Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(48)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanatugs spune:
aerlilian ce-mi vad ochii!!
Felicitari iubita!!
O sarcina usoara si la termen i-ti doresc din tot sufletul!!
Ai vazut ca Doamne Doamne nu doarme??? Ce ma bucur pentru voi!!!
Trebuie sa facem o intalnirie mare si sa beau dupa tine, de data asta!![]()
Ralu_t nu-i nimic iubita!
Ma bucur ca ai reusit sa-ti mai tragi sufletul!
aerlilian spune:
Multumesc din suflet de urari,dragele mele!
Ioana ,am incercat sa te sun astazi imediat ce am aflat rezultatul la beta,dar aveai tel inchis.Nu am mai insistat...
Ralu ,tocmai am revazut impreuna cu sotul meu montajul lui bebe Tudor de cand era piticot si apoi ultimele poze...S-a indragostit si el.Asa ca musai sa ne vedem,sa-l privesc cu nesat pe Tudor ca sa am parte de un bebe la fel.
Tutu a zis astazi ca el este deja in orgasm la valoarea de la beta,ca sunt sigur gravi,dar mai vrea un beta saptamana viitoare,miercuri si stabilim atunci ce avem de facut.Mi-e inima cat un purice,nu ma pot bucura,ma rog la Dumnezeu sa-mi lase puiutul acolo sa creasca...
magdita spune:
Lilisor

![]()
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
alexia28 spune:
Buna fete dragi,
Aerlilian felicitari din toata inima
sa ai parte de o sarcina ff usoara si fara problemute, la termen si sa ai parte de 9 luni de vis
Aditza, Cristyva pup si imi pare rau ca au venit uratii aia, uff de abia asteptam sa intru pe net sa citesc vesti bune
Ralu multumesc frumos, n-ar strica sa te bagi la o surioara lui Tudorel, vezi ca daca am baiat Tudor o sa-l cheme binenteles
. Iti dai seama ca nici nu ma gandesc sa mai nasc naturel, fac ceva la cap numai cand ma gandesc prin ce am trecut, acum merg la o dr tare dragutica de la Sp Pantelimon si Medicover Diana Gheorghiu. Te pup si pe tine si pe Tudorel frumosul
Fetelor, noi plecam la mare, nu stiu daca o sa mai intru o saptamana, cu toate ca sotiorul cred ca o sa ia laptopul, sa vedem poate bag un ochi seara dupa ce se culca pitik. Va pup pe toate 
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
8 +
prietene DC .
lilianaFi spune:
Ciao! 
Aerlilian
iubiiiita esti gravi...wauuu..ce ma bucur pt tine..felicitari din tot sufletul..sa ai o sarcina frumoasa si la termen cu bebic sanatos si frumos!

Alexia iubita...esti din nou graviduta..bravooo!!!...imi pare rau ca nu te simti bine dar lasa...trec toate..important ca bb sa fie ok si e dupa cum te simti tu...numai bine draga mea...

Lucia amica mia
...sint cu gindul la tine si la bebelina nazdravana...hai ca o sa fie bine iubita

Ioanatugs Fireyes Magdita Mada...Boo Ralu...AnaAlexia Cristy...toate fetele mai noi si mai vechi
..
si un tren de
pt voi toate si mult bine!!!
ana-alexia spune:
Aerlilian, FELICITARI!!!

Sarcina usoara, sa stea BB cuminte la tine in burtica si sa nasti la termen BB sanatos!
Lucialu, pup fetele cuminti!

Beatrice
refacere rapida iti doresc! 

toate fetele!
ana-alexia spune:
Aditza
Cristy
uratii inseamna un nou inceput! Incercati sa va relaxati si va fi bine!![]()
LilianaFi

Si cateva noutati despre mine: cum tot simt nevoia sa mai fac una alta, am facut: IA6, nereusita; analize de trombofilie cu rezultat pozitiv la anticoagulant lupic, celelalte ok. Trebuie sa le repet peste 3 luni.
Ma rasfat cu muuulte fructe de sezon
, mai pap cate un supliment alimentar... si incerc sa iau fiecare zi in parte, asa cum e!![]()
fireyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aerlilian Scumpele mele...Stiu ca v-am neglijat o vreme si pentru asta va rog din suflet sa ma iertati...Dar astayi vin sa va spun:Z28 BHCG 28!.Va imbratisez,cu mult drag! ![]() |
Hai ca m-ai lasat paf!!! asta mica tace, tace, si cloceste bebelusi

numai bine, micuto!!!!!
beatrice75 spune:
Aerlilian, FELICITARI!!!
Fetele, nu vreau sa va aduc o veste proasta acum in plina bucurie, dar situatia mea nu-i deloc placuta. Mi-a dat sa fac 3 luni de diphe, dupa care sa incerc pe cale naturala 5 luni, pt ca nu-s sanse. Am avut multiple leziuni la nivelul fundului de sac Douglas, multiple defecte peritoneale, care din pacate, nu se mai pot reface NICIODATA!. In astea 5 luni de dupa injectii de incercari naturale, doar Dumnezeu poate face o minune.
fireyes spune:
O sa postez si aici un link pe care l-am gasit: http://www.millenova.com/tests/endopan.cfm
Pe langa faptul ca cica ai putea trimite la ei probe de sange pt analize (nu stiu nimic de preturi), ei mentioneaza aici ca endometrioza se "revarsa" si in alte investigatii pe care ar trebui sa nu le ocolim...