxa bey nu dau nimic lui principe... doar tortu ....decoratiunea o pastrez Andreea, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!! Sebicu web'site![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... |
Pai sa nu i-o arati, ca-ti spun eu sigur ca ramai fara ea! Ascunde-o bine sa n-o miroasa.
mexxa spune:
hihihihi si daca zic ca ciocolata e preferata mea![]()
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Maru e pedepsita rau
Sebicu web'site
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mexxa hihihihi si daca zic ca ciocolata e preferata mea |
Atunci renuntam la frisca, da?
.-**-..-**--**-...-**-..-**--**-...-**-..-**--**-.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
wonderful spune:
Buna seara,fetele.Cred ca Maru n-o sa mai aiba timp de 'spinuiala' cat stau ai ei acolo.Sa vezi ca iar o sa bombane ca s-a ingrasat.
A_Iulia spune:
Mexxa, am intrat acum pe site-ul lui Sebicu. Sunteti atat de frumosi amandoi! 
Saptamana viitoare am sa trec si eu pe la banca, sper sa strangi cat mai repede toti banii!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mexxa bey nu dau nimic lui principe... doar tortu ....decoratiunea o pastrez |
Ea e cu bananele deci nu atenteaza la ciocolata ta, doar tu esti sarbatorita acum, nu?

.-**-..-**--**-...-**-..-**--**-...-**-..-**--**-.