Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 23
mexxa spune:
ADINO si ce s afac cu prezervativele??daca sotu e in delegatie...io is singurica...![]()
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
AIDA face bagaje ca maine pleaca ![]()
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
lasa draga ca nu beau tot..mai las si pentru voi pe maine
Sebicu web'site
Ayla21 spune:
Adina, io nu discut de-astea intime, ca ma tem de ce-a iesi. Prietenii stiu de ce.
![]()
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
mexxa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Adina, io nu discut de-astea intime, ca ma tem de ce-a iesi. Prietenii stiu de ce. ![]() _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Te rusinezi
Sebicu web'site
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Hai ca s-a facut de 11. Ma culc si io, maine am o zi grea ![]() Va pup. Pa, Mexxa, sarbatorito, ai grija sa nu bei prea mult! Ayla, ai grija de ea sa nu cada sub masa. ![]() |
Somn usor!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mexxa Te rusinezi |
Nu, deloc, ca nu am de ce. Daca nu mi-e rusine de ce fac, de ce sa-mi fie rusine sa spun?
Ce facusi de aparusi? Unde-i bucatarul?
Dar tortul? Tortul? Unde-i tortul?

mexxa spune:
Pai am avut treaba pana acum...mai ales ca sotu nu-i![]()
Mai vrei si tu o bucatica din tort...sau din decoratiune![]()
Sebicu web'site
mexxa spune:
Hai nu mai fi suparata...uite tie iti dau bucataru, da?![]()
Sebicu web'site
principe spune:
Mexxa,la multi ani si tot ce-i mai bun in lume,ptru tine ,puiul tau si familia ta.

AYLA,m-ai 'nebunit cu torturile tale....la ala cu cioco (are dreptate adina) mi-au cam curs balele
...deja am fantezii cu "ciocoalata" neagra in banan
![]()
mexxxa ...sari si tu cu retete,fotografii
duminica am 2 petreceri...este si ziua tatalui(zi nationala) si o sa celebram cum se cuvine,surpriza ptru papacitos
.
da'mult de alergat.
azi am dus baiatul la medic ,il durea urechea.are infectie,10 zile antibiotic
cand stiu ce greu ia.
ioano,nu-i nici o problema daca nu pui capere,pune mai multe masline si ![]()
www,si adica ai vacanta fara plata?
gagicile ..va pupicesc,mai ales pe gogoasele mici(izabella si natalitza)