Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 14
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maadi Ayla, m-ai pus la grea incercare. Ce sa aleg? O sa le iau pe rand, toate arata super. ![]() |

Fluturasul e al meu, da?

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
mexxa spune:
Maadi ziceau ceva fetele si de banane....![]()
Fetele...ce mai doriti la petrecere?
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Mai da ce liniste pe aici...vin eu la un 3&1 sa prind forte ...
Am terminat de facut blatu de tort am o reteta super bestiala...si abia astept sa il termin![]()
Dupa ce se raceste blatu i se taie capacu si se scobeste in interior...miezul de la blat se adauga cu capsunile taiate feliute si cateva linguri de frisca apoi se umple la loc, se aseaza capacu si se imbraca cu frisa....

Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
A_Iulia spune:
Pozele sunt trucate, va zic eu, asa ca sa nu beti cafea de la Ayla. ![]()
Mexxa, si cine iese din tort? Vreo iepurasha ceva?
mexxa spune:
ADINA....asta deja ma depaseste...vedem diseara cine iese...e secret de stat![]()
Sebicu web'site
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Pozele sunt trucate, va zic eu, asa ca sa nu beti cafea de la Ayla. Mexxa, si cine iese din tort? Vreo iepurasha ceva? |
Tu ce ai de-mi strici reclama?

Tort? Asta e bun?

Sau... asa?
_
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
mexxa spune:
AYLA 

e greu tare de decis...sa vad poate ma ajutati voi![]()
Sebicu web'site
A_Iulia spune:
Vaaaaai
Eu zic ca a doua sa n-o folosim, ca ne-o infuleca Principe cat ai zice peste si ramanem fara.
Da' Aida ce face, unde umbla? La coafor, isi face coc?