Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lavinutza, si eu sunt de parere ca nu ai endo, daca nu apare pe iesirea din spital de la laparo, inseamna ca nu o ai. Aderentele, din cate stiu, apar ca urmare a unor interventii chirurgicale mai vechi, este o reactie fireasca de aparare a organismului.
Cristy, beta mare iti urez .
AditzaC, si tie iti urez sa fie luna cea mare si sa ii tii de urat Alexutei la odisee.
Ioana, Madutz, Lucic si toate endo-mumoasele .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Scumpele mele...Stiu ca v-am neglijat o vreme si pentru asta va rog din suflet sa ma iertati...Dar astayi vin sa va spun:Z28 BHCG 28!.Va imbratisez,cu mult drag!

Mergi la inceput

Lilisor, fug dupa tine pe la toate subiectele sa te felicit, asa de bucuroasa sunt . Sarcina usoara si la termen si peste 8 luni sa-ti tii bebelusul perfect in brate .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

aerilian, felicitariiiii, sarcina usoara!!!!
cred ca sunteti in al 9-lea cer, doamne ajuta sa fie totul bine si sa-ti bebelul peste 9 luni in brate
fetelor, la mine ca la nebuni ma duc la ids, imi ia sange, si ce credeti, la un sfert de ora dupa ce donez sange, imi vin uratii, si am mai platit si taxa de urgenta si m-am rugat de tanti sa-mi dea rezultatul mai devreme
aditza, pe unde esti? vezi ca mi-ai promis sa luna viitoare mergem impreuna la tutu

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor ma mai primiti?
am revenit si eu din umbra, dupa o luna jumate de chin care s-a incheiat ieri, am avut de dat 2 sesiuni pe langa serviciu si pitic si a fost un cosmar. insa acum ca s-a terminat, simt ca am aripi
v-am mai citit din cand in cand, mai rar, dar am fost la curent cu ce s-a mai intamplat, am plans pt mada si m-am bucurat de reusite...
sa va iau pe rand, in ordine cronologica inversa:
aerlilian ma bucur nespus...ura!!!!! doamne ajuta sa fie bine bine pana la capat!!! cred ca nu-ti mai incapi in piele de bucurie! doamne ajuta sa nasti un tudorel sau o teodora sanatosi si frumosi!!!
alexia ce surpize face DD, vezi, cand iti ziceam eu ca acum mi-e frica de bb2, ca as folosi 2 prezervative, ca asa e soarta, cand te chinuiesti iese greu, cand nu...voila de vezi! ce ma bucur pt voi! o sa fie o diferenta perfecta intre pitici sa ai o sarcina usoara, si o nastere ca in basme, apropos, acum faci ceza? sper ca nu... la ce dr. mergi?
lucianeastamparata burtica? offff...cunoastem, tot de la 30 de saptamani am stat si eu in pat, greu, dar uiti dupa aia, promit important e sa fie bb bine, e mai usor de stat in pat decat pe langa un incubator cu un bebel micut, eu asa ma incurajam cand ma lua depresia, care e inerenta. stii ca se poate intampla oricui sa aiba probleme, insa cand ti se intampla tie e destul de greu de acceptat. vezi ca e un capitol pe la odisee, despre fete cu aceleasi probleme, care stau in patut, poate te ajuta sa vb cu ele, pe vremea mea nu exista acel capitol. si e si incurajator fiindca majoritatea covarsitoare a fetelor cu probleme, care stau in pat aproape toata sarcina, reusesc sa o duca la termen si nasc si dupa 40 de saptamani si mai sunt niste site-uri pe net, nu le mai stiu exact, ceva de genul surviving bedrest, mie imi facea bine sa le citesc. si te rog mult, capitolul cu prematuri e interzis e fata mare bebelina, 2000kg. al meu la 31 de saptamani avea 1.800 si mi se parea urias. eu imi facusem acasa-tata mi-a facut, o masuta pe care puneam laptopul si stateam pe net in pat. dupa 5 saptamani burta deja nu mai incapea sub masuta dar mai statea pe o parte curaj ca trece
cristyte asteptam cu valoare mare!!!!
madami s-a rupt sufletul in 2 cand am citit drama voastra. neputinta si nedreptatea nu sunt de cuprins cu mintea de om, de mama care isi doreste cu disperare copilul. nici o incurajare nu poate alina asa durere probabil ca intr-o zi, cand iti vei tine copilul in brate, va capata un sens. pana atunci, sa stii ca esti in gandurile mele si ma rog si eu alaturi de restul fetelor sa va vedeti cat mai repede dorinta implinita care sa vindece ranile astea asa de mari
ioanagata, sunt libera cand facem intalnirea sa o serbam pe alexia???? felicitari pt nepotelul nr. 2. doamne ajuta! sa stii ca mor de rusine pt ce s-a intamplat de ziua ta, imi vine sa intru in pamant. te asigur insa ca in ziua aia n-am stat o clipa, am alergat numai pe drumuri si seara la nunta, abia a doua zi am realizat ce gafa am facut. ma revansez, promit!!!
beatrice sa-ti fei de bine laparo, sa te fi vindecat si sa scapi de starile neplacute de pana acum. iar iubi sa se hotarasca sa faceti un bebe cat mai curand. laparo e o interventie chirurgicala totusi, cu multe implicatii, anestezia fiind una dintre ele. nu e usoara pt oricine. nici mie nu mi s-a parut piece of cake. asta pana la cezariana, cand am zis ca mai rau nu se poate. asta e, greul a trecut. succes pe viitor!
aditza, magdita, boo, toate fetele dragi multi pupici
despre noi, toate bune. piticul se face mare pe zi ce trece, e mai destept si mai priceput, e ca un aspirator de informatii, unde or incapea in capul ala micut?? alearga, danseaza, l-a invatat tataia sa fluiere, e golan marema gandesc si eu sa-i mai fac un fratior, insa momentan nu ma incumet, nici nu e momentul acum. probabil la anu' dupa ce dau licenta. hai ca incerc sa va pun cateva poze noi cu el, sa vedeti ce baiat mare am.

edit: poze noi tudor

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fug si eu aici lilishor mama sa-ti urez un calduros FELICITARI!!!!!! Ai reusit, este meritul tau si al sotului ca ati dovedit infertilitatea. Sa ai parte de o sarcina usoara care sa se finalizeze cu un bebe sanatos. BRAVO inca odata!!!!

Lali 6+ de mazariche

Mergi la inceput

Ralu, frumos copil ati mai facut . Nu-mi vine sa cred ca asta e copilul din burtica de acum un an si ceva cand erai disperata cu cmv-ul ala fals pozitiv ...
Sa va traiasca sanatos 1000 de ani !

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare tuturor
ce de lume pe aici !
dragele mele ...va multumesc din suflet pt urarile voastre , dar din pacate nu a fost sa fie luna aceasta . Sunt un pik dezamagita , dar asta e , viata merge inainte . As da orice sa pot ramane insarcinata dar daca nu se poate ...ce pot face eu ?! DD stie si sunt sigura ca are ceva pus deoparte si pt mine , dar probabil ca nu este momentul , nu stiu ce sa mai zic . Au venit rusii aseara , astazi dim m-am simtit rau , la fel ca si luna trecuta , se pare ca in prima zi ma doboara la pamant durerile astea de CM , sa vedem cum imi va fii maine . Azi am stat acasa ....am stat in pat cu o sticla cu apa fierbinte si am luat de dim un ketonal care vad ca si-a facut efectul pana acum cand au inceput iar durerile astea ingrozitoare . Parca as avea o amestecatura de durere ...ovare , burtica , stomac , capul si imi venea f rau sa vomit . Rau este sa fii femeie

criss iubita imi pusesem toate sperantele in tine , dar totusi poate sa fie un CM fals asa ca asteptam in continuare ras de la beta , DD ajuta sa fie cu ochisori , iti tin pumnii si ma gandesc la tine . cu siguranta vom merge impreuna la Tutu ....ramane sa stabilim ziua

alexia .. as vrea din tot sufletul sa te urmez la odisee...dar se pare ca am gresit cu ceva in lumea asta si mom nu ma pot bucura de ce imi doresc cel mai tare . esti o dragutza, iti multumesc !

ralu ai un copil minunat , sa va traiasca

magdita esti o scumpika !

lilishor felicitari iubita sa fii sanatoasa si sa duci la bun sfarsit sarcina , sa ai un bb sanatos si mumos ! BV voua !

ioana, luci. mada , beatrice ,si restul fetelor multi pupicei

““ Cu siguranta luna viitoare se va intampla !““

Mergi la inceput

ralu_t ....pescar mare tudor !!! ce m-am amuzat .....inca o data iti zic sa va traiasca , este un dulce .

Mergi la inceput

cum tb sa ne alimentam in timpul menstruatiei ? ce tb sa mancam si ce nu ?
am citit pe net si la un mom dat datele gasite se bat cap in cap , voi ce stiti ?

Mergi la inceput