Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns csana spune:

fetele mele, eu sunt in ziua 18 de la prima injectie cu diphereline, si de ieri tot sangerez, cate putin,ce-i drept,dar nu stiu daca e normal...eu credeam ca nu o sa mai vad rosu in fata ochilor cateva luni bune...sper sa bnu fie ceva in neregula.
PS chiar dc nu scriu des va citesc zilnic, ma bucur cu voi si ma intristez cu voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cu ce ati ameliorat tulburarile produse de aceste injectii?Ca practic sunt la fel ca cele de menaopauza, nu? Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fireyes ,scumpa mea...crede-ma ca nu ma asteptam...e o minune si odata cu minunea au aparut si grijile...Ca mi se pare mie ca am o dara rozaliu-bejulie pe tamponul zilnic.Si ma tem...Sau poate sunt doar resturi de utrogestan...
Lucicut ,tu auzi ce zic eu aici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

alexia, ana-alexia, dragele mele, multumesc penru gandurile bune, asta e, nu a fost sa fie, m-am asteptat tot timpul la un esec, deci, nu a fost o surpriza
ana-alexia, cum mai merge? cum te mai simti?
csana, nu-ti face griji pentru sangerarile ce mai apar dupa prima injectie, este normal, la fel am patit si eu si la primul si la al doilea tratament, dupa a doua injectie se vor opri definitv
aditza, ce mai faci?
eu sunt tare multumita, desi nu a fost bebe luna asta, este prima luna din viata mea cand nu a fost nevoie sa iau calmante, azi nu am luat nimic, m-am simtit nesperat de bine, eu care in perioada de glorie a endo, luam cate 8 calmante si tot muream de durere, sper ca lucrurile incep sa se repare si la mine in burtica, va imbratisez

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Fetele, unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Cristy am scris mai sus ce-am mai facut dpdv medical.
La nivel fizic ma simt binisor, multumesc lui Dumnezeu pt asta; pt mine laparo a avut un efect pozitiv si mi-a adus multe schimbari in bine, combinat cu un stil de viata putin mai atent...macar dpdv alimentar. Sufleteste, ce sa zic...mai am putin si fac 7 ani de cand tot sper ca voi fi mamica...asa ca, no comment...

Beatrice iaca pe-aici prin zona suntem
Va mai citesc si eu uneori, dar nemaifiind prea activa in mod organizat vis-a-vis de endo si proiectul bb, multe noutati nu am.
Ce-ai mai facut? Cum te mai simti dupa laparo? Sper ca incepi sa-ti revii! Daca ai sanse>0,0001% si daca Doamne-Doamne vrea, e loc de bebe.Minunile fac parte din viata noastra! Sunt atatea exemple in jurul nostru; au aparut bebici la multe persoane carora medicii nu prea le-au dat sanse,dpdv medical.
Asa ca gandeste pozitiv!

pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Aerlilian, pai tocmai de aia, ca nu te asteptai...
Uite asa as vrea si eu, desi in fiecare luna imi imaginez ca se intampla si inca natural... deci e clar, o sa beau o putina de apa dupa tine...
Lasa holbatul in chiloti la fiecare 2 secunde... firisoarele sunt de la utrogestan si or sa mai fie... tine sub control chestiunea, dar nu face o fobie... iti dai seama ca nu incape discutie ca o sa fie f bine, da?

Mergi la inceput

Mai fetelor, nu reusesc sa-mi revin deloc, am tensiunea extrem de mica si azi aproape ca m-am prabusit la medicul de familie. Tre sa beau cafea, vin, iar pe de alta parte, pt endo astea sunt interzise cu desarvasire. Iai tot felul de naturiste, ca, zn, mg, dupa o sapt de la operatie abia ma tarasc...Am fost la med de fam si ma trimite din nou la Tutu, nu poate sa-mi dea dipher compensat pana nu vin cu nsh ce scrisoare din partea medicului care m-a operat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare ....
ce fac fetele ?
va multumesc f mult pt incurajarile voastre ....nici la mine nu a fost sa fie , cu siguranta vor urma luni mai bune si cu rezultat bun .
Alexia28 ....cum stai cu pregatirile ? eu am intrat putin in febra nuntii ca sa zic asa , ma gandesc ca mai este f putin si mai am destule de facut . Cum nu am timp sa merg la mare sau la strand as vrea sa dau o fuga ( nu am fost niciodata ) la solar sa fac macar 3 sedinte , eu oricum am tenul mai inchis si cu siguranta imi vor fi de ajuns sa arat bine in ziua nuntii . Mai tb sa dau avans pt lumanari , sa ne luam de incaltat ( eu) / imbracat ( sotul ) si sa le iau finilor cadou de cununie . Si ar mai fi cateva chestii mai mititele . Tu unde te coafezi ? Eu sunt disperata ca nu gasesc o coafeza buna , ma poate ajuta cineva ? Ma scuzati pt off topik !

criss iubita aici sunt , sa sti ca in ciuda durerilor din a doua zi de CM astazi ma simt excelent , si ieri m-am simtit bine , fara nici un calmant . Abia astept sa mergem la TUTU . Ma bucur ca esti ok si te simti excelent .

Lilisor ...felicitari inca o data ! si eu visez la ziua in care sa ma trezesc gravi fara sa am nici cea mai mika banuiala . Eu in general in fiecare luna zic ca sunt gravida .

Fetelor cand mai faceti o intalnire sa ma anuntati si pe mine ...as vrea sa va cunosc .

Magdita cum esti ?

Xdidi esti ok ?

Ioana , Mada , Alexia , Bea , Boo , Ralu , Lucia , Fireyes , Csana si restul fetelor multy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna, dragelor!

Aerlilian, FELICITARI din suflet! Sa dea D-zeu sa fie bine, sa aveti un bebe sanatos si sa va bucurati de el!

Alexia, FELICITARI si voua! Doamne-Doamne le aranjeaza pe toate asa cum e mai bine!

Ralu, ce bine ca mai apari si tu! Ti-am admirat pe Tudorel! O mandrete de baiat ai! Si cred ca si o fetita v-ar reusi cel putin tot la fel de bine

Lucia, curaj, mami! Facem tot ce trebuie pentru bebe mic, da?

Ioana, o imbratisare calda si pentru tine! Si pentru toate fetele de aici!
Noi suntem bine acum, am fost racite cam nasol (eu si Ilana)...Fata creste si, culmea, mami incepe sa citeasca din nou pe la Odisee...sa se uite dupa bebei mici-mici, sa admire hainute si landouri O fi vreun semn???
Inca nu vreau sa incerc pentru Bb2, dar asta e numa vocea ratiunii Cum o vrea D-zeu!
Sa nu va pierdeti niciodata increderea! Pupi!

Mergi la inceput