Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(48)
Raspunsuri - Pagina 13
xdidi spune:
salutare fetelor traiesc inca , am terminat cu licenta si e ok am reusit sa trec si de asta mai urmeaza carnetul si proiectul bebe
Adita sunt ok ce sa zic....am inceput cu duphastonul si kamaiany de simtit ma simt bine , doar cateva greturi cred ca de la hormoni, am avut un test de ovulatie slab pozitiv speram sa iasa ceva
.....
felicitari Aerlilian sarcina usoara si la termen
va puuup pe toate si vin cu vesti cand voi avea.....

didi
xdidi spune:
si apropo de o intalnire , ar fi ok sa ne vedem la o limonada pe caldurile astea si sa ne cunostem....va pup
didi
aditzaC spune:
xdidi
...felicitari pt licenta ! Ma bucur ca ai scapat . Vrei sa iti iei carnetul de soferi ? Bv ...eu il am de 2 ani
. Baga mare cu proiectul BB sa auzim de 2 liniutze .
adelamaria ....frumoasa este fetita ta ! sa-ti traiasca , seamana fff bine cu fetita unei prietene
.
pupici
fireyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Mai fetelor, nu reusesc sa-mi revin deloc, am tensiunea extrem de mica si azi aproape ca m-am prabusit la medicul de familie. Tre sa beau cafea, vin, iar pe de alta parte, pt endo astea sunt interzise cu desarvasire. Iai tot felul de naturiste, ca, zn, mg, dupa o sapt de la operatie abia ma tarasc...Am fost la med de fam si ma trimite din nou la Tutu, nu poate sa-mi dea dipher compensat pana nu vin cu nsh ce scrisoare din partea medicului care m-a operat. |
Beatrice, cel putin pana te pui pe picioare, nu e un capat de tara daca bei o ceasca de cafeluta (nu Cola insa!), iar pe seara un paharel de vin; vinul ajuta un strop si la implantare
Dupa laparo, eu mi-am revenit cat de cat cam in 2 sapt, in conditiile in care am stat numai acasa in perioada aia... si nu erau temperaturile de acum; zic asta pt ca si eu sunt hipotensiva...
Multa sanatate!
adelamaria spune:
Adita, multumesc de apreciere! Toti copiii sunt fumosi, sunt minunati!
Sunt si muuulte momente grele, uneori ti se pare ca nu mai ai resurse, dar dupa ce-i privesti in ochi, dupa ce le vezi zambetul, parca te ridici de unde ai cazut si o iei de la capat 
csana spune:
Beatrice.eu din fire sunt cam friguroasa,asa ca bufeurile nu-mi dau prea multa bataie de cap. apropo de bataie de cap, ma mai doare capul din cand in cand, dar si din cauza stresului si a oboselii. nu stiam ca ar fi interzisa cafeluta...eu ma rasfat cu cate una mica zilnic. in rest, am un regim zic eu cat de cat sanatos, tin toate posturile, iar in zile de dulce tot nu ma omor cu carnea, nu beau altceva decat apa plata, si consum multe fructe. ma simt slabita uneori, pt ca sunt si la propriu slaba
, am 54 kg si 1,79 m
, si in ultima perioada ametesc cam des. iau Ca cu vit D 3, Magne B 6, Ginsavit, omega 3-6-9, acid folic, si cam atat.
legat de Diphe compensat eu am avut o intreaga aventura...si tot n-am reusit hiar dc T mi-a dat direct reteta compensata. nu se poate fara aprobare CAS. e complicat, eu una ma renuntat si am luat asa.
lucialu spune:
Ciaules!
Aerlilian
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Sarcina usoara si la termen, cu BBelsanatos!
Ai vazut ca vine cand e dat sa vina?Ce pot eu sa te sfatuiesc:pe parcursul sarcinii vei avea multe griji,tre sa separi paranoielile pe care le avem toate-I asure you!
de chestiile reale,ca dai stres si lui BB.E o chestie grea de dus,dar cu exercit iese uneori.Acum probabil ca inca se implanteaza si e foarte important ca tu sa fii calma,linistita,sa-i lasi loc lui BB de invarteala sa-si faca treaba in liniste.Sangerarea poa sa fie de acolo sau de la foliculul spart,se poate scurge pe trompita.
Alexia
sper ca te simti mai bine si sunteti bine-bine!
Ioana
multumesc pt gandurile bune!Va veni si randul vostru,sa fii convinsa de asta!
Ralu
,eu nu pot vedea pozicile cu BB Tudor...tot intra pisicile alea peste mine.Numa scolere avem aici.Felicitari ca ai terminat!
Ana-Alexia
ce sa mai spun?Imi pare rau de ultima veste...Din nou confirma ce citisem:merg autoimunele astea mana-n mana,lantul slabiciunilor.
Bine macar ca ai aflat sa poti lua masuri.Nu mai fii neca
,stii bine ca nu ai epuizat toate caile spre BB.Important e timeingul:sa fie dat sa vina cand duci propunerea la DD.Si imp e sa fii tu pregatita pt next level daca se cere.Pana la urma toate ne gasim drumul spre BB.E imposibil cand ne dorim atat de mult.
Fire
e valabil s pt tine.Ramaneti optimiste si aveti grija de voi sa fiti bine pana cand primiti Vestea,sa fiti in forma maxima in conditiile tampeniei de endo,care se pare ca ne face probleme si pe per sarcinii.L-am intrebat si pe dl dr al meu daca nu e de vina cumva si endo pt contractiile capatate,ca normal tre sa stagneze acum.Si dansul a spus:teoretic da...M-a dus cu gandul pt ca sunt multe fete care au fost cu prob pe per sarcinilor si care aveau endo.Nu degeaba rec dr T pregnylul...
Aditza,Cristy,Didi

-tot inainte!ca vine BB.Felicitari scolerelor!Magdi
too!!!
Beatrice
cea mai sanatoasa cafea,cf cartii lui Montignac este espresso.Una mica + laptic e ideala sau paharelul cu vin rosh.
Adelamaria
,lume noua taman cand eu tre sa ma pauzez.
De mult nu ti-am mai vazut okisorii pe aici.
Te mananca de o noua runda BBluseasca?Ft bine!
Noi suntem mai bine.Pupa mea imi umple inima mereu ori de cate ori o simt sau ma gandesc la ea sau privesc lucrusoarele cumparate.Ma odihnesc muuuult si am incredere acum ca totul va fi bine si ca sta cuminte la culcus pana la termen.Numa eu tre sa fiu mai calma.fara paranoieli si atacuri de panica.
Ralu nu am lactoc si daca as avea cred ca nu l-as lua in pat cu mine.Sigur as dormi langa el.
Am o stare de somnolenta oribila,mai rau ca in primul trim.![]()
Alexia stiu de ce vreai tu ceza.Dar pe mine sincer nici una nu ma incanta
Nu poa sa iasa BB altfel???
As fi vrut naturelu'...cred...mi-e frica de aderentele de dupa,dar...fata sa fie bine si vedem ce-om face.
Booon.Noi va pupam pe toate si mai vb!
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
xdidi spune:
salutare iarasi
am tot scris si am uitat de Beatrice, si eu am suferit pt ca sunt hipitensiva si am avut cm imediat dupa operatie si m-a tinut vreo 3 saptamani si ca sa-mi revin m-am rasfatat cu cafea naturala zilnic si vin rosu, iar pt cm lung am luat fier cu acid folic......si daca te balonezi inainte de fiecare masa ia carbovita pe mine m-a ajutat fff mult si nu m-am balonat aproape deloc.....tot ce ti-am zis aici mie mi-au fost recomandate de doctorsi n-am patit nimic, din contra mi-a fost bine te puup si curaj si nu fa mari eforturi, incearca o luna doua sa nu ridici mai mult de 5Kg, prima luna a fost grea pt fiecare pana iti intri in drepturi si corpul tau te asculta.........si lichide multe,papa usoara, somnic cat mai mult

didi
aditzaC spune:
adelamaria
..cu placere , ai dreptate , zambetul unui copil strege orice urma de tristete si dezamagire .SI tu ai endometrioza ?
Iti dau un link ...cu fetita prietenei mele , sa vezi ce asemanare .
http://picasaweb.google.com/simona.gavrila/AdelaMai2009#5345625780801377970
pupici