Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

AditzaC, cum adica alt chist?Asa de repede?Du-te la Tutu, pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

draga aditza, hai s-o luam usor, sa nu ne gandim la ce e mai rau, nu am vrut sa te sperii dar se pare ca expir energie negativa, eu ma gandesc logic ca daca testul a iesit negativ, dar mie tot nu-mi vin uratii, de bine nu poate fii... dar asta nu este cazul tau...oricum daca te-ai hotarat sa faci un test, fa-l maine dimineata, pentru o mai buna precizie si acuratete. eu ma duc in seara asta la tutu, plec de la scarbi pe la 17-17.30, vreau sa vad concret care este situatia, ca de imbatat cu apap rece nu mai imbat eu. nu vreau sa mai fac un test pentru ca pur si simplu nu ma vad cu un test pozitiv, iar daca mai vad vreunul cu o singura liniuta, o sa ajung sa le colorez eu cu carioca, sunt totusi multumita ca ma simt bine, in afara unor calduri ceva mai iesite din comun, nu prea simt nimic deosebit, azi dimineata chiar m-am sculat superodihnita, iar stari de greata nici pomeneala, cu stomacul stau mai prost, binecunoscutele arsuri, dar si alea cu intermitente, ovarul drept m-a intepat ceva mai mult decat stangul si stii ca va povesteam eu ca m-a tot deranjat de la presupusa ovulatie, de asta am luat in calcul perspectiva unui chist, m-am mai gandit si la mastodydnon, insa de azi dimineata nu l-am mai luat nici pe ala, ca daca nu e bebe, atunci sa fie rusi odata... nu? te pup si incearca sa fii calma... mai calma decat sunt eu, te pup

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

criss...iubita nu m-ai speriat , stai linistita . Am luat eu in calcul varianta unui chist si imi este f teama , eu am mai avut acum 2 ani unul de 4.5 cm si slava domnului ca a trecut cu AC.
Pe alta parte ....parca m-au luat durerile specifice de CM , simt acele dureri de ovare-burtica- mijloc , si imi vine sa merg non stop la baie . Cu siguranta pana diseara imi va venii CM . Si daca nu vine ....iau un test il fac si gata , si daca nu e nika ...hop si eu in curand la TUTU .
Iti tin pumnii ....Doamne ajuta sa fie BEBE , ce conteaza ca a iesit testul negativ , poate era prea devreme . Sa imi spui diseara
PS: ai un mail de la mine .
Incerc sa fiu cat mai calma si sa nu ma gandesc ....... ..de calma ce sunt mananc o punga de NATY napolitane cu cacao , asta e odata la ...N zile merge . iertati-ma va rog !

Bea ....nu stiu daca e chist , habar nu am ce naiba am ! O sa ma lamuresc eu in curand .

Mergi la inceput

aditza, vezi ca durerile de burtica pot fi chiar de la napolitanele cu ciocolata pe care le papi chiar acum, la mine ciocolata/cacao are efect dezastruos instant, desi imi plac tare mult, dupa ce mananc ma doare burta instant, raspund diseara la mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

criss....eu nu am nici o tb in leg cu durerea de burtica de la ciocolata . Mai degraba ma baloneaza , dar nu ma doare . Din pacate durerile de burtica sunt de la CM , deja mi s-a schimbat culoarea secretiei , asa ca incet incet se apropie CM , asta e , nici luna asta nu a fost sa fie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu multumesc frumos! E mare domnisorica voastra, iar tu ca o fetita cuminte trebuie sa asculti sfaturile medicului si sa stai cumintica la patut, daca asta e recomandarea, da? Nu te vom lasa singurica, te stresam noi cu telefoanele!Mii de pupici
AditzaC nu te mai speria de o intarziere asa de mica, ca nu ai chisturi. Pai ce sa mai spun eu care am avut o intarziere de 17 zile, pentru ca mi-a venit in z45??? In general vara am citit ca sunt multe dereglari menstruale, insa eu i-ti doresc sa fie o intarziere cu ochisori!
Alexia28 e o coincidenta f. mare cu siguranta!

Mergi la inceput

buna seara fetelor, gata m-am intors de la tutu si vreau sa va spun ca nu a fost deloc aglomerat, a fost o singura fata ianintea mea, am asteptat maxim 15 minute si am intrat, ce bine ar fi sa fie tot timpul asa
asa, si acum sa va spun cum a fost: se pare ca nu am nici un chist, ovarele sunt curate, chiar am ovulat luna asta pe partea dreapta, probabil ca de aici si durerile pe care le simteam, endometrul este de 14 mm, mi-a zis sa iau eferalgan pentru dureri, si nu altceva, pentru ca exista posibilitatea sa fiu gravi, l-am intrebat daca nu ar fi trebuit sa se vada la eco daca eram gravi si mi-a zis ca e prea devreme in ziua 28, ce nu inteleg eu este de ce ma doare in dreapta daca nu am nici un chist si nici problee cu ovarul...in fine el m-a incurajat si mi-a spus sa astept 2 liniute, insa eu stiu ca nu e bine sa-mi fac atatea sperante pana nu am o certitudine, pentru ca dezamagirea este atat de mare, om vedea cum decrg urmatoarele zile..
aditza, ce mai faci? cum te mi simti? daca nu a fost sa fie luna asta, sa nu fi supi, mai snt si alte luni, am stabilit ca luna viitoare ne intalnim la tutu, da?
beatrice, las ca trece si perioada asta mai grea si apoi o sa vezi ce mare diferenta este, cat de bine te vei simti dupa laparo, vei fi alt om, iar daca doctor T iti recomanda tratament cu diphe sa nu eziti, si poate apoi cine stie, vei fii proaspata miresica si cu bebe in burtica
lucia draga, ma bucur tare mult cand mai intri pe la noi si ne mai povestesti de tine si de bebita, ai grija si stai cumintica ca nu mai ai mult si-ti scoti printesa la plimbare in parc
va pup fete dragi si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

HAI ADITZA, HAI CRISTY HAIDETI CU LINIUTE DUBLE NU MA LASATI SINGURICA VA PUP

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 8 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna- am si eu o intrebare la voi- sindrom aderential pelvin se leaga neaprat de endometrioza? intreb pt ca eu am fost operata in 2005 pt un chist-s-a testat si permebiltatea trompelor care erau strangulate de aderente - s-au indepartat aderentele dar la 2 luni la instilatii a reiesit ca trompele erau infundate iar- rezolvarea pt bb-FIV; anul trecut am facut dosarul si la HSG a reiesit ca aveam trompele infundate si posibil hisdrosalpinx - am facut laparo si rez a fost trompe permeabile, nu in cea mai buna forma si aderente care au fost inlatuarte. De atunci - FIv nereusit, sarcina obtinuta natural oprita in evolutie. Asta pe scurt ca sa va faceti idee- intrebarea mea este - posibil sa am endometrioza? m-am uitat pe toate iesirile din spital - nu se mentioneaza nicaieri; se vede la histeroscopie?
Multumesc si va doresc sa vi se implineasca visul cat mai repede
L

Mergi la inceput

neatza fetelor, nimeni la apel?
alexia, multumesc mult pentru incurajari, azi pe la 12 ma duc sa fac o analiza de sange la IDS, ca sa termin o data cu incertitudinea asta, sper ca maine sa primesc rezultatul, pentru ca asteptarea asta ma omoara, voi ce faceti? ce face bebelina si cu samburelul din burtica?
aditza drag, ce mai faci? cum te simti?
lavinutza, eu am endo dar la laparo mi-au gasit si sindrom aderential pelvin, insa eu nu cred ca au legatura una cu alta, daca nu sctie nimic de endo in foaia de externare, atunci inseamna ca nu ai. sanatate multa

Mergi la inceput